Hirdetés
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diarmand
senior tag
válasz
MinionFlasH
üzenetére
A németek nekem olyan hamar megvoltak, hogy el sem hittem. Csak az rémlik, hogy röpke pár meccs E100-zal és majdnem megvan a sebzés meg a killek háromnegyede
A többit E25-tel húztam odáig, hogy már csak pár meccs kelljen. Nem tudom hogy állnék ha nem lenne E100-am...
A Type58-cal meg jól fogsz járni, ne aggódj!
(#102194) Stigma.HC
Nekem valamiért elsőre nem volt szimpi, tudod, mint a csaj a buliban, de aztán reggel ébredés után vigyorogsz, hogy megérte![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nézegettem a hetes-nyolcas medet és a hetes nem is néz ki rosszul, de nem tervezek továbbmenni ezen az ágon. A 113 semmire sem jó, a 121 meg nem képvisel akkora tolóerőt, mint a többi tízes med a csőlehajlás hiánya miatt. -
Diarmand
senior tag
Most egy Type58-as visszajátszást osztanék meg a nagyérdeművel. Nem ez vele az első ászom (harmadik vagy negyedik), de ez tartottam érdemesebbnek betenni ide.
Ezzel húzom a WZ küldetést. Megmondom őszintén én nagyon fostam ettől a tanktól, mert senkitől nem hallottam róla jót. Gyengében tartottam az ágyúját, nincs csőlehajlása és úgy en block nem tetszett. Mekkorát tévedtem! Ez egy igazi kis mészáros! 4,31 alatt tölt, ami nagyon jó, megvan a megfelelő medes mozgékonysága és ennyi, más nem is kell hozzá. Megfelelően nyugodt játékkal nagyon meghálálja a dolgot és még tier nyolcban (!) sincs elveszve (két ászom is lett nyolcasban). Igaz a gyenge alapátütés miatt gyakrabban igényli a goldot, mint a többi társa, mégiscsak 128 az alapátütése, ez főleg t8-ban igaz.
A replayben azért vagyok óvatos, mert nincs bele legénységem, tehát se hatodik érzék se semmi, csak az első skill van olyan 60%-on (hatodik érzék+javítás), a lövészt meg vettem 75%-on, mert ebbe egyel több ember kell, mint a Type T34-be. Aranyat asszem három esetben töltöttem, a messze lévő (eleinte) beforgatott T150-re, az szögben lévő O-NI-ra és a végjátékban bázisvédésnél a másik O-Nira és a Jacksonra, mert troll az armorja és nem pattanhattam.
Pozitívan csalódtam!
Jah a Chi-Tora hittem, hogy jó lesz mielőtt elkezdtem volna a Type58-at, de egyre inkább azt érzem, hogy az nem fog tetszeni

-
Emu
őstag
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Csak figyelj, hogy ez is "U"-s. Szerintem nem sokkal lennél előrébb vele mint egy AMD-vel.
-
adamgreen
senior tag
És jöjjön az uj Szigfrid Lájn
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Quan-Chi
őstag
válasz
MinionFlasH
üzenetére
MinionFlasH minimális felár mellett Ezzel sokkal jobban járnál

-
rlazol
veterán
-
Razzul
őstag
Sziasztok!
Úgy döntöttem újra elkezdek tankolni, ha jól emlékszem kb. egy év kihagyás után. Abban kérnék segítséget, hogy ennyi idő után hogy álljak neki a dolognak? Hogyan rázódjak bele újra a játékba?
Amikor abbahagytam a harcolást kezdő játékoshoz képest elég jól toltam (a KV-1 leváltása után szép lassan elkezdett zuhanni a WN8-am és a WinRatem), és sikerült eljutnom az IS-ig az orosz fán, amellett, hogy az oroszok TD-it is elkezdtem kihúzni.
Ezúttal némileg okosabban csapnék bele a grindolásba és a játékba, ezügyben kérnék tanácsot a nálam okosabbaktól. A tippeket előre is köszi!

-
dvids
aktív tag
Hali, tud valaki ajánlani damage panel modot? Amit eddig használtam ahhoz nem készült frissítés, olyat keresek amivel remélhetőleg nem lesz hasonló gond a későbbiekben, nem szeretek nagyon variálni a dolgokon.
-
törölt tag

Negyven bukta... ezt most ki eszi meg?

-
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Akkor te még nem mentél német tankkal.

-
Telda
addikt
Hali!
T4 Matildának milyen legénységi skilleket első körben adjak?
Javítás vagy BIA?
Illetve az nem baj ha pl. a parancsnoknak lámpa van, a többieknek meg BIA? -
jano_77
nagyúr
Találkozott már vki olyannal, hogy a csata felében tök szuper minden, frankón lövöm az ellenfelet, majd egyszer csak beragad a célkeresztem a map egy bizonyos pontjára és onnantól hiába nyomom az auto célzást, hiába csinálok bármit, nem hajlandó másfelé fordulni a toronnyal és nem tudtam lőni senkit!? FUCK

Aztán ez fogad a garázsnál!? ASLAIN modpack van fent, mielőtt bárki neki kezdene!
-
szbalogh
addikt
Victory
Karelia
Bat.-Châtillon 155 55
Experience received: 6 096 (x3 for the first victory each day) Credits received 34 428Ammunition: -19 040
Total: 15 388 WN8: 4 719 (100)Prémium nélkül

-
Tomi0703
addikt
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Nem csinálom. Az elmúlt másfél hétben 4 random csatát mentem, abból 2-őt tegnap, hogy leszorzózzam a 13 75-öt. Nagyon ráuntam a randomra, ezért nem is csinálom a küldit. + most időm se nagyon lenne rá. +2, hogy nincs japó tankom, kínai még csak-csak az IS-2vel, vagy stock 110-zel. A többi ággal nincs gond, azok lazán meglennének.
Ebben a dominationben bohóckodok mostanság az E5-tel.
A PP-al kapcsolatban... Nézz be a topikjába és kérdezz rá, hogy a PP felületén hol kell átállítani, hogy a bank váltsa és akkor nem kell mindig fizetésnél állítgatni. Bár én még így is mindig megnézem, hogy biztos a bankom váltja-e.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kchryss
veterán
válasz
nyunyu
üzenetére
Azt hittem sokkal jobban állok a küldetéssel, de most összeszámoltam és majdnem 1 teljes napi adaggal el vagyok maradva

32 kill kéne naponta, így a mai nap kezdetére 256-nál kéne tartanom, de csak 231 van.
Ráadásul amerikai és kínai tankom még nincs amivel lehetne csinálni a küldetést. Én egyébként a franciával haladok a legjobban, egyedül ott több a killem, mint a sebzésem, amx 1390 kiválóan alkalmas killek lopkodására, ha lenne BC-em szerintem már kész is lennék ezzel az ággal
Mondjuk én egyik nap sem nyomtam le 50 kört, 40 volt a max. Túl sokat tökölök kér kör között ... -
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
ÉN a japán O-Ival tolom, de lehet, megvárom, míg a lilák befejezik vele a játékot, mert valami 1750Xp-re adott egy másodosztályt..

-
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
Hihetetlen, hogy minden tré körre már ászt ad a szemét WG..

GG..
-
kchryss
veterán
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Nem rossz tank a Chi-To, de ha valakinek még nincs japán tankja a küldetéshez annak az új heavy ágat ajánlom. Rengeteg O-I-val találkoztam a napokban és szépen hozzák vele a killeket és a sebzéseket is a gyengébb játékosok is. Himmelsdorfon tier 6-os csatában volt egy O-I a mi és egy az ellenfél csapatában. Mindkettő tök piros stattal rendelkezett, de 5 és 6 killt szedtek össze és top sebző lett mindkettő.
Én egyébként Chi-To-val nyomom, mert az már volt a garázsban és elég nagy szenvedés. Nincs róla statisztikám, de érzésre olyan, mint ha sokkal többet rakná 8-as csatába, mint például a cromwellem. Az alakja pedig nagyon előnytelen, nem szeretem az olyan tankokat aminek a közepén van a tornya. Ha kinézek egy fedezék mellől, akkor vissza már nem szoktam tudni menni, mert kapom a lövéseket a tank elejébe ami még láncol is. A viszonylag jó csőlehajlást meg azért nem lehet kihasználni, mert ott az a nagy daganat a fején.
-
joergie
őstag
válasz
dvids
üzenetére
én imádom, megtartós női legénységgel. épp rpbóálgatom az lt15-öt, egyszer adott prohorovkát, de a nyomorult csapat véletlenül se úgy helyezkedne, hogy tudják lőni a spotom, így csak 5k spot lett

Ez a leggyorsabb, jó a fordulékonysága is, cserébe a motorja lehetne erősebb. Talán a camo is ennek a legjobb., meg hát alacsony...
Ha valaki érez magában affinitást, elkelne 1-2 t10 arty vagy td. Ígérem nem kötök bele senkibe![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tomi0703
addikt
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Paypalba mar nem tudom, de pl ebayen, mikor fizetsz ott van, hogy oder conversation vagy valami ilyesmi es ott ki lehet valasztani.
-
Emu
őstag
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Nekem a tankállománnyal van gondom. Én még fiatal motoros vagyok, nekem se kínai, se japán, se francia tankom, angolból is csak a Cromwell van. Bármennyire is jó a WZ, nekem annyit nem ér

-
MinionFlasH
senior tag
válasz
nyunyu
üzenetére
"Kozben rajottem, miert eselytelen az ARL44: 30%-kal hosszabb a toltesideje, mint az ugyanakkora alphaju M6-nak, raadasul sokkal lassabban is celoz."
Plusz ehhez még hozzájön, hogy lassú is ami egy végjátékban sok - killt jelenthet.
Nekem is van, hogy megéri bekapnom 1-2 plusz lövést egy fincsi egylövéses killért, ami eventen kívül eszembe se jutna.
Én a kínait hagyom utoljára, ha nem tudnám befejezni akkor 3000ft-ot(nekem) megéri a WZ.
-
nyunyu
félisten
de kicsit vicces mikor tartod a sarkot, és a szemben lévő heavy 1 lövéses lesz, akkor a 2 papírTD is berohan a fragért, és halomra lövik őket. De a legjobb a kill nélküli nagy kaliber, többe is volt részem tegnap.
Eldontottem, hogy nem erdekel se a stat, se a kiosztott sebzes.
Top tankkent is ranyomulok a kettovel kisebb free fragra, megha ki is nyirnak kozben, akkor is.
3 percenkent 1 frag meg mindig tobb, mint 10 perc alatt 2000 sebzes es nulla frag
Ez a jatek mar reg nem a csapatjatekrol szol.
-
nyunyu
félisten
válasz
szallasi007
üzenetére
Tavalyi IS6 grind utan 1 evig nem jatszottam, ~3-4 honapja vettem ismet elo, de akkor is max napi 4-5 tank duplazas erejeig.
Igazabol lenne egy csomo huzni valo tankom, M46 Patton, E50, Leo PtA, JT tavaly januar ota a garazsban pihen, de meg legenyseget sem tettem belejuk, miota megvettem oket.
Helyettuk kezdtem el a masodik brit TD agat, de nem tudom, volt-e ertelme.
Eddig talan az Archer tetszett kozuluk, Challenger az valami katasztrofa.Masik prioritas az event elott az amcsi light volt, T71 vegre fullos, vehetnek T69-et, de stock tankokra nem akarok idot pazarolni az event alatt.
Chaffeeval valo bohockodas sajnos nem szamit bele a WZ111-be, igy most csak napi duplat megyek vele, de event vegere talan meglesz a T37 is.Kozben rajottem, miert eselytelen az ARL44: 30%-kal hosszabb a toltesideje, mint az ugyanakkora alphaju M6-nak, raadasul sokkal lassabban is celoz.
Igy sokkal konnyebb lopni a fragokat elole.
-
szallasi007
őstag
válasz
szallasi007
üzenetére
Mondjuk hogy miért írtam xp-t azt nem tudom
de a lényeget megértetted 
Egyébként tankállomány nélkül azért van kihívás ebben a wz dologban rendesen, neked meg ahogy látom eléggé szűkösek az erőforrásaid

-
Emu
őstag
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Grat a körhöz! Helyezkedés miatt mindenképp meglesem, az új Redshire-t még nagyon nem vágom.
nyunyu: ez a WZ küldetés valami katasztrófa. Én csak személyes küldikkel akarok haladni, de kicsit vicces mikor tartod a sarkot, és a szemben lévő heavy 1 lövéses lesz, akkor a 2 papírTD is berohan a fragért, és halomra lövik őket. De a legjobb a kill nélküli nagy kaliber, többe is volt részem tegnap.
-
szbalogh
addikt
Kipróbáltam tegnap a domination-t 9-es arty-val. Iszonyatjó! Mindig van célpont, amint betöltöttem mehet is a malac.Javítási költség lényegében nincs, mert hátulról lövöldözök, a respawn pontok mögé meg nem igazán jut ellenfél. 3-4 ezer sebzés átlagban meg volt. Győzelemre 1000-1300 xp, vereségre 600-700, ami kb duplája a random meccseknek. Ezt fogom tolni amíg ki nem húzom a 10-est

-
MinionFlasH
senior tag
válasz
nyunyu
üzenetére
Igazából az 50 100-al(francia) T54E1(amcsi) nagyon egyszerű dolgom volt, a STA-1 nél már azért kellett lopkodnom, de kevesebbet loptam mint amennyit tőlem nyúltak, pedig a STA-ban ülnek a lányok ventivel,stabival, és töltésgyorsítóval így asszem 6.1 körül van az újratöltés.
Ma az oroszokat csinálom T34 85 el első nemzet ahol több a killem mint a sebzés ez a T6 miatt is betudható bár VK 3001P(lassú, dombon ennél is lasabb kis átütés), Cromwell (jó lenne de kacska löveg menet közben nem tüzelhetsz) nekem ezekkel mind kb fele annyi a megsemmisítési arányom.
Ami a legnagyobb kérdőjel az a kínai ág egyedül type 58-am van ami nagyon nem t34-85, az a 121 pen nagyon kicsi, ha nem haladok vele, muszáj lesz golddal kipörgetnem.
-
-
Kean_Sorbo
őstag
-
nyunyu
félisten
válasz
szallasi007
üzenetére
Az a bajom, hogy nincs egy epkezlab francia, brit, kinai, japan tankom.
Most foleg ARL44-gyel szerencsetlenkedek, szeretnek mar vegre megszabadulni a franciaktol.
Elvileg meg tudnam venni at AMX M4-et, de nem tudom mennyire jo otlet stock tankkal grindelni.
Foch 155 egyaltalan nem jott be, azzal eselytelen fragot loni, de legalabb sokba kerul a probalkozas.
Aztan jonnek a britek, egyedul a Challenger van a garazsomban toluk, de az eleg eletkeptelen T7 TD.
Akkora mint egy nagyobb med, sebessege is a lassabb medekkel vetekszik, torony forgasa baromi lassu, mondvan o TD, nem tank, pancelzatat, fegyverzetet viszont a light tankok is korberohogik...
Kb. 25k XP kell a nyolcas TDjukhoz.
Elvileg ki van fejlesztve a heavy meg a masik TD aguk is T7-ig, de utalom a lassu, lomha, semerre loni nem tudo tankokat/TDket.Kinaiaknal Type58 es WZ-131-ben bizok, bar meg nem nagyon mentem veluk.
Esetleg vehetnek IS-2-ot, vagy stock 110-et, de nem tudom, hova tunt a regi heavy legenysegem. Valoszinuleg atkepeztem anno light tankba.
Japanoknal Chi-Toval kuzdok, vehetnek helyette stock Chi-Rit is, de annak nem latom ertelmet, mivel ugyanaz az agyuja, mint a Chi-Tonak, de nagyobb celpontokat kap az arcaba, tobb sebzest kene fragonkent kiosztani vele...
Nem tudom, erdemes-e a mostani ~80k freeXPmet bealdozni a heavy ag nullarol felhuzasara.Amcsi/nemet/szovjet marad a vegere, mivel azokbol el vagyok latva minden foldi joval (M6/T29/E5/T71, IS-6/T-34-85/Obj268, E75/Ferdi), azokkal barmikor tudnek haladni.
-
Enzolord
addikt
válasz
Telda
üzenetére
Hali..
Nem lehet.. Képezni kell(#102131) nyunyu A tegnapom nekem is ilyen volt..
Előtte az O-Ival 45 meccsen 65 kill ..
Erre tegnap elkezdett bedobálni folyamat nyolcas csatákba.. Amikor meg nem, akkor folyamat agyhalottakkal voltam, és boldog ,boldogtalan átütött, mint a rohadt bádogot..
-
Telda
addikt
Hali!
A Domination eventes T110E5 legénysége átültethető egy az egybe a T-29-be?
-
szallasi007
őstag
válasz
nyunyu
üzenetére
Nekem meg van már a wz erre most nem hajtok, de szerintem előbb szedd össze az xp-t utána meg tárassal szedd össze a killt, ahol nincs táras ott meg menj rá a lopásra. Lttb-t húzom amikor időm engedi de konkrétan kb 60 csatából meg van az orosz ág killje meg némi is7-el vmi 110k xp. Vagy rá kell feküdni egy nemzetre amiből több tankod van plusz legyen baromi sok időd játszani - ezért jó a karácsonyi event, ez így szeptemberben nem az igazi.
-
nyunyu
félisten
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Meglett a francia, amcsi, tegnap a japó ág 90% sta-1, 10% Chi ri:
Ezt hogy a francba csinaljatok?
Tegnap 50 meccsen birtam loni 19 fragot, mert :
- free frag voltam +2 tierben (Khm, Challenger)
- kidobott a kliens, aztan mire 70 masodperc mulva vissza tudtam lepni, addigra 2 dombbal elorebb voltam szejjellove
- 3 arty/oldal
- lelottem egy TOGrol 1356 sebzest, erre a semmibol elotunt egy Cromwell es lenyulta. (Meccs vegen 600 sebzessel volt 5 fragja, nekem 1800-zal nulla!
)
- mogottem negy tank nezi, ahogy harom tank engem lo (Faxom fog ezutan Rambot jatszani)
- 100-as ping miatt max 15fps a szokasos 30 helyettElozo napokban nem volt gond nagyjabol tartani az 1 frag/meccs atlagot.
Excelem szerint 8 nap alatt 31.3%-ig jutottam az eventhez szukseges fragok osszelopkodasaban.
-
lacibacsi
addikt
válasz
Because
üzenetére
Gratulálok hozzá! Tudom, hogy nem kis munka volt. Nekem eddig 64 csatából csak egyszer adta be a tank ászt, leginkább csak másod-, esetleg első osztályt tudok vele menni. Nagyon MM függő a tank teljesítménye. VII-es csatában free damage vagy az ellenségnek és nyílt pályákon sem a legideálisabb menni vele.
(Az 59-16 már meg van, még egy kicsi kell a Type 58-hoz, utána érzékeny búcsút veszek tőle...) -
MinionFlasH
senior tag
válasz
Because
üzenetére
Wow!!! Gratula csak így tovább!!!!

(#102127) Because!
Én is full red voltam, sok szerencsét kívántam csata elején és olyanokat írtak vissza, hogy: A te statoddal szükségünk is lesz rá!!! (Mondjuk ez rohadt demotiváló nem csak akinek írják)
Szóval csak azt akartam mondani kitartás, jobb leszel!!!
Meglett a francia, amcsi, tegnap a japó ág 90% sta-1, 10% Chi ri:

Más: paypal számlánál hol tudom beállítani, hogy a bankom váltsa a forintot?
-
Because
őstag
válasz
szallasi007
üzenetére
a mintha csak a látszat , habár very bad-ről talán átlag alatti bad-re léptem

-
Kakumix
senior tag
válasz
ako001
üzenetére
Vásárláskor lehet választani, hogy melyiket preferálod és a következő vásárlások is az akkor kiválasztott módon fognak történni. Most ezért nem vásárolok semmit, de itt első ránézésre eléggé részletesen le van írva, hogyan tudod az átváltás mikéntjét beállítani.
ui.: Írta itt valaki, hogy több nappal későbbi árfolyamon vált a bank. De nálam mindig az adott pillanatban érvényes árfolyamon rögtön terhelte a bankszámlámat, ami így korrekt, különben lehetőségem lenne többször elkölteni.

-
dvids
aktív tag
A RU251 használható tank? Most értem az SPIC-hez és eddig egyik ócskább a másiknál, ha a RU is ilyen vacak lesz akkor most adom el ezt még időben...
-
törölt tag
válasz
Diarmand
üzenetére
A nagy gold skuló pengeváltást olvastam, na akkor én nem goldozok. Mit ad a rizskefe elvtársak, Tier X-be rakott Tiger II-vel az MM. Na nem baj, kemény leszek, mint a kád széle, nem használok goldot. Az E5-öt meg tudtam oldani, az E100-at nem. Oda már kellett volna.

Nem baj, így is sebeztem valami 2250-et. Mégis kevés voltam, mint mackó sajtban a brummogás.
-
Diarmand
senior tag
-
nyunyu
félisten
válasz
ollie
üzenetére
Az fizet jutalékot, akik kapja a paypaltól a pénzt, nem az, aki használja. Ugyanannyit fizetsz paypallal, mint paypal nélkül.
Dollarban ugyanannyit fizetsz bankkartyaval, mint PPvel.
Az "apro" kulonbseg ott van, hogy kartyaval fizetve dollar vonodik a bankszamladrol, ezt a bank a sajat aznapi eladasi devizaarfolyaman szamolja at forintra.
PP viszont a sajat, kb. 4%-kal magasabb arfolyamat hasznalja atszamolasra, es egybol forintban vonja a hozzakapcsolt szamladrol/kartyadrol.Plusz az eladotol is leszed valami 3% sapot.

-
Diarmand
senior tag
Egy újabb Batchat replay-jel állnék elétek, amiben egy másik batchattel sikerült nagyon jól összedolgoznunk! Nagyon ritkán adódik ilyen alkalom, hogy mindenféle kommunikáció nélkül sikerül valakivel összedolgozni, elég csak ránézni a térképre és tudjátok mit kell csinálni. Batchatek együtt, nem emberkedni, okosan, bevárva a másikat!
Slusszpoén, hogy csak a meccs után tudtam meg, hogy magyar volt a másik bc játékos!

Jah, a végén nagyszerűn látszik, min a gond a HEAT lőszerrel. Az APCR gond nélkül vitte volna csak nem akartam egy lőszert betölteni... lehet át kéne állnom a full APCR-re.
-
Linkin
senior tag
Az M46 Patton a legjobb 9-es med.Nagyon jól lehet vele aratni.
-
h1mpi
félisten
válasz
mcwolf79
üzenetére
Nekem a kedvenc tankom a Pershing után az M46 Patton lett. Meg is tartom. A stat alapján olyan semmilyennek tűnik, de a játékban összeér egy egésszé. A láncban rendesen akadnak el a lövedékek és az eleje tud pattintani.
A másik vicc, hogy nem lövök vele goldot és ennek ellenére alig pattogok, pedig a penje nem magas, de a játékban többnek érződik.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Synology NAS
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- BestBuy ruhás topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- Ultra Gamer PC - AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5090 32GB/32GB DDR5/2TB NVMe/1000W
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- GAMER PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe/850W
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ilyen sokáig tart összerakni egy X-es tankot?
Jó másfél év és meg is lesz szerintem.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Oroszokat csináltam meg legegyszerűbben IS-T34-85 kombóval, most a németekkel szívok, nem a legjobb idáig... 

de a lényeget megértetted

Áhh fene, holnaptól full APCR