- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
válasz
Telda #102931 üzenetére
Így használom, de nem fekszik sajnos. Az alap torony saját tierben gyakorlatilag instant pattintás, de sebzés-ügyileg nagyon rosszul állok. A kis ágyú pattog, a troll meg 150-eket sebet, kivéve egy-két puha tankot. Sajnos ez user error, egyszerűen nem megy vele. Mindenesetre meg kell barázkoznom vele, mert mind a két utódot meg akarom szerezni.
-
Enzolord
addikt
válasz
Telda #102133 üzenetére
Hali..
Nem lehet.. Képezni kell(#102131) nyunyu A tegnapom nekem is ilyen volt..
Előtte az O-Ival 45 meccsen 65 kill ..
Erre tegnap elkezdett bedobálni folyamat nyolcas csatákba.. Amikor meg nem, akkor folyamat agyhalottakkal voltam, és boldog ,boldogtalan átütött, mint a rohadt bádogot.. -
kchryss
veterán
válasz
Telda #101650 üzenetére
Szerintem csak 10-es tankkal lehet bemenni, de ha van 8-as tankod, akkor küldetéssel kaphatsz ilyen 10-es domination tankokat bérletbe. Nekem sincs 10-es tankom, 8-as tankkal nyertem 5 csatát és kaptam érte egy IS7-et 1 napra bérletbe dominationhöz, kipróbáltam egész jól hozza a kreditet. Mentem vele egy kört 100 ezer kreditet és 2000xp-t kaptam egy vesztes csatára. Szóval egy 8-as tank kéne hozzá, de ahogy nézem csak 6-osaid vannak
-
Angel1981
veterán
Elsősorban azon T8-T9-T10-es tankokat, amiknek a WG szerint "túl nagy az átütése".
Pl. az APCR-t alaplőszerként használó medeket szinte biztosan, de igazából bármi szóba jöhet.
Mindenesetre még nagyon képlékeny az egész.Egyértelműen a "páncél becsületét" akarják növelni - nagyon helyes!
-
NEOSIGNAL
tag
Tessék
[itt a válasz] -
-
Angel1981
veterán
T67: álcaháló, periszkóp, rammer (400 csata, 915-ös átlagsebzés)
Brit Matilda? Mivel az gyorsabban tölt, mint céloz, én EGLD-t tettem rá, valamit periszkóp, és venti - 670 csata, 600 körüli átlagsebzés.
#95204 Ebit: Neked meg még mindig gondjaid vannak a nyelvtannal, főleg a vesszők kirakása, és a szövegértelmezés nem megy.
-
-
-
jr1994
addikt
Egy igazán szar csatán kívül nagyjából kiegyenlített köröket mentem eddig. Az azon a furcsa pályán volt amin még sose voltam, nem ghost town hanem a másik. Azon én is csak kerestem a helyem, de a többi jó volt. Meg legalább játszhatok azokkal a tankokkal amik épp a fő céljaim között vannak jelenleg randomban
-
-
Bingisz
addikt
Az Obsidian amerikai igen, de amúgy full orosz háttérrel megy a projekt (pl. a producer is orosz), sőt ha jól emlékszem valamilyen úton a WG is benne van a dologban. Mondom megint, hogy az egész lényege az amerikai piacra való betörés, mert ugye az nem sikerült a WG-nek még.
-
jozefgucci1
addikt
-
jozefgucci1
addikt
Mikor T8-T10 csatába bevisz valaki magával egy jóval alacsonyabb Tier tankot T10 be pl egy KV1 . Természetesen ha T6 csatába visz be valaki egy MS1-et az is annak számít. Az ilyeneket szokták reportolni és én a kis tankokat ki is lövöm.
Soulriver .: Azt hittem meghívod szakaszba ... Áhh megint csalódtam
Amúgy viccet féretéve osztom a dolgot.
-
jozefgucci1
addikt
Ha pl egy top tier vagy ( te vagy a legnagyobb tankal ) és csak hátul állsz a sarokban passzívan. Vagy letolod a csapattársad egy adott helyről esetleg feltartod . Ezekért én szoktam nyomni ezt simán.
Az E100 amúgy szerintem a nagy csővel az igazi . Nálam a lőszerelosztás is 10-10-10 és ez mindig elég .A francia és német papír tankok szeretik a HE-t . míg a keményebb tankokra szoktam tölteni aranyat.A múltkor egy 50B meglett két lövésből HE-vel full Hp-ról
Nem volt őszinte a mosolya a srácnak .
-
sequator
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Facebook és Messenger
- Total Commander
- Acer notebook topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest