Hirdetés
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic V2 - origami
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
válasz
Razzul
üzenetére
Ágyújuk pontos, gyorsan tölt, nagy átütés, de kicsit sebez.
Páncéljuk elég gyenge. A churchillek nagyon lassúak, a Black Prince közepesen lassú. A Blanc Prince után koncepcióváltás van és inkább medek, mint heavy-k. A 10-es az nagyon egyedi, nagyon eltér a többitől ami az ágon van.
Én szeretem őket, de sajátos játékstílust igényelnek ami sokaknak nem tetszik. -
jr1994
addikt
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Az A-43 jó kis cucc, nagyon gyorsan lő a Zis-4 ágyúval. A-44 már kevésbé népszerű, én elvoltam vele, közvetlen közelről azért már nem lő mellé, és jó az alfája. A 416 már teljesen jó, brutál camo, brutál dpm. Most a 430 (II)-nél tartok, ennek meg már páncélja is van, rendszeresen pattintja szemből a 200 alatti átütésű lövedékeket.
-
Razzul
őstag
válasz
adamgreen
üzenetére
Ó, erről eszembe jutott pár kérdés.
A brit tankoknak, főleg a heavyknek mik a sajátosságai? Amit utoljára hallottam róluk, hogy rengeteg mindent változtattak mindegyikkel kapcsolatban.Ezekhez pedig nem kapcsolódóan, a T110E5 még mindig a nagyon jó tankok sorát gyarapítja?
-
mtade
aktív tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Nekem már ki van fejlesztve a t-54, de azt hallottam, hogy stock-nak borzalmas, és fullosan is igényli a prémlőszert. Prém acc nélkül, és ismerve a képességeimet félek belevágni...

-
Tomi0703
addikt
válasz
Enzolord
üzenetére
Sztem jó tank volt. T-54 lájtot sokan szeretik, ez ugyanaz csak lassabb és lomhább kicsit, valamint jobb tierbe megy.
Kb ennyi. Jah... Természetesen a gold, az kell bele! De nagyon.
20 goldot vittem vele azt hiszem. Amúgy én fostam tőle, de nagyon kellemes meglepetés volt a tank.(#102386) jozefgucci1: Ohh... De megtisztelő.
El is mentem.

-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Goldal én nem is nagyon játszok
És a másik ágról arról az A-sról tud valaki mondani valamit? Mert ez így annyira nem szimpi, én azt hittem, hogy a T-44 jó tank lesz 
-
-
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Jó az, csak pár gold kell bele. Meg oldalba kell kapni mindenkit, egy idő után meg lehet szokni vele a játékot.
De szerintem nekem ezen az ágon ez az utolsó tankom, megyek kezdem a light ágat...
-
Enzolord
addikt
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Kérdezz Tomitól, ő annyira elvetemült, hogy szerette azt a f*stalicskát...

-
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Nekem pont ,hogy nagyon bejött a T43 ! Igaz pár kör után rájöttem , hogy kell bele a 15 gold ,de jó volt .
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Azon az ágon úgy olvastam a T-43 se remekel, sőt.

-
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
A T44-el vagyok most úgy , hogy feladom . Egyszerüen borzalmasan nem éreztem rá . Fullosra kihúztam free-ből ,de nem érzem így sem benne az erőt. A másik ágat nem ismerem . Állítólag a T54 már kárpótol mindenért ,de hosszú az út odáig.
-
GeneraL_XTX
veterán
Üdv urak!
Elindultam a szovjet med ágon (a németet kezdem feladni az E50-nél, egyszerűen ezen a szinten már nem boldogulok a nyamvad 8,8-as löveggel) cél a T-54 illetve az Object 140/T62-A.
Jelenleg a T-34-nél tartok, az iszonyat tetszik, de nem tudom melyik vonalon induljak tovább, vannak ezek a hátsótornyos A-s cuccok és a hagyományosabb tankok (T-34-85, T-43 stb)
Akiknek van tapasztalatuk ezen az ágon melyik ágat érdemesebb követni? Hol van kevesebb sz@patós tank?
-
válasz
Karajev7
üzenetére
Nekem ugyan nincs ,de a fiam accján mentem már pár kört az SP-vel és szerintem nagyon is használható gép , de az aranyat igényli rendesen .A T34 nekem megvan , még anno nem prémként húztam ki . Egy lassú havy tank ami elég gyakran lát T10 tankokat. A test puha és lassan forog a torony is .Nem szeretem . Anno még megvettem a TYp59-et ami már nem elérhető így azzal farmolom a kreditet .
-
Karajev7
tag
Koszi szépen a válaszokat!
Superpershing-et gondoltam megvenni, mert az a legolcsóbb, de ahogy olvasom a leirásokat hozzám inkább az FCM illik, csak a Francia ágat annyira nem szeretem. Letoltom a teszt szervert és megprobálok pár tankot. -
adamgreen
senior tag
Következö Top of the Tree : 215b angol heavy vonal
-
Veatta
aktív tag
válasz
Karajev7
üzenetére
Tesztszerverekre érdemes felmenni, közvetlenül verzióváltások előtt 1-2 héttel, azokon kellő mennyiségű arany áll rendelkezésre egy-két 8-as prémtank megvételére, érdemes kipróbálni melyik stílusa jön be neked, mielőtt kidobsz egy rahedli lóvét a semmire. Most nem tudom él-e tesztszerver.megelőztek..
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
Karajev7
üzenetére
Mindenkinek más jön be, más áll kézre, azt elmondhatjuk, hogy mindegyik 8-as prém tank jól hoz!
Azt hiszem most van teszt szerver itt kipróbálhatsz párat 20.000aranyat kapsz+ a játékbelit ha van, nyugodtan elköltheted az összeset!

Itt tank elemzéseket találsz a sárgával szedettek a prémek!
-
Mcray
senior tag
válasz
Karajev7
üzenetére
Leírom, hogy én melyikkel vagyok jobb és melyiket szeretem:
-IS-6. JÓ: páncél, alacsony célpont, nagy sebzés. Rossz: Kis átütés
-Superpershing. JÓ: páncél, gyors sebzés, nagyon erős arany lőszer. Rossz: Számomra nincs benne rossz.
-FCM 50T. JÓ: gyors sebzés, nagyon erős arany lőszer. nagyon gyors. Rossz: Gyenge páncél ami csak néha pattint.Amit próbáltam de nem tetszett:
-T34. Lassúúúúúúú
-Löwe Lassúúúúúúú -
Karajev7
tag
Hello! 8-as prémium tank vásárlás elott állok. Szerintetek melyiket érdemes megvenni, ami sok pénzt hoz a konyhára? Esetleg valahol ki lehet probálni oket?
-
Greentea
senior tag
Régen volt olyan lehetőség, hogy ha volt 1 db periszkópod feltudtad szerelni minden tankra, de csak akkor tudtad bevinni a csatába - értelemszerűen, ha a másik járgányon lévő periszkóp visszatért a garázsba. Ez néhány patch óta nálam eltűnt.. Vissza lehet valahogy hozni? Ha jól gondolom ez nem a modokba volt benne.
-
Mcray
senior tag
válasz
h1mpi
üzenetére
Én is azt hittem és idegbajt kaptam, hogy sosem tudok péncélvadászokat sebezni és megölni is mert nem maradok velük egyedül...
Tegnap láttam a Youtube-on. Srác kiszedett kettő páncélvadászt, majt csinált 2000 sebzést artyba és heavy-be és készen volt a küldi...Ennyi. Ezt a Wargayming miért nem tudja érthetően leírni?
-
Mcray
senior tag
válasz
Tomi0703
üzenetére
Másfél évig munkanélküli voltam. Ekkor ment fel 64,7%-ra. Napközben úgy tudtam játszani, hogy sem a feleségem, sem kislányom nem volt ott. Így olyan tudatállapotba tudtam kerülni, hogy sokkal jobb voltam, mint most rendes munka és családi élet mellett, úgy hogy csak éjféltől tudok pár órát játszani. Mostanában folyamatosan esik a winrate. Az a másik, hogy tier 6-7-ben érzem magam otthon. Semmilyen más tierben nem tudok annyi győzelmet összehozni. Mostanában meg sokat megyek 8-9-10-ben így hiába dől a sebzés. Nem tudok annyit nyerni, mert nem vagyok itt olyan jó.
-
Tomi0703
addikt
válasz
Mcray
üzenetére
Jo, mondjuk a te winrated elegge komoly. Az uberlilaknak van kb ilyen. Hogy tudtad amugy osszehozni?

(#102336) rlazol: szvsz nem sok ertelme van. Talan egy T95-re tudnam elkepzelni. Heavyeimen a ventit biztos nem dobnam ki ezert. Akinek meg T6-7-be nincs egy majd fullos javitas skillje... az meg...
-
Mcray
senior tag
Tegnap megint esett a winrátám ezért Wargaymingnél odadobtak egy jó órát koncnak, amikor valahogy minden összejött:
1) A43. 6 kill. Hátamon vittem a csapatot tier 7-ben
2) T54. Életem első tank ásza vele. 6 kill, 4500 Sebzés. Az utánam következő a csapatban kemény 1200 sebzést csinált. A győztes ellenfélnél 850 XP volt a legjobb eredmény
3)T110E5. Kb 7000 sebzés. Csak azért nyertük meg, mert volt egy T55A velünk, aki szintén hozta a jó formát....és a fő poén a végére. Most értettem csak meg, hogy pontosan mi a követelmény a T28 HTC MED 15 küldetéshez. Eddig szenvedtem ,mert nem tudtam sosem 2000-ret TD-be sebezni. Most látom, hogy a sebzés BÁRMIBE mehet.

Van itt valaki aki WOWS-ezik?
-
szbalogh
addikt
Ez a meccs azon múlt, hogy a 4 skilles legénységnek még mindig nincs BIA...
-
04ahgy
nagyúr
Type 62 Tank Ász: {replay}
Annyira csúnyán kempeltem, hogy undorodom magamtól, de az LT-15 küldi volt a cél. A Maus és az IS7 tekintélyes HP spotot ajándékozott nekem.
Csak azért tettem be, hogy ha valakinek hiányzik még ez a küldetés, támpontot kaphasson.
HGyu
-
nyunyu
félisten
válasz
Enzolord
üzenetére
Szemből nem nagyon üt 400 fölé, de 800 fölött lőttem már Proto oldalába..
Nekem IS oldalaba is csak 300-at vagott HEvel az O-I trollgun.
Gondolkozom rajta, hogy visszateszem a kicsi csuzlit, mivel az joval nagyobb pennel bir, es 10 masodpercenkent kopkod 300-at, nem 22 masodpercenkent valami random erteket.
Mondjuk nincs sok jelentosege, mivel Chi-To-val stabilan hozom az 2 frag/kor atlagot, azzal hamarabb meglesz a WZ-111 japan resze.
-
dethroner
veterán
Adott egy IS7-et 1 napra valami bérbe dologra, de a garázsban "Nem alkalmas" szöveg van. Hogyan lehet használni?
-
dvids
aktív tag
-
kchryss
veterán
válasz
rlazol
üzenetére
Nézd meg Tank Inspectorban. A csöcsök nem gyenge pontok az O-I-n ráadásul a tetejük ha sík terepen találkozol vele, akkor auto pattintós szögben vannak. Sokkal magasabban kell lenned ha a csöcsök tetejét akarod belőni. A középső kockát érdemes lőni ami előtt a csöcsök vannak az "csak" 150 mm ha nincs beforgatva. Illetve a lámpák mellett van egy kicsi gyenge pont ahol csak 40-50 mm a páncélja.
-
jano_77
nagyúr
lenne egy kérdésem:
ARL-44 a nagyobb motortól megtáltosodik? Mert jelenlegi formájában egy marha nagy szarkupac, méh telepen talán érne vmit! Amúgy fent van végre az F3-as löveg és konkrétan az az érzésem, hogy jobb volt a stock gun,mert semmit nem talál el, ha igen, akkor legtöbbször pattan.
most nagy dilemmában vagyok, hogy a legnagyobb löveget vagy a nagy motort tegyem-e fel free-ből!? ér-e vmit a legnagyobb löveg, ha úgysem érek oda sehová, ahol lehetne lőni az ellenfelet!?
-
nyunyu
félisten
válasz
Enzolord
üzenetére
Én HEvel használom, mert az tier 8ban is sebez, és 40 csata alatt 65 frag nem olyan rossz...

Probaltam azzal is, de meg nem lattam HEvel 400-nal nagyobb sebzest.
Az meg nem vicces, amikor 22 masodperc toltes utan marad 4HPja a 385HPs ellennek, ennyi ido alatt siman odaer 2-3 med, aki azelott 2 saroknyira volt...
Nem panaszkodnek, ha 40 meccsen 65 fragom lenne vele.
Sot, ha 65 meccsen 40 fragom lenne, az is jobb lenne, mint a mostani aranyom
Alapvetoen az a bajom az O-I-val, hogy
1. MM arty magnesnek teszi be nyilt palyara (sand river, erlenberg, prokhorovka, el halluf assault/encounter modok)
2. varosi palyakon sose er oda, ahol a buli van
2.1 vagy nem marad loheto celpont, mert mindent letaroltak a medek/gyorsabb heavyk
2.2 vagy oket taroltak le, mire odaerek
3. elso par lepattano utan jon szembe a goldammo, mar a negyes-otos tankoktol is -
rlazol
veterán
válasz
zedok
üzenetére
zedok - üdv körünkben! nézd meg az első hszben szereplő oldakat, és tanulmányozd kicsit a játékot. Célszerű alacsonyabb tierben kitapasztalni, h milyen stílus fekszik neked és megismerni a pályákat.
szbalogh, Bingisz - köszönöm a tanácsokat, rátettem a vstabot. A venti a biaval együtt elég jó, főleg a töltésidő csökkenése miatt, így egyelőre a láda került le.
a japán nehezes kérdésemre még mindig nem találok megnyugtató választ.

szóval, ülök az álcázott Marder 38T-ben, békésen olvasgatom a szexlapokat a sok szép frauleinnel. Egyszer csak remegni kezd a föld, még az én gépem 11.8 tonnája is megérzi. A távcsövemben felbukkan egy O-I. vagy 13x nehezebb mint én, de vaksi, és még nem lát. Full szembe van. A vezetőm halálosan reszket, basszus, ő látja, 150 tonnás az a dög! Ha nem is vesz észre, egyszerűen eltapos, és csak egy kis úthibának vél majd! Majd kétszer annyi, mint a TOG! A töltőm szerencsére nem látja, egyből nyomja be az APCR-t, 154mm átütés csak elég!
Mit mondjak a lövészemnek, mit célozzon, hogy elég legyen? Elvileg a csöcsöket, különösen a tetejét már ár tudom vinni, nem?És ugyanez a kérdés Aladár vs Type 4/Type5 ellenében, ott levélbedobó oszt slussz?
-
zozyk
addikt
Köszi a tanácsokat,az RHM-en is a kicsit használtam végig.

De még mindig nem lettünk barátok,érdekes ez a tank. -
zuchy
őstag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy a players panelben nem a WN8 értékek szerepelnek, hanem a WOT-nak a saját mérőszáma? Ilyen 2000-től 10000-es értékekig. Többször újratelepítettem az Ashlain modot, de nem változik meg és azt nem értem, hogy miért változott meg. Valahol át lehet ezt írni egy config file-ban?
-
Diarmand
senior tag
válasz
Bingisz
üzenetére
Teljes mértékben megértelek Bingisz, de azért vegyük figyelembe azt is, hogy a assistant módon kívül minden mást az AW-ből vesznek át (ha jól tudom).
Persze jótól jót jól lopni bocsánatos bűn és ezzel a WoT játékosok jól járnak, de azért lássuk be azt is, hogy ha nem lennének erre rákényszerítve, akkor nem lépték volna meg. Legalábbis nem most, hanem a közeljövőben. Emlékezzünk vissza a War Thunder GF-re is mikor kijött, hogy ott volt kipufogógáz, lett a wotban is. Ott lerepültek a tornyok, utána a WoT-ban is. Addig ezek nem élveztek prioritást, csak mikor a lehetséges konkurencia is napvilágot látott szélesebb közönség előtt.
(#102307) zozyk Amelyik jobban fekszik. Hülye válasz, de tényleg ez a helyzet.
A nagyobb persze picit többe kerül a gold lőszer miatt. -
zozyk
addikt
Visszavettem a Wt Pz.IV-et,de lehet hogy megint megy a levesbe,ez valami botrányosan szar.

Van értelme a közepes ágyút használni rajta,vagy jobb a legkisebb? (Gyorsabban tölt/pontosabb) -
Bingisz
addikt
válasz
adamgreen
üzenetére
Fura amúgy, mert amikor még az AW előtt bejött az assistant mod, akkor ment a rage, hogy mekkora cheat, aztán az AW-ben ugye ez a nézet lett berakva, és akkor már mindenki hogy örült, hogy mennyivel játéskosközelibb az Obsidian hozzáállása a WG-hez képest. Erre most ott tartunk, hogy amikor a WG is elgondolkozik a dologról, simán elkezdik mondogatni, hogy már az AW-ról másolják a dolgokat.
Ez most konkrétan nem erre a kis közösségre vonatkozik, hanem úgy általában a wottal foglalkozó fórumokra. Vannak hangadók, akik bármilyen módon próbálják lejáratni a WG-t, és vannak a "birkák" akik bégetik azt amit a hangadók mondanak. Csak ugye ezek a hangadók ilyen módon előbb utóbb összetűzésbe kerülnek a saját korábbi mondandójukkal. Vicces.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Milyen széket vegyek?
- Már elérhető a mobil eszközökre szánt The Division: Resurgence
- Linux kezdőknek
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- alza vélemények - tapasztalatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LG LCD és LED TV-k
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433 - i7-10G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Ryzen 7 9850X3D // Számla // Garancia //
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszi az infót.

20 goldot vittem vele azt hiszem. Amúgy én fostam tőle, de nagyon kellemes meglepetés volt a tank.
El is mentem.
És a másik ágról arról az A-sról tud valaki mondani valamit? Mert ez így annyira nem szimpi, én azt hittem, hogy a T-44 jó tank lesz