- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjokai
senior tag
-
lorcsi
veterán
Szerintem nem csak egy 100ezresnek van
Plusz erôsen fugg attol is, hogy kinek mennyit kell dolgoznia hogy kp-re meg vegyen egy ilyetMert az hogy sokan dobaloznak a 930 meg hasonlo telokkal..miközben tobb mint a fele meg hatra van a reszletekbol..de azert Jo vele villantani..szerintem ez a LOL
eladó: vadi új soundcore motion+
-
zodes
aktív tag
Hard reset? Azt hogyan kell csinálni? Utána ki tudom választani melyik biztonsági mentést akarom visszaállítani? Mert még mindig be van kapcsolva és gondolom azóta a "hibás" rendszerről is csinált biztonsági másolatot.
Gigabyte GA-B85-HD3 rev.2.0 - i5-4460-16GB DDR3-Samsung SSD 840 EVO 120GB Hackli***MacBook Pro (Retina kijelzős, 13 hüvelykes, 2014 közepe)***
-
-
cattus
addikt
-
félisten
-
veterán
Feher hatter?
wtf
Nemar, kerem vissza a normalis wp kinezetet(#62720) Blyan
Oke, ugyanezt beturendben, ikonok nelkul/normalis ikonokkal.
Tudom, most meg nem ezt kell nezni, de en ezt vettem eszre, azon kivul, hogy menjen az endomondo, jojjenek az ertesitesek, ne legyen titanic, mas igenyem nem igazan van a w10-el szemben, szoval nekem mar csak a kinezet marad ezeken kivulLehet fel kene majd raknom, hatha megoldja a bt altali restart problemakat, ha emellett teljesiti a tobbi igenyemet, akkor nekem megeri valtanom
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
ferensz
senior tag
Micsoda fejlődés Majdnem olyan hasznos feature, mint a régóta várt smb share-en keresztüli médialejátszás. Csak a saját 930-am miatt kényetelen voltam beüzemelni egy Plex-et, mert csak ez a fos nem képes sem smb-n, sem nfs-en médiát látni/lejátszani.
Úgy tűnik nem végeznek fél munkát, Win10 preview settings app is hasonlóan szép látvány
[ Szerkesztve ]
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
this is life
Ármester
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
Levwi
aktív tag
-
-
félisten
-
félisten
-
Melack
veterán
Az konkrétan mindennél rosszabb. Én úgy vagyok vele, hogy nem fikázom egyik rendszert/usercsoportot sem, mert mindenkinek más kell. Én - egyelőre - jól megvagyok a Wp-vel, aztán meglátjuk, később hogy lesz (lehet BB lesz a vége )
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
dejaris
addikt
Most ha hirtelen lenyomom a hangerogombot es rapottyintek a vibrate offra, akkor szerintem elvarhato, hogy kuss legyen. De nem, nekem eg a pofam, mert ugye a rezges is hallatszik. Alapbol nem ertem, hogy amiota hemzsegnek a szenzorok a telefonban, miert nem kepes visepkedes alapjan szabalyozni a rezgest es hangerot.
[ Szerkesztve ]
-
Postas99
senior tag
Köszi!
Androidról váltottam, igaz van otthon android is. De eddig mindent meg tudtam oldani vele.
A Cortana-t sajnálom, hogy nincs még magyar nyelven. Igaz a google now sem elérhető magyarul.
Itt kellene még mindkét cégnek fejleszteni a hang alapú utasírásokat. Igaz IOS-on sincs ez lekezelve.
-
félisten
-
félisten
-
no1r
őstag
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
A céges 530-ra gondoltam éppen: azon nem pfd-zek. De ha végre lesz hivatalos Denim a 920-ra (is), utána már azon sem fogok "játszadozni", a W10 csak megjelenése után fog felkerülni rá. Ráuntam...
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
-
FіkuszKukіsz
őstag
Nem tudom miért vannak elájulva egyesek a saomitól. Egyszerű iOS koppintás. Gyermetegnek kinéző óriási ikonokkal, igazi ázsiai színvilággal. Az, hogy Kínában imádják nem meglepő, de itt Európában ahol más az ízlésvilág, itt is sikeres tud lenni, eléggé furcsa. Mielőtt jön valaki. Igen, volt. Tudom miről beszélek.
Romanes eunt domus
-
félisten
-
félisten
-
sirszevenap
addikt
-
Zsoleszhun
addikt
-
Partyface007
őstag
ott nálam helyesen Denim-et ír
viszont viewdetails kolléga 830-as topicban felokosított hogy meg kell várjam a legfrissebb firmware update-et
enyém független olasz telefon és az még sajnos nincs a frissítési listán csak a wind meg a vodafone...
amúgy nem is értem hogy miért nem a függetlenekkel kezdik mindenhol, na mindegy ez van 1x csak majd kijön az enyémre is
-
-
-
kavarc
aktív tag
Igazad van. Le lehet húzni hívás közben is. Csak éppen pont az az információ nem látszik ilyenkor, ami nekem kellene. A hívás kék sávja pont kitakarja.
@ Integrale: Ha elveszem a fülemtől, akkor úgyanúgy csak a térerőpálcákat látom. A kapcsoltat típusát nem. Esetemben H az 3G vagy E ami 2G.
Vannak helyzetek, amikor egy telefont kizárólag adott földrajzi területen használnak. Egyébként most tesztelés miatt lenne szükséges csak 3G-n használnom, de nagyon. -
félisten
-
Zsoltika11
tag
Akkor engem átvertek. Ha semmit nem kap az ember a Denimmel, akkor a mappázást sem, amit már szeretnék én is. Nem applikációval szeretném megoldani, "szemetelni" egy újabb appal a telefont, hanem hogy a rendszer alapból tudja. De akkor ezt a Denim sem hozza el, mert "semmit" nem hoz
Más már rég elfelejtette, de a "banda" felének még a kanyarban sincs. Nem nagyon megy ez nekik úgy érzem. Ezzel a frissítési sebességgel Win 10-et PfD/Insider nélkül sima felhasználóként ebben az évben ne is várjunk.[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
Fene tudja, hogy az lesz-e, én is csak tippelgetek.
Ha valami ilyesmi lesz, akkor majd W10M-nek fogjuk emlegetni, vagy W10, WM10, WP10. Egy kis idő úgyis kell, mire átszokik a nép a WP8-as elnevezésről az aktuálisra.(#60853) woland_y2k: Remélem azért valamilyen formában (akár internal) tesztelés azért lesz.
(#60869) bogyo112: Amíg nincs mindenhol Denim, addig W10 sem lesz
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!