Hirdetés
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kube
senior tag
válasz
Pikkolo^^ #30491 üzenetére
Hát nem tudom, nekem bőven elegendő a facebook sync is, onnan meg minden átvesz. Nem tudom ki hogy van vele de nekem nincs eget rengetően sok ismerős skypeon, aki van az meg facebookon is regelt szóval... Engem ami irritált hogy csak "minden" kontaktra lehet rákeresni. És ha a skype ismerősöm nincs hozzákötve az outlook facebook kombóhoz akkor kétszer jelenik meg mivel külön kezeli. Hiába vettem ki a szűrésből a skypeot, lehet hogy a lista jó de a keresés már mindenben folyik. Ezt jó lenne azért állíthatóvá tenni vagy nem tudom, nem láttam értelmét mindent mindennel összekötni, engem már alapból sokkolt ez az egész sync téma, persze később azért láttam az előnyét meg tökre okés volt. De elég nekem a face és outlook sync is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest