- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kube
senior tag
válasz
Pikkolo^^ #30491 üzenetére
Hát nem tudom, nekem bőven elegendő a facebook sync is, onnan meg minden átvesz. Nem tudom ki hogy van vele de nekem nincs eget rengetően sok ismerős skypeon, aki van az meg facebookon is regelt szóval... Engem ami irritált hogy csak "minden" kontaktra lehet rákeresni. És ha a skype ismerősöm nincs hozzákötve az outlook facebook kombóhoz akkor kétszer jelenik meg mivel külön kezeli. Hiába vettem ki a szűrésből a skypeot, lehet hogy a lista jó de a keresés már mindenben folyik. Ezt jó lenne azért állíthatóvá tenni vagy nem tudom, nem láttam értelmét mindent mindennel összekötni, engem már alapból sokkolt ez az egész sync téma, persze később azért láttam az előnyét meg tökre okés volt. De elég nekem a face és outlook sync is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest