- A Sony Xperiának annyi?
- Apple Watch
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Mobil flották
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
quailstorm
félisten
válasz
glacious #26401 üzenetére
Hát ezaz
2.1 ráadásul még interpreteres is volt, oda akkor sem ennék vissza, ha kergetnének. Csak olyan mobilon amire nincs más. De még Alcatel OT-890-re is van 2.2. Pedig az az egyik legpocsékabb készülék.Mostanában fiókban volt a telefon, azt tudom, hogy eléggé be volt lassulva, meg megérett az újrarakásra, mert elrontottam a Google Servicest kicsit (nem hagyja elaludni a telót, le kellett tiltani az ébresztést). De elvileg nagy vonalakban még jónak kell lennie alapfeladatokra.
Komolyabb oldalakat behoz még, csak RAM nincs, úgyhogy leginkább 1 tab. Skype 7, FB Lite, Messenger Lite tuti megy. Ilyen felhőtárhely kliens is, SFTP, időjárás, online TV stream 720p-ben, Google hitelesítő, Steam app. Ezek mind mennek.
Csak ne lenne olyan lassú a tárhely benne, az fogja vissza a legjobban, meg a RAM.Szal 4.4-gyel még el tud látni alapfeladatokat, de türelmesnek kell hozzá lenni az fix. Én is inkább egy 4.2.2-vel szerelt MTK-s cuccot hajtok, az üzemidő és a 2 mag 1GB RAM miatt.
-
-
Vegha
senior tag
válasz
glacious #26315 üzenetére
köszi a fájlokat. ez a howto alapján mehetek ? természetesen az általad linkelt fájlokkal.
https://phanse.wordpress.com/2012/01/22/tutorial-to-install-android-2-3-6-xxjvu-official-on-samsung-galaxy-s-gt-i9000/Jelenleg a legnagyobb probléma, hogy download-ba sem nagyon tudom zavarni a telefont a folyamatos bootloop miatt. Ha töltőn van, akkor 2-3 boot ciklus után elindítja a default töltő szoftvert. Ha nincs töltőn, akkor akár 10-20szor is próbálja magát elindítani, majd végül bebootol. Viszont a 3 billentyűs kombinációra most nem tudom előhívni belőle. Pedig pénteken sikerült 2x is talán.
-
atomeec
senior tag
válasz
glacious #26306 üzenetére
Felraktam a 4.2 slim romot. Nos 1 perc után töröltem is. Ez a Lightning launcher nem nekem való. Biztos gyors a rendszer és minden hasít, de a minimalista megközelítés nem az én világom, akkor veszek egy régi nokiát és kész. Viszont kellemesen csalódtam az Omni 4.4.4-ben. Hozza a linkelt gyári szintet, simán lehet netezni, youtube-ozni, gondolom játszani is (Candy Crush Soda-t próbáltam csak, azzal nem volt gond). Néha van, hogy kicsit lassan reagál, de amiket láttam és ahogy már lemondtam az egészről, ahhoz képest tökéletes lesz. Most visszaadtam barátnőmnek, ha nála se döglik meg, akkor nem is fogom többet piszkálni (őt utálja a technika, valamiért az összes kütyüjének lesz valami baja egy idő után...).
-
atomeec
senior tag
válasz
glacious #26304 üzenetére
Igen, tengap óta párszor már áthúztam a drágát
512-es pittel persze (16 gigás a teló, ez ugye nem gond?). Egyelőre a quailstorm által linkelt csomag tűnik a legjobbnak.
A google szolgáltatásokat használnám, de lehet csak most gondolom így
Még adok egy-egy esélyt az új 5.1-es csodáknak, de látom előre, hogy erre a telefonra már nem éri meg, nem bírja. Köszi a választ! -
-
w.miki
veterán
válasz
glacious #26044 üzenetére
pedig nekem nem törli, utána is kéri az elrontott kódot, vagy emil címet (ami nincs)
így csinálom: hard reset?
mi lehet a baj? -
Tonyk
veterán
válasz
glacious #24992 üzenetére
Én türelmes vagyok. Kérdés, hogy a hívó fél az-e?
Felraktam a mai weeklyt. Beállított Nova Prime, szépen visszaállt alap verzióra
Azért ez CM alatt megoldott volt, hogy nem piszkálta a full launchert. Igaz ott Apexet használtam. Ha ezt még egyszer eljátssza váltok vissza Apex-re. De képes vagyok a CM11-re visszaváltáson is gondolkodni, mert ez is épp olyan hulladék lassú, mint a CM.
Telepíteni sem engedi a Prime-ot, uninstall, reboot, install...., csak előtt legyen másik launcher....Szerk:
Most nézem... a beállított értesítési és csengőhangokat is elfelejtette.
Hajj, de bugos ez még... -
-
( V )
veterán
válasz
glacious #23977 üzenetére
nálam egy idő után a liszences appok nem voltak hajlandó működni, mert valahogy nem tudta érvényesíteni a play.
amúgy van friss SlimKat 1.9 weekly
(#23976) mexel
itt pedig a BigMem patch:
Bigmem libs for any kernel -
DinkaDanka
tag
válasz
glacious #17496 üzenetére
Hello.
Ez az hogy csak download modig jut el a telefon. Recovery-je régi,nem lett buherálva.
Annyit tudok róla hogy kies frissités közbe szállt el, azóta a Galaxy S logónál nem megy tovább.
De Download mode az van, csak kérdés Odinnal milyet tegyek fel, mivel Angol és T függő.
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest