Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
-
The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom - Mit várhatunk a játéktól?
gp A fejlesztők egy hosszabb előzetesben beszéltek arról, hogy milyen kalandok várnak Zeldára.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Hatalmas tempóban nő az OpenAI értéke
it Újabb tőkét von be az OpenAI, immáron 150 milliárd dolláros cégérték mellett.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PofaJenö
senior tag
Űdv
volna egy észrevételem ,akinek van mobilnet-e és a beállításnál a mobil adatátvitel résznél a hálózatválasztás a saját szolgáltatója van beállítva az tud frissíteni,vagy kidobja a hiba űzit?
mert nálam nincs mobilnet ha saját a T-van belőve ,de ha autóra van állítva akkor van,kíérti ezt?
UI: és hozzáférési pont is belőve .[ Szerkesztve ]
Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
PofaJenö
senior tag
válasz balcsida #353 üzenetére
csak akkor fogok unlock-ni ha a vissza és kereső gombhoz lehet rendelni hívás kezelést
ui: láttam a piac téren a nevedet (ha te voltál) ,valamelyik hozzászólásnál .Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
PofaJenö
senior tag
Űdv
kipróbáltam ezt az alkalmazást [link] mert láttam hogy a droid teszteken agyba-főbe nyomják ,én a utolsó kettőt kikapcsoltam mert az szerintem nem mérvadó ,szóval megcsináltam a tesztet és 2213 pontot kaptam,szerintetek ez jó arány?Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
PofaJenö
senior tag
Hali
Van egy 820-as független teló ,hogy tudom meg hogy melyik RM verziója van ? mert kíváncsi vagyok az LTE aktiválása hogy megy mert a beállításban nincs ilyen opció csak 2G vagy 3G a lehetőség, T-s kártya van benne ?Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
PofaJenö
senior tag
Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
PofaJenö
senior tag
Hali
ha csinálok egy rendszer vissza állítást ,akkor meddig csinálja mert csak a fogaskerék megy egy idejeLumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
-
PofaJenö
senior tag
válasz CyberPunk666 #21013 üzenetére
Itt talán olvasni el oldalt és meg tudni mit is köll csinálni ,magamban le fordítottam
btudos: az erő legyen veled[ Szerkesztve ]
-
PofaJenö
senior tag
próbáld ki Youtube-s app beírod teljes film kiválaszt egy és meg néz ,nem is kell konvertálni megy a hd-s is egy az egybe én néztem így filmet végig .. (igaz végig töltőn volta teló)
-
PofaJenö
senior tag
Na 2 féle verzió is lesz ? 77-78 [link]
-
-
PofaJenö
senior tag
válasz Mirman #21968 üzenetére
Hali ezzel tudod [link] min 30sec max 1 perc lehet a hossz .és bármilyen mp3-at kezel,az a lényege hogyha feltetted a zenét a progit kapcsold be keresd meg a számot katt rá elsőre nem fogja kezelni azt írja ki hogy nem jó neki ,de ha újra indítod a telót és még egyszer végig csinálod az összes mp3-at tudja szerkeszteni .
-
PofaJenö
senior tag
Na erre vártam
820-as független T-s kártyávalUi: az be épített FB chat azonnal megjelenik ha a pc-ről használom.
[ Szerkesztve ]
-
PofaJenö
senior tag
Na mi lesz ebből még war [link]
-
PofaJenö
senior tag
a frissítésre ezt nyomja most [link]
-
PofaJenö
senior tag
itt az újdonság [link]
batai 15 : nekem félig volt az aksi
[ Szerkesztve ]
-
PofaJenö
senior tag
Az alsósok kaptak a felsősök nem [link] bár én nem nagyon használok BT-t.
-
PofaJenö
senior tag
Most frissül a 820-as .
-
PofaJenö
senior tag
Eddig nem láttam, Ez mintha új lenne nekem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Mikrotik routerek
- Steam topic
- Gumi és felni topik
- EA, Epic: félrevezetik a játékosokat, a lényeg, hogy pénzt költsenek
- Hálózati / IP kamera
- Mesterséges intelligencia topik
- Lightyear - befektetési app
- Nincs elég CPU-ja a garanciális cserékhez az Intelnek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen