- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CES 2025: Divatos e-bringákkal jön Európába a Heybike
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
válasz Diarmand #102242 üzenetére
Én is szeretem. Miután megkaptam a tavalyi togoktóberes küldetések után, mentem vele elég sok nagyon jó kört. Sokszor lehoztam egy oldalt egyedül. Aztán kicsit félretettem és mostanában ha előveszem olyan érzésem van, mint ha nerfelték volna. Más a feelingje, nem tudom miért. Talán a pontosság nerf tett be neki, talán több lett a nagy alfás ellenfél azóta, talán miután bérbe lehetett kapni kitanulták az artik hogy ezt kell lőni, vagy csak én lettem hülyébb és nem használom jól. A statjaim is egyre rosszabbak vele. Ászt viszont nagyon könnyen adja így arra gondolok, hogy mások is szenvednek vele
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Fujitsu Esprimo P500 E85+ SFF PC, Quad Core i5-2500 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Fujitsu Esprimo E710 E90+ SFF PC, Quad Core i5-3470 CPU, 8 GB DDR3 RAM