- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Honor Magic V2 - origami
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilgatto
tag
válasz Pikkolo^^ #34093 üzenetére
Az accountomhoz érthető okokból még nincs telefon társítva, így nálam nem írja, hogy meg van vásárolva.
Az is furcsa, hogy minden alkalmazást le lehet tölteni, még a fizetőseket is.## Samsung R220 ## Sharp GX10i ## Sony Ericson K300 # Nokia 3110c ## Nokia E51 ## Nokia 603 ## Nokia Lumia 930 ## LG Nexus 5X ## OnePlus 3T ## OnePlus Nord CE 5G ## Google Pixel 7 ##
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Pikkolo^^ #34073 üzenetére
Mobilnet nélkül félkarú óriás az okostelefon. Azon vagyok kiakadva, hogy valakinek normális készülékre telik 50-100 ezer forint, de például egy ilyen (havi 2.790,- forintos) tarifacsomagra meg nem?
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
BrianDK
tag
válasz Pikkolo^^ #32177 üzenetére
Igen, a Mini-SIM a normál SIM méret. Az eggyel kisebb az a Micro, csak külföldön hívják Mini-SIMnek a normál méretet. Köszönöm a véleményeiteket, úgy tűnik, hogy meggyőztetek a WP8-ról.
Sajnos nem tudom, hogy a mi céges kártyánk esetében megy-e a csere, a piros szolgáltatónál van a cégünk, és kinéz nekem egy másik pozíció, amihez elképzelhető, hogy kapok egy céges BB-t, vagy - ha a cégünknek sikerül végre megállapodni a Microsoft-tal akkor - lehet, hogy céges Nokiáink lesznek, akkor nyilván cserélik majd a kártyákat automatikusan.iPhone 7, Redmi Note 9
-
Tim82
félisten
válasz Pikkolo^^ #31134 üzenetére
Nem az, de nem én kezdtem és nem is én személyeskedek. De amúgy valóban, itt megállok.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz Pikkolo^^ #31131 üzenetére
Konstruktív válasz, mint az eddigiek.
Szép szerkesztés, hogy kevésbé hasson személyeskedésnek. Az utókor kedvéért: "Bogyódat vedd be" volt az eredeti.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz Pikkolo^^ #31129 üzenetére
Értem, akkor tehát eleve csak kioktatni akartál engem, nem pedig segíteni a kérdezőnek (ahogyan az sem merült fel benned, hogy esetleg az igényhez közelálló app is megfelel neki). Nincsen több kérdésem.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz Pikkolo^^ #31127 üzenetére
Még mindig adós vagy az igényt kielégítő appal, de sebaj. Vagy az túl konstruktív lenne?
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz Pikkolo^^ #31105 üzenetére
Ha tudsz más app-ot, várjuk szeretettel, tudtommal ez áll a legközelebb az igényekhez.
-
-
Kube
senior tag
válasz Pikkolo^^ #30491 üzenetére
Hát nem tudom, nekem bőven elegendő a facebook sync is, onnan meg minden átvesz. Nem tudom ki hogy van vele de nekem nincs eget rengetően sok ismerős skypeon, aki van az meg facebookon is regelt szóval... Engem ami irritált hogy csak "minden" kontaktra lehet rákeresni. És ha a skype ismerősöm nincs hozzákötve az outlook facebook kombóhoz akkor kétszer jelenik meg mivel külön kezeli. Hiába vettem ki a szűrésből a skypeot, lehet hogy a lista jó de a keresés már mindenben folyik. Ezt jó lenne azért állíthatóvá tenni vagy nem tudom, nem láttam értelmét mindent mindennel összekötni, engem már alapból sokkolt ez az egész sync téma, persze később azért láttam az előnyét meg tökre okés volt. De elég nekem a face és outlook sync is.
[ Szerkesztve ]
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
jockas
senior tag
válasz Pikkolo^^ #24852 üzenetére
Figyelembe véve, hogy szóvá tettem, így a mondandódnak ez a része vonatkozik rám és nem a személyeskedésed! Szóval...továbbra sincs normális lejátszási lista létrehozási lehetőség a telefonon és ezen nem segít az, hogy a gépen létre lehet hozni. Lehet csak értelmezési gondjaid vannak vagy nem olvasol figyelmesen, nem tudom...de mindig is mindenki erre panaszkodott és nem pedig arra, hogy nem lehet lejátszási listát lejátszani a telefonon vagy nem kezeli a lejátszási listákat.
Lehet okoskodni azon, hogy gépen kell létrehozni a lejátszási listát (ha kell, nyilván megteszem és nem bonyolult, csak vannak esetek amikor kényelmetlen) vagy hogy útközben az utat kell figyelni (aki tömegközlekedik annak minek?), de az nem megoldás arra, hogy a telefonon egyszerűen lehessen lejátszási listát létrehozni.
-
jockas
senior tag
válasz Pikkolo^^ #24842 üzenetére
Erre mondhatnám, hogy köszönjük emese. (Media Playerrel sem nagy szám lejátszási listát létrehozni és azt felszinkronizálni a telefonra)
Akkor most csinálj különböző számokból több különböző lejátszási listát a telefonon (nem a gépen, hanem a telefon készüléken mondjuk útközben)! Majd ha ez menni fog egyszerűen és gyorsan, akkor majd megtapsolhatod magad!
-
Pikkolo^^
addikt
válasz Pikkolo^^ #21898 üzenetére
Beragadt a beszédfelismerésnél a nyelv letöltése, tegnap óta tölti, de semmi sem történik. A telefon korábban már újra lett indítva, de az sem oldotta meg. Valójában semmit sem tölt le. Hogyan lehet ezt rendbehozni?
Még mindig tölti a nyelvet. A HR-en kívül van rá megoldás?
-
-
no1r
őstag
válasz Pikkolo^^ #20907 üzenetére
nem ugyanolyanok a típusok. enyém 820 páromé 520. de mondjuk azt nem is néztem az övén, hogy engedélyezve van e a háttérben futó appok között csak azt láttam hogy viber beállításoknál a push be van kapcsolva.
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
no1r
őstag
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Pikkolo^^ #2446 üzenetére
Sok az a 3 hónap, 1-2 negyedév és a Nokiának elfogy a KP-ja, aztán jön a felszámolás, vagy felvásárlás. Ha nem lesz baszott sikeres a 820 meg a 920, akkor nagyon közel fog kerülni ehhez a helyzethez, és a jelenlegi árakkal nem lesz sikeres a HTC-vel szemben. Ha jönne a Lumia 920 karácsonyig a T-hez, csak akkor venném azt a 8X helyett, ha azonos áron adnák. Lehet, hogy a 920 többet tud, de ez arra elég hogyha a konkurenciával azonos áron adja a telefont, akkor őt válasszák, ne a konkurenciát. Szép és jó dolog az OIS meg az érzékeny kijelző, de nem adnék érte + pénzt.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Воланд
titán
válasz Pikkolo^^ #2437 üzenetére
nem.
"Nem fogadott hívás esetén tud pittyegni vagy villogni valamelyik gomb?"
a lumiak nem, a htc-k meg majd kiderulnek.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!