- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Williamgrant
nagyúr
-
Williamgrant
nagyúr
válasz
elsőandroid #23732 üzenetére
Azt csinálsz a telefonoddal amit akarsz. Pár évvel ezelőtt még cwmet és flashtoolst se biztos hogy láttál, attól még aki először a használatát javasolta nem akart átverni. Én sem, de ettől függetlenül mind1. Hogy mit gondolok, hááát... ヅ
-
Williamgrant
nagyúr
válasz
elsőandroid #23717 üzenetére
Nem, tudod azzal van a baj hogy segítséget kérsz és utána nem próbálod meg azt amit mondanak. Most kezdjem el magyarázni hogy linux alatt vannak file permissonok és hogy a windows ezeket mikor ide-oda másolgatod lesz@rja? Nem lenne egyszerűbb ha megpróbálnád megcsinálni amit írtam és ha nem működik akkor visszajössz és tovább kérdezel, mint hogy nem csinálod meg és tovább kérdezel?
-
Williamgrant
nagyúr
válasz
elsőandroid #23712 üzenetére
Tölts le egy Android SDK-t, abban lesz ADB telepítő.
Kapcsold be az USB Debugging opciót a telefon beállításaiban (Settings->Applications->Development)
Kösd össze a telefont a számítógéppel, legyen bekapcsolva a debug a telefonon, majd ahol az adb telepítve lett indítsd egy konzolt (terminált) CMD parancs.1. Teszteld hogy műxik-e
adb devices
Ha ott látszik a telód, akkor faja és mehetsz a 2-es pontra (ha nem, akkor USB drivert telepíts)
2. Kapcsolódj a telóhoz:
adb shell
3. Kérj rendszergazda jogot magadnak:
su
4. Lépj be az efs mentés könyvtárába:
cd /sdcard/backup/efs
5. Cuccok másolása az EFS könyvtárba
cp -r * /efsBővebben: Mijatökömazazádébé :-)
Ha ezzel nem boldogulsz, akkor talán kár volt egyáltalán főzött romokkal foglalkoznod.
-
Williamgrant
nagyúr
válasz
elsőandroid #23709 üzenetére
Ha azt feltételezem hogy az EFS mentésed a /sdcard/backup/efs könyvtárban van, akkor:
adb shell
su
cd /sdcard/backup/efs
cp -r * /efsEnnek mennie kéne!
-
Williamgrant
nagyúr
válasz
ittakary #23306 üzenetére
Igazából arra céloztam hogy soha többé, szóval akár 50 év is lehet.
Nincs amúgy bajom az SGS1-el, nagyon jó kis teló és egy jó rommal úgy tűnik még most is megállja a helyét. (főleg ha azt nézem hogy milyen pl egy Ace vagy egyéb hulladék...)Végül az itt ajánlott CM 10.2 alapú romot tettem fel mindkét telóra, kisebb küzdés után (az egyiket nem tudtam rootolni, végül 4 fájlos odin lett belőle XWJS7, majd root plusz cwm).
Nagyon frankóak, kernelt nem cseréltem, így is elképesztően fürge (a korához és a vashoz képest mindenképp). Kellemes meglepetés volt, mostanában leginkább csak szívtam telefonokkal (Xperia NEO, SGS4 mini), felüdülés volt a régi jó odinnal logikusan hegeszteni.
Használjátok a vasaitokat egészséggel!
Üdv: WG.
-
Williamgrant
nagyúr
Sziasztok Urak!
"Megnyertem" a családból 2 db SGSi9000-et (S1) és szeretnék rá valami GYORS és stabil romot feltasztajtani, majd visszajuttatni azoknak akik eddig használták. Nagyon hálás lennék ha megírná valaki hogy mit toljak fel rá. Esetleg ha linket is kapok, az csodás lenne...
Azért lenne fontos hogy jól menjen rajta, mert a következő 10 évben nem szeretnék vele újra foglalkozni.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest