- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
powerwade
senior tag
Köszi a tippet. A modem felrakása JB alatt ugyanúgy Odinnal történik, vagy az már zipként recoveryből flashelhető? Egy ideje nem követem a "divatot"
JVO-t bárhonnan tölthetek egyébként?
-
powerwade
senior tag
Hello, lehet már korábban volt róla szó, de mitől van az hogy mostanában ha hívnak és felveszem a telefont, akkor én hallom a hívót de ő nem hall engem? Az utóbbi időben vettem észre, és mostanában egyre gyakrabban, bár nem látom az okát hiszem már hetek óta nem frissítettem ROM-ot.
Jelenleg SlimBean 4.2.2.build.3-Official van rajta, Semaphore 3.0.71 JB 2.9.18as kernellel.
A modem meg az eredeti (mármint SlimBean szerinti) I9000XXJVT.Volt már ilyen problémája bárkinek is? Nem feltétlenül hiszem, hogy a ROM a hibás, mert mások nem panaszkodnak a hivatalos XDA fórumon tudtommal...
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest