Hirdetés
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
félig unibody, vagy nem tudom mi a hivatalos elnevezése, lényegében a hátlap olyan mint egy kosár, abba van benne az egész készülék, ha sokat szeded szét, szerintem elkezd majd lötyögni benne, de más probléma nincs vele.
alapból magyar. Ha arra van ingerenciád, XDA-n elég jó a támogatottsága, van rá nokia rom is, azzal megy minden nokiás program rendesen. Engem még nem vitt rá a lélek, hogy basztassam, decemberben megvettem, azóta kb 10x volt újraindítva (frissítések, meg néha lemerült). Nálam 2 napot elmegy.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
MODERÁTOR
7.8 max. Főzött ROMmal, hivatalosan még meg sem erősítették hogy megkapja (bár elvileg megkapja). De ezt biztosan csak október 29, a WP8 bejelentése után kapunk arról infot, hogy mikor jön a 7.8.
Wifi tethering Mango óta elérhető
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
MODERÁTOR
Nincs, de ebben a topicban szivesen segítünk, illetve te is tudsz keresni.
Ha esetleg leírod, hogy melyik appokra keresel alternatívát az sokat segítBtw. Itt NEM kell főzött ROMokkal baszkodni, de lehetőség van rá (userek egy része a homebrew appok és plusz gyárilag nem elérhető beállítási lehetőségek miatt, egy része sajnos warez miatt használ).
-
rgeorge
addikt
Szerintem most már csak WP8-as telefont érdemes venni, ha a keretből és az időből futja. Meg kell várni a megjelenést, a végleges teszteket és a magyar árakat. Most még nem kapható egyik sem, tehát az áruk sem valós.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
MODERÁTOR
De továbbra sem értem, hogy miért kell a telefon hotspotba Mac szűrés?
Mert egy egységsugarú usernek azt is nehéz elmagyarázni, hogy hogy írja be a jelszót, amivel fel tud csatlakozni a készülékedre...Azt meg az esetek 99%ban úgy sem állandóra használod - azaz meg van osztva max. két órát, és csókolom, otthon router, kávézóban free wifi, stb.
Mastermark: rejtett SSID is lópikula, az erős WPA2 már valami
pushalias: persze hogy nem, nem is erről volt szó.
szerk.: OFF-ba tettem, de ezt itt fejezzük be, ha akartok róla vitatkozni, irány az OFFtopik
[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
veterán
válasz randras #7749 üzenetére
Szia! Androidot ajánlanék ezek helyett
Komolyra fordítva a szót: csak Lumia 820-at vehetsz, ha képes lennél 900-ra költeni a pénzed, úgy hogy vehetnél 820-at is, akkor nem állnánk szóba veled
Mégkomolyabbra fordítva: tényleg 820-at vegyél, 900 már nem éri meg. Üzemideje van, wifi tetheringet tud és működik is, ezekkel nem lesz gond. Szerintem legjobban akkor jársz, ha T-mobilál veszed meg, ott olcsó és van rendes gari is
HTC Titánt csak most vettem észre, de ugyan az vonatkozik rá, mint a 900-ra
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
iHand
tag
válasz randras #7749 üzenetére
Akkor vegyél egy iPhone-t :-D
Amúgy olvass vissza pár oldalt, hogy megismerkedj a hibákkal, ha ezek neked beleférnek (Nekem simán) akkor pedig szíved szerint.
Az álltalad sorolt telefonok közül a L820 mellett szól a WP8, ezt a másik két készülék nem fogja megkapni, viszont pont a 820on jön ki a kevés memória okán az other content bug.
A kérdés nem egyszerű, vegyél szolgáltatónál hüségre 920at vagy 8x et :-D :-D
MacBook Pro M1 Pro, EosR, Xbox Series S,
-
iHand
tag
válasz randras #7752 üzenetére
@Randras: ugyan ebben a cipőben jártam én is, S2 jó volt, S3 egy hónapig állt szervízben, ezek után tudtam hogy váltani fogok, viszont a i4s kijelzője már kicsi, az i5 drága, így maradt a Lumia 920 mert azt hűséggel pont 50 ezerrel olcsóbban kaptam meg mint az i5 öt, és eddig nem bántam meg!
MacBook Pro M1 Pro, EosR, Xbox Series S,
-
félisten
-
félisten
-
Lall
veterán
válasz randras #7806 üzenetére
Nekem az van (mar 7.8-al). Elotte is wp-s telefonjaim voltak. Nekem szemely szerint semmi bajom vele, sot eddigi legjobb. Ha tisztaban vagy a wp korlataival, batran merem ajanlani. (de tisztaban vagy vele, mert olvastam, hogy elotte volt mar neked is)
Plazmacucci: Csak a sajat nevedben. Az osszes Viber ertesitesem azonnal megjon. A masik kettorol nem tudok nyilatkozni, skype-ot nem, facebookot pedig nagyon ritkan hasznalom.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
jockas
senior tag
válasz randras #22705 üzenetére
Egy ismerősömnek 820-a van...ő eléggé szenved azzal, hogy az akkuja nem bírja ki neki egész nap (pedig nem nyomkodja sokat), míg a 920 nem erős használat mellett simán kibírja, ahogy én látom. Így akku szempontból a 920-at tudnám javasolni, hiába IPS + nagyobb felbontás.
-
pushalias
őstag
válasz randras #22805 üzenetére
A nagy fícsör és hibajavító csomag AKA Blue AKA 8.1 jövő év elejére várjható. Szomorú, de ki kell seggelni.
(#22813) woland_y2k Jó, de ez különösen gáz egy olyan cégtől, amelyik egyébként az enterprise szegmensben erős, és a telefonjait is erősen szeretné ott elszórni.
[ Szerkesztve ]
-
jockas
senior tag
válasz randras #22810 üzenetére
Azt azért megjegyzem, hogy a Telenornál az összes Smarttarifánál oda írta a "további részletekhez", hogy az internetalapú hanghívás nem kezdeményezhető. Ugyanakkor az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy állítólag ettől függetlenül használják erre is az előfizetők és nem volt még ebből probléma.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Horgász topik
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Politika
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 128 GB Midnight Fekete Független
- Samsung Galaxy A53 5G 128/6GB fekete + töltő + S View gyári tok
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen