Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- iPhone topik
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
Helló!
Szeretnék venni egy WP7-es telefont, mert nem akarom kivárni, míg megjelenik a 8, bejön Mo-ra, stb., plusz annyi pénzt sem szánok rá, amennyibe azok fognak kerülni, mivel előbb szeretnék tenni egy próbát a rendszerrel.
Androidról váltanék, HTC Titan, Lumia 900 és HD7 érdekelnének. Mit ajánlotok?
7.8 mindegyikre van? Vagy mi a legutolsó frissítés?
-
randras
veterán
válasz mukibuci #608 üzenetére
Rendben. És a WP8-at leszámítva minden frissítést meg is fog kapni? Magyarítható/alapból magyar?
bull84ghia: Gondolom ha rezeg és csörög egyszerre, akkor ótvar lesz a fénykép minősége, és ezt csak a HTC játszotta meg, elvégre róluk már eddig is tudtuk hogy DSLR minőség.
mukibuci: Ja, hogy neked Titan-od van, most olvasom. Mit érdemes tudnom róla? Milyen az összeszerelés, mert arra nagyon igényes vagyok sajna...
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
válasz mukibuci #611 üzenetére
Jó, de ne álljon el a hátlap sehol alapból, meg a gombok se!
Tutira nem fogok ROM-olni, ez az egyik, ami miatt hagyom az androidot a fenébe, nincs időm szórakozni vele. Ki akarom venni a dobozból, és használni. Mondjuk annak még nagyon utána kell járnom, hogy milyen célfeladatra mit használok majd rajta, de gondolom kialakul.
Szóval ajánlott? Van bármi, amit nem szeretsz benne?
bull84ghia: Nagyon fontos nekem a naptár, a jegyzetelés, az e-mail, a net, és a Skype. Telefonálni szinte nem is telefonálok, kamerát nem használom, nem játszok, talán még a zenehallgatás, amit kiemelnék, illetve fb természetesen.
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
Hol tudok megnézni/kipróbálni egy HTC Titan-t?
-
randras
veterán
Köszi. Hát ha WP-n is főzött ROM-okkal kell majd szenvednem, tényleg kifutok a világból.
Mostmár azt hiszem, mindent tudok a telefonról, amit tudnom kell, most a piactéren nézegetem, hogy milyen android alkalmazásokat hogy tudom majd kiváltani... Erre nincsen valami cikk valahol? Egy ilyen android->WP költözést taglaló valamire gondolok...
-
randras
veterán
Rendben, majd összeírom. Pl. Evernote, Dropbox, Google Documents elérés, és szerkesztés mobilról elengedhetetlen, ahogy nézem megoldott. Minden, ami ezen túl van, és jó, annak örülök.
Nem is tervezek ROM-olni, max. ha lesz WP8 főzöttben. Tényleg, erre van esély?
Mondjuk ha bejön a rendszer, előbb-utóbb beruházok egy Lumia 920-ra.
amanoba: Nem rossz ötlet, de nekem mostanában pont semmire nincs időm. Talán majd egyszer...
adam014: Pl. majd a WP8-hoz?
-
randras
veterán
Androidon pl. megszokott dolog másik telefon ROM-ját portolni, én is használtam az egymagos DHD-n a kétmagos Sensation ROM-jának portját.
Szóval ez elvileg nem lehet akadály, gyakorlatilag persze nem biztos, hogy ilyen egyszerű. A teljesítménytöbblet meg nem akkora, hogy nem bírná el, szerintem.
-
randras
veterán
Bementem ma venni a Speedshop-ba egy ilyet, és nagy meglepetésemre, meg is örültem, ki volt rakva egy HTC Titan. Gyorsan le is lomboztak, ki van kapcsolva, le van merülve, és mégcsak le sem lehet emelni, csak az elejét bámulhatom.
Gyakorlatilag két dolgot tudtam meg: tényleg kurva nagy, és tényleg fekete.
Tetszik, szerintem ha elviszik a mostani telefont, megveszem. Aztán majd jól a nyakatokra járok.
-
randras
veterán
És akkor most mit csináljak?
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
válasz Oppenheimer #1029 üzenetére
Ez a töketlenkedés teljesen jellemző a Nokiára. Abszolút rugalmatlanok, és mindennel elkésnek.
Másfelől viszont nem dobnak ki félkész, bugos szarokat, ahogy mondjuk a HTC a flagshipjeit. Elgondolkodtató, hogy kell-e ezért puffogni... csak hangulat kérdése.
-
randras
veterán
Helló!
Itt vagyok ismét... tököm teli van az androiddal.
Mit vennétek ma 90-100k körül? Mit ajánlatok?
Listán van: Lumia 900, HTC Titan, Lumia 820. Aggályaim: rendes garival feketében hol van?, HTC (negatív tapasztalatok...) + régi, drága (valszeg ebből csak használt jöhet szóba). /ebben a sorrendben, az előző mobilokra írtam/
Fontos: WiFi tethering, üzemidő, és hogy miután kivettem a dobozból, MŰKÖDJÖN RENDESEN!
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
válasz Oppenheimer #7750 üzenetére
köszi!
En is ezen agyalok... az a baj a hűséggel, hogy ha bejön a telefon, akkor sem hiszem, hogy fél évnél tovább használnám... Mindent megunok. A következőt meg valszeg máshol venném, a függőség meg szintén rosszul jönne.
Cseréld el velem az S2-t a 8X-re, majdnem jó is lenne nekem.
IHand: Igazából egy iPhone5 lenne a legjobb, de annyi pénzt nem adok egy telefonért, még úgy sem, hogy nem tartom kizártnak, hogy ki tudnám fizetni (ha akarnám). Arról nem is beszélve, hogy azt is megunnám.
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
+AMD Power: Köszönöm!
Ha jól nézem, csak a trénél van... vajon belegányolnak valami a rendszerbe? Vajon függő?
-
randras
veterán
Elvetettem a Lumia 820 ötletét, ennyit nem szánok egy ismeretlen platformra, és élőben sem volt meggyőző... Van valami komoly hiba a 900-al? Mesélnétek róla?
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
válasz Plazmacucci #7805 üzenetére
Igen, úgy értem ezek kívül.
-
randras
veterán
Sziasztok,
820-ra vagy 920-ra váltsam a kis 520-at?
Melyik bírja tovább? A 920-nak matt a hátlapja (háza)?
-
randras
veterán
Köszönöm a válaszokat. Sok mindenbe kapaszkodva akartam már dönteni, mindkettőnek van előnye és hátránya is, éppen ezért eddig még nem ment. Az akkuidő?
-
randras
veterán
Akkor 920 kellene nekem. Elvileg jobban is bírja, mondjuk nem pont a SAMOLED fogyaszt kevesebbet?
-
randras
veterán
Az a baj, hogy két hetes WP használat után egy halom ilyen apró hülyeséget, hiányosságot, bugot írtam fel. Továbbra is azt mondom, hogy másfél év android után számomra eddig megfelelőbbnek tűnik a rendszer, de ha nem akarnak a dobogó alsó fokán maradni, és azt akarják, hogy a következő telefonom ne egy iPhone legyen, akkor sokkal több mozgásteret kellene adniuk a fejlesztőknek, mert nem érdekel, ha pl. nincs read it later az IE-ben, ha van megfelelő minőségű app helyette, ami tudja.
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
Kicsit leesett az állam, gondoltam kipróbálom a marketben a fizetést, hozzákötöm a kártyám, stb., és veszek egy appot (Death Worm), erre felajánlotta hogy fizethetem egyenlegről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Politika
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Yettel topik
- Szólánc.
- Újra nagy divat Európában az online vásárlás, hála a Temunak
- További aktív témák...
- iPhone 13 128 GB Midnight Fekete Független
- Samsung Galaxy A53 5G 128/6GB fekete + töltő + S View gyári tok
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen