- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SFAkos
aktív tag
-
jjeahh
nagyúr
válasz
proradeon #22590 üzenetére
az s4 nagy...lakkozott biliműanyag, és nincs annyi fejlesztés rá, mint sgs-re...az a megérzésem, hogy nem is lesz.Én nexust vennék, de a galaxy nexus árából lassan kijönne egy nexus 4, az meg lg...meg üveg a hátlap...
más cucc nem tudom mi van még, amire van napi cm nightly, slim, paranoid, friss, official miui stb...talán, ha szereted a macskát, ez még érdekes alternatíva: [link] (én annó official macskáért vettem sgs-t)
-
-
karcsika98
tag
válasz
proradeon #22293 üzenetére
Megcsináltam, feltettem azt a kernelt is, de mikor legelöször tettem fel akkor valami android.media folyamatosan leállt, csináltam 3 WIPE-t, aztán már jó lett.
Be is állítottam a managerben.De szeretném a processzort felhúzni 1200-re, abban tudnál segíteni hogy hogyan?
-
( V )
veterán
válasz
proradeon #22291 üzenetére
egyáltalán nem szar, csak neki nem kellett volna megcsinálni hiszen volt már dl és recovery is, ergo sima root, efs mentés és utána jöhet a romolás. a bootloader frissítés meg sehol nincs írva pont azért mert erősen téglásító manőver!
ez történik ha valakinek nincs türelme rendesen / alaposan elolvasni az egyesben leírtakat.
-
( V )
veterán
válasz
proradeon #22260 üzenetére
én anno a GO-t használtam sokat GB alatt, bár nem a legfürgébb de iszonyat sokoldalú és nagy tudású...
van még a Zeam, bár ott is leállt a fejlesztés május óta, vagy esetleg az EZ, de ott is stagnál a dolog és még csak béta...
a Holo még viszonylag friss és elfut GB-n
ja és még eszembe jutott, ezt mostanában sokat használtam és nagyon tetszett: Smart Launcher - baromi minimalista, de nagyon pofás a dizájnja és remekül használható, ez tuti nem fog akadni!
-
karcsika98
tag
válasz
proradeon #22236 üzenetére
Köszi szépen megpróbálom így!
(#22239) Janou Én EFS mentést nem csináltam, de az előző tulaj lehet... (usb tárhelyen, de láttam van egy pár recoverys backup) de egy recovery-s backupból ki lehetne keresni az EFS mappát és lementeni?
Egyébkint 100% hogy el fog tűnni az EFS mappa??? És az IMEI nem lesz jó? vagy van esély rá hogy nem?
-
jjeahh
nagyúr
válasz
proradeon #20587 üzenetére
nálam ha megállok, tökéletesen az ujjam alatt van. lehet, csak sema bütykölés, optimalizálás, stb miatt?
a crt anim lag viszont az első cm10.1 nighty-knál nálam is jelen volt rendesen, zavart is, szerencsére már nálam az is folyamatos...
engem inkább a lockscreen widgetek közti darabos lapozgatás zavart, és az jó sokáig jelen volt, pár hete javították..a cm 10.1, némi bütyköléssel nálam egy ideje über szupersmooth, egyedül a nova launcher gondolkodik kicsit, mikor az alkalmazástárban gyorsan ellapozgatok a widgetekig, várnom kell, amíg betölti az előnézeteket
-
jjeahh
nagyúr
válasz
proradeon #20584 üzenetére
és van rom, amiben ez nem ilyen? én sem vettem volna észre, ha nem írod...vagyis nem tűnik fel, hogy ez bug, szerintem inkább csak ennyit tud az 1 mag 1ghz, 512mb ram 4.2-vel...gondolom ez látszik 2mag+on is, ha nagyon kukkolsz, de ott már olyan gyors, hogy használat közben neked sem tűnne fel. próbáld ki miui v5-ön a status bart, na az még az én érzékeimnek is lagzik, annyira, hogy visszatettem miatta a cm-et...
-
jjeahh
nagyúr
-
Oldman2
nagyúr
válasz
proradeon #14965 üzenetére
Ez a 2012.12.25 -ös volt az utolsó CM10-es ROM SGS-re?
Most szeretnék éppen egy jelenleg MitRa ROM 5.2-t (XXJVT) futtató SGS1-et CM10-re vagy 10.1 -re frissíteni!
Melyik cwm kell neki? Jelenleg a 3.0.0.5 -ös narancssárga színű van fent rajta.
10.1 alatt van valami gond jelenleg?
Egy SGS2-esen 10.1 NIGTHLY-t használok gond nélkül.
-
Tonyk
veterán
válasz
proradeon #14696 üzenetére
Azért mert tp-link eszközökkel jön elő 99%-ban a wifi eldobálás. Lehet erről polemizálni, hogy miért. Szólj a tp-linkéknek, hogy implementálják rendesen a DHCP szabványt és nem lesz gond.
Annó ez hiba GB alatt jelent meg, ha jól emléxem JVT környékén. Ment akkor is a vita XDA-n, hogy biztos nem a "csúcsszuper" tp-link a hiba forrása, aztán szépen lassan bebizonyosodott, hogy de..., ill. még 1-2 low-end router. Kollégámnál is volt ilyen, aztán érdekes módon a cégnél lévő routerekhez, AP-khoz csatlakozva soha, nem tapasztalt hibát, otthon meg igen. U.a. a rom, u.a a telefon, csak otthon tp-link, a cégnél meg nem. -
( V )
veterán
válasz
proradeon #14420 üzenetére
bármikor felrakhatod a sema 2.8.3 kernelt - cwm ből egyszerűen install zip és annyi.
egyenlőre szerintem nem is nagyon kell elájulni a jelenlegi verzióktól hiszek kb egy hete ért csak nightly fázisba a fejlesztés, tehát szerintem még eléggé az elején van a folyamatnak, így szerintem a wifi is még egy kiforrásra váró dolog.
(#14419) Tonyk
majd utánanézek hogy van-e külön, de sztem a rom-ból is ki lehet piszkálni a megfelelő fájlokat és akkor mehet is a cwm zipbe! -
Spam123
tag
válasz
proradeon #12841 üzenetére
Nos, ez oké, csak az a baj, hogy ezt írja ki:
A hitelkártyát elutasították. Kérjük, válasszon egy másik fizetési módot, vagy lépjen kapcsolatba kártyakibocsájtójával a vásárlás engedélyezéséhez.ERSTE internetes kártyám van, mi lehet a gond vele? Módosítottam a limitet 1000 Ft-ra, annyinak elégnek kellene lenni. nem?
-
-
( V )
veterán
válasz
proradeon #10124 üzenetére
nálam ez működik: get.cm/get/4kM -> cm-10-20121017-NIGHTLY-galaxysmtd.zip
a főoldalról: get.cm/?device=galaxysmtd
-
-
jjeahh
nagyúr
válasz
proradeon #9844 üzenetére
íme két jegyzet app google tasks sync-el, widgettel, holo felülettel...
vagy Notes for ICS (Donate)Notes for ICS with Tasks sync
Tasks vagy Tasks Free -
( V )
veterán
válasz
proradeon #9844 üzenetére
ezt ajánlom a samu helyett: OI Notepad
-
logarithm
őstag
válasz
proradeon #8344 üzenetére
Igen mehet, full wipe + wipe dalvik cache, aztán én még ezt végig szoktam zongorázni: format/system/data/datadata/cache
Ha ez meg van akkor, install zip, arra figyelj ha a legfrissebbet rakod fel, amit fent írtam az érvényes rá, kernelt nem tudsz jelenleg cserélni.
Igen a gapps is kell. Kernel a cm10 stock lesz.
Ha vissza akarsz térni, odin természetesen.
Minden működik cm10 alatt, csak a rádió nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest