- Apple Watch
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Mobil flották
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
quailstorm #26467 üzenetére
Ennyi
És ilyenekről nincs szó, hogy konkrétan ez a példány kb. tökéletes (2 repedés volt a hátlap sarkain, azt megoldottam), érintő tökéletesen érzékel, stb. Pedig használva volt egész eddig. A legtöbb ilyen korú telefon, mindegy, hogy érintős-e, eddigre széthullott. Jót alkotott a Samu, na. -
válasz
quailstorm #26462 üzenetére
Amúgy egész használható, legalábbis így szűzen. A 7 valószínű tényleg sok lenne, írják is, hogy nem javasolt napi használatra. Ez is nagy dolog, hogy 4.4 van még rá.
-
válasz
quailstorm #26460 üzenetére
Igaz, ezért nem szeretek felrakni mindenfélét, hanem inkább official stable dolgokat. Mondjuk bele lehet nézni a zipbe is, csak vagy megtalálod azt a scriptet, vagy nem.
Gondolkodom a 14-es Lineage-n, az igencsak friss, csak ahhoz már partíciókat is kell formázni... -
válasz
quailstorm #26457 üzenetére
Lehet bepróbálom helyből a Lineage-t, mert amúgy az is csak annyit ír, hogy stock ROM-ról kezde az ember - nos, ezen stock van, csak rootolt. Valószínűleg úgyis felülír mindent...
-
válasz
quailstorm #26454 üzenetére
2.7-es Semaphore felment a leírás alapján.
A Superuser azt mondja, hogy Occupied (?!) , de a recovery működik.Viszont rootolt, jó lesz ez. Többi holnap... Köszi a helpet! -
válasz
quailstorm #26452 üzenetére
Na most ezen XWJW1 van, a gyári XEH-ban meg XWJW5 :S Gáz-e?
Amúgy nem véletlen akarok Lineage-t7 éves telefonra, oké, hogy unofficial, de van friss OS
-
válasz
quailstorm #26450 üzenetére
Na azt nem gondoltam, hogy a CWM-es telepítés már működni fog... Azt hittem, a 4.4-et is úgy kell ráflashelni.
Szerintem ezt már holnap fogom csak, de köszi
A leírást láttam, de kb. semmi nincs már fent abból, amit emlegetnek benne... -
válasz
quailstorm #26448 üzenetére
Azt is értettem a gúglizásból, de melyik a gyári?
Olyan szinten legók ezek a régi droidok, hogy nem igaz, illetve nekem sosem volt ilyen atomrégi Android telefonom -
válasz
quailstorm #26446 üzenetére
Köszi
A kernelek közül melyik mire jó? Olvasok amúgy napok óta, de nem esett le, hogy melyik mihez kell.A Lineage 4.4 megvan, az, vagy a 7.2 a végcél
-
Kleroo
veterán
válasz
quailstorm #26437 üzenetére
Gyári 2.3al nagyon szepen ment. Tsunamival meg az akkori viszonyokban atomvillanaa volt. Kesobbi S2m is alig birta lenyomni, pedig azis egy foldrengeto elorelepes volt tempoban
Regi szep idok... Most mar egy snapi625 is siman szelvesz, alig (semmi) eszreveheto egy 820elonye -
Kleroo
veterán
válasz
quailstorm #26435 üzenetére
Wtf wtf. Hat annonezen bongeszoben yt-oztam mindent csinaltam, es pattogott mint a vadallat
Hat ez elkeserito.
-
Kleroo
veterán
válasz
quailstorm #26433 üzenetére
pfff
Böngészőből esélytelen?
Amúgy értek én mindent, de ez gáz h egy kicsit régebbi teló nem kompromisszumos, hanem kitiltanak vele a vérbe, és marad egy gyorsan merülő butafónod...
-
Kleroo
veterán
válasz
quailstorm #26431 üzenetére
Vicces azért, hogy olyan sokkal de sokkla jobbak/szebbek nem lettek az appok, és az annokb vihargyors teló ma már qwartórának is gyenge, miközben minden droidváltásnál az is hangoztatva volt h mennyivel optimalizáltabb, stb lesz/lett....
vmi régi kukázott YT apk csak elfut rajta, nem egy 400mhz-es GPU nélküli hulladék azért -
Kleroo
veterán
válasz
quailstorm #26429 üzenetére
Király, köszi
2.3 és 4.4 között filózom.
Az ég világon semmi nem kell. Csak döcögjön el a gyári böngésző, és vmivel tudjak YT-ról és spotifyról, egyéb zeneforrásról lejátszni.külön apk-kat felrakva csaknem fog anyázni h nem biztonságos, blabla
-
Pete55555
addikt
válasz
quailstorm #26425 üzenetére
-
Pete55555
addikt
válasz
quailstorm #26423 üzenetére
Hali!
Kicsit kijöttem már a gyakorlatból. Hogy tudom ezt legegyszerűbben felrakni?
Jelenleg TsunamICS 2.5 van fent devil kernellel. -
Robi BALBOA
őstag
válasz
quailstorm #26419 üzenetére
A nagy gépem, építés alatt, egy régi lapos van otthon-otthon, de abban meg a vinyo nem 100%-os, és elég ciki lenne(gondolom) ha frissítés közben elszálna.
Ha tudok valami gépet szerválni, akkor még jelentkezem, de ha valaki meg tudja nekem bütykölni az nem tartsa magában. -
Robi BALBOA
őstag
válasz
quailstorm #26416 üzenetére
Pont az a gond, hogy se gép, meg ilyet nem csináltam még.
Vagy olyan kellene, hogy magán a telefonon meg tudjam csinálni a dolgot, de ügye ez nem lehetséges.
A másik, hogy valaki aki már csinált ilyet azzal találkozok és segít. -
tysonn198810
tag
válasz
quailstorm #26404 üzenetére
stopper es mp3 lejatszo funkciot lat el edzesek kozben.szoval nem kell atomreaktornak lennie.cs ennek nem sajnalom a kijelzojet,ha esetleg beegne par pixel.
-
tysonn198810
tag
válasz
quailstorm #26402 üzenetére
Ezen is csak a gyari appok mennek,de majd felteszem akkor az ICS-t
imadom ezt a telefont,mert meg mindig mukodik.de nagyon lassu csorikam
-
glacious
addikt
válasz
quailstorm #26398 üzenetére
Én egyszer viszsamentem a 2.1-re, csak azt lehetett rajta használni, ami gyárilag rajta volt, még a google fiókba se tudtam bejelentkezni az alacsony biztonsági szint miatt.
-
tysonn198810
tag
válasz
quailstorm #26399 üzenetére
koszonom szepen!
-
tysonn198810
tag
válasz
quailstorm #26396 üzenetére
koszonom! regen sokat mokoltam ezzel a teloval
de mar sajnos nincsen meg egy hozza tartozo cuccom sem.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
quailstorm #26355 üzenetére
Köszi.
-
elbandi2
tag
válasz
quailstorm #26351 üzenetére
Köszi!
Ez a Mackay ics tényleg gyors, és még használható frissesség szempontjából.
Még egy megfelelő gapps kell hozzá, mert az xda-s link már nem él.
Ha ez meglesz, akkor lesz egy relative használható teló belőle. -
glacious
addikt
válasz
quailstorm #26307 üzenetére
Leírtam, telefonálás, sms és amit az alap böngésző bír
-
atomeec
senior tag
válasz
quailstorm #26299 üzenetére
Sziasztok, szia. Ez lehet pont jól jön, bár van letöltve korábbról repartos meg egyéb romok is. Szeretnék segítséget kérni. Szóval pár éve megvan ez a csodálatos telefon, ami nem lenne rossz, ha egy alap sebességet produkálna. Második telefonom lesz, egyelőre barátnőm használja, használná. Akármit rakok rá, akad, fagy, esetleg újraindul, kilép a programból, ilyesmi. Próbáltam gyárit korábban visszatenni vagy újakat, nagyjából ugyanaz. Most ott tartok, hogy hogyan lehetne a legmélyebben letakarítani az egészet és a jó öreg GB 2.3.6-ost feltenni minden módosítás nélkül, mintha most kapcsolnám be először. Ha ezek után is hibák lennének, akkor tudnám, hogy hardver hiba és nem éri meg kínlódni.
Amim van (azon kívül amit most linkeltél):Ezekből össze lehetne hozni gondolom. Sokat romoltam már, de ha röviden leírnád, hogy szerinted ezekből mit tegyek fel (pl nem tudom, hogy bootloaderrel kell-e szórakozni, de gondolom nem). Nagyon köszönöm, ha válaszolsz
-
madarasz92
őstag
válasz
quailstorm #26296 üzenetére
A 3 gombos dolog nem kell az odinhoz ?
Esetleg egy pontosabb utmutatot kaphatok ? -
RockHaRD
addikt
válasz
quailstorm #26292 üzenetére
Ez most erre az 1-2 napra annyira nem érdekel
Viszont tényleg jó ez a Mackay rom. Beállítottam a processzort minimum 400mhz-re, meg 1,1ghz maxra, és így korrekten fut. Gyorsan merül, de normálisan működik legalább. Még a Waze is megy gond nélkül.
-
RockHaRD
addikt
válasz
quailstorm #26289 üzenetére
Működik a telefonálás gond nélkül, ezért nem értem, hogy mi a hátrányom az imei nélküliséggel
-
RockHaRD
addikt
válasz
quailstorm #26286 üzenetére
Ahogy ma tanácsoltad, felraktam végül a Mackayt egy az egyben, hozzá a gapps-ot, meg a superSU-t. Minden működik frankón, viszonylag korrekt a sebesség is egyelőre, (nem is rakok rá semmit, örülök hogy tudok vele telefonálni,) viszont nincs IMEI. Telefon indulásnál kiírja, azon kívül minden működik. Érdemes ez ellen valamit tenni, vagy szarjak bele, jó lesz az erre a pár napra?
-
RockHaRD
addikt
válasz
quailstorm #26286 üzenetére
Egyelőre hiába rakom fel a zip-et amit legutóbb linkeltél, rebootnál csak forog a kék nyíl körbe a végtelenségigÚjra rányomtam a zipet, és most elindult.
-
RockHaRD
addikt
válasz
quailstorm #26284 üzenetére
Rájöttem mi a gond... Az xda honlapján az i9000 alatt lévő romok közül kb mind az i9001-re valóak, ezért nem megy fel. Most megnéztem jobban a fail üzenetet, és írja, hogy ez a rom i9001-re van...
nem szarozok vele tovább. Felrakom azt, amit most linkeltél rommal együtt, és kész
-
RockHaRD
addikt
válasz
quailstorm #26279 üzenetére
Rendben. Éjszaka megpróbálom megcsinálni, aztán majd írok hogy sikerült-e
Köszönök mindent
-
RockHaRD
addikt
válasz
quailstorm #26277 üzenetére
2013 February 2.3.6 I9000XWJWB
Ez van nekem.
JW-ből is 6 féle van a semaphore oldalon
Ha csak a 2.3-at nézem, abból is 2 féle van
-
RockHaRD
addikt
válasz
quailstorm #26274 üzenetére
legutolsó gyári rom van a telefonon.
-
RockHaRD
addikt
válasz
quailstorm #26274 üzenetére
semaphore kernelt gondolom odinnal teszem rá, és utána meg már lesz clockwork recoverym?
-
glacious
addikt
válasz
quailstorm #26257 üzenetére
Kinek mi jut, nekem 1,1 felett nem stabil.
-
Henrico
tag
válasz
quailstorm #26244 üzenetére
Szuper, rávetem magam... átolvasom.
Úgy rémlik, a fw letöltés annak idején elég nyögvenyelős volt, szóval lehet, hogy abban kérném a segítséged."A jelenlegi legfrissebb 3 fájlos gyári "Value Pack" rom 2.3.6 I9000XWJWB ez most jön le..." akkor megvan ami kell, ugye? Ez a szükséges fw?
Mi legyen a sorrend? Belső tárhely formázás után fw frissítés, vagy fordítva?
-
Henrico
tag
válasz
quailstorm #26242 üzenetére
Csodás.. és ez mennyire bonyolult? Meg tudom oldani, vagy reménytelen szűz kézzel?
Létezik a műveletsorhoz esetleg egy szamárvezető?
"hülyéből professzort" gyors képzőt tudsz valahol?
-
Henrico
tag
válasz
quailstorm #26240 üzenetére
Köszönöm gyors válaszod!
Nem vállalati. Megpróbálom akkor amit javasoltál.Belső tárhely mérete nem elérhető... az nem defekt gyanús??
-
Steven88
tag
válasz
quailstorm #26230 üzenetére
Fura, több mint 10 próbálkozás után bejött a download o.O. Felraktam egy gyári szoftvert és eddig még megy.
Előzőleg is mindent jól csináltam, nem értem mi volt a gond. -
glacious
addikt
válasz
quailstorm #26190 üzenetére
XDA-n nem néztem, lehet a prof és enterp különbsége ez? Én még a samsung ssd-hez kaptam 8-at, azt frissítettem a laptopon, de az asztalira eredetileg is 8.1 került. Akkor is furcsállom ezeket a különbségeket.
-
glacious
addikt
válasz
quailstorm #26188 üzenetére
Igen úgy, aláírásellenőrzés kikapcsolással, sajnos rengeteg különböző telefont kell helyrehoznom ismerősöknek, és rengetegnek csak ace vagy mini szintű telójuk van, én meg öt éve kínzom lassan az sgs-t. Bár már régóta nem használom kb. csak romolásra.
Bár érthetetlen, felteszed 8-ra működik, 8.1-re frisítés után nem, vagy egyből tiszta 8.1-re telepítéskor? -
glacious
addikt
válasz
quailstorm #26186 üzenetére
Nekem, mint írtam működik minden 8.1-es rendszeremen, ezt miért nehéz elfogadni?
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
quailstorm #26180 üzenetére
baj ugye?
-
e=mc²
őstag
válasz
quailstorm #26111 üzenetére
Kiralysag, koszonom nektek!
Annyi kerdesem van meg, hogy ha Gapps nelkuli romot teszek fel, akkor megoldhato-e az, hogy csak a Google Play keruljon fel, vagy a szolgaltatasok osszefuggnek? Pl terkep, hangouts, konyvek, teljesen feleslegesek. Vagy le lehet-e oket irtani valahogy?
-
e=mc²
őstag
válasz
quailstorm #26108 üzenetére
Jo, de egy gyari rom oke, hogy olyan, amilyen, de az az erzesem, hogy maga a hardver nem eleg neki.
Engem nem zavar, mert nem en hasznalom. Csak a kerdes az, hogy ki lehet-e kapcsolni? Illetve, hogy ez minden romban benne van-e? Mas telon (Defy+, Ace1, nem talalkoztam ilyennel) A "media" nem valtozik, mert sem nincs fenykepezesre hasznalva, sem zenehallgatasra. Van rajta ket csengohang azt hello.
Hangsulyozom a fo problema a rettenet lassusag. Erre van valamilyen ROM ajanlas? Vagy a hardver tenyleg csak ennyit tud?
-
glacious
addikt
válasz
quailstorm #26078 üzenetére
Passzolom a kérdést, de megy
Mondjuk driverek aláírásellenőrzését kikapcsoltam a sony-s flashtool miatt, de szerintem az később történt.
-
glacious
addikt
válasz
quailstorm #26076 üzenetére
Nekem S-em (is) van és egy minit, valamint egy ace-t kellett "megjavítanom".
-
glacious
addikt
válasz
quailstorm #26071 üzenetére
Ez nem igaz, én 8.1-en használom az odint két gépen is.
-
Drizzt01
őstag
válasz
quailstorm #26071 üzenetére
Köszi , akkor kipróbálom másikon majd .
-
Drizzt01
őstag
válasz
quailstorm #26069 üzenetére
De az van .
Janou : Igen minden így történt . A win nem jelzi , csak hangot ad mikor csatlakoztatom .
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
quailstorm #26047 üzenetére
Most nincs nálam a telefon, meg fogom próbálni, de nem látom, hogy miért ne müködhetett volna a Kies-el. Lehet, hogy valamit át kellett volna kapcsolni a telefonon? Nem a saját kábelét használtam, hanem egy sony kábelével és egy Galaxy Spica kábelével próbáltam, de nem panaszdott a program.
Arra gondolok, hogy lehet, hogy amivel baja van, az miatt nem fog menni az odin-nel sem, csak remélhetőleg az majd megmondja, hogy miért nem tudja megcsinálni. -
jjeahh
nagyúr
válasz
quailstorm #26032 üzenetére
kitkat verzsönben gyorsabb, mint a sima cm? annó jb verzióból a cm jobban hasított nálam...most sima cyanogenmod 11 nightly van rajta
-
dvdbackuper
őstag
válasz
quailstorm #26021 üzenetére
Ezen megy minden, semmi baja. Csak az alaplapot adnám, de mivel Angliában vagyok, valahogy meg kell oldani olcsón a postát
a többit privátban, megcsiklandoznak a modik
-
dvdbackuper
őstag
válasz
quailstorm #26019 üzenetére
jah vettem én is bele már vagy 3-4-et, persze genuine és mind kínai szutyok....
most használatban van még pár napig, úgy ahogy működik most a kijelző -
huntiger
tag
válasz
quailstorm #26014 üzenetére
azt hittem, hogy szoftveresen van letiltva a jobb működés érdekében.
de akkor azt mondod, hogy hardveres akadálya van a dolognak?
gyári rendszerrel nem próbáltam. volt hasonló teljesítményű telefonom, ott nem volt ilyen.
a játékban egyébként ki van kapcsolva a hang. nem akarom én két szállal megterhelni a feldolgozó-egységeket. -
Just_Reboot
addikt
válasz
quailstorm #25916 üzenetére
Ok megpróbálom S2 vel. Egyébként az a vicc hogy ismerősöm win8 as laptopjával megy csak nem akarok hozzajuk rohangálni 5 pecenként mert már vagy 3szor raktuk újra.
Szerk: S2 vel működik. -
Just_Reboot
addikt
válasz
quailstorm #25914 üzenetére
Volt de úgy sem jó. Próbálja újratelepíteni a drivereket? Vagy az a baj hogy csak download módba tudom rádugni a gépre? Sajna csak az jön be rajta.
-
Just_Reboot
addikt
válasz
quailstorm #25912 üzenetére
Azt kogy "Ismeretlen eszköz" több odinal is próbálkoztam de egyik sem látja.
-
Yiggdrasil
aktív tag
válasz
quailstorm #25907 üzenetére
Ahha, akkor lehet, hogy megnézek egy CM-et. Mennyire lassú vele? Pl nekem az a halálom, ha vmire rányomok, de laggol, nyomogatom tovább, majd életre kel és összevissza nyit mindent. Vagy ha nem tudom felvenni a telót.
Tudnál valami linket dobni a szükséges cuccokhoz amikkel feldobhatom a telóra?
Am én csak netre, telefonálásra meg mondjuk egy Whatsapp-ra használnám így ideiglenesen pár hétig, remélem arra jó lesz. -
Yiggdrasil
aktív tag
válasz
quailstorm #25905 üzenetére
Ja, ilyennel még én sem találkoztam.
Viszont ha már ittvagyok. Ez a gyári ROM a legjobb a telóra, vagy van hozzá valami jobban teljesítő custom is? -
Yiggdrasil
aktív tag
válasz
quailstorm #25901 üzenetére
SIM nélkül van, mert nekem még faragnom kell egy toldást a microsimemhez. Mindenesetre most asszem megoldódott, az x-edik rossz jelszó után leformázta az egészet, és most bootol
-
( V )
veterán
válasz
quailstorm #25898 üzenetére
talán kezdje inkább egy farctory resettel
ui - nomeg nem tudom mennyire illik megpiszkálni egy cseretelót
-
tarej
tag
válasz
quailstorm #25829 üzenetére
GP2A Proximity Sensor van. Semmilyen értéket nem mutat, hiába húzom el az ujjam az érzékelő felett.
0,0 cm
Ennyi, csinálhatok én akármit. Többi adatnál pörögnek a számok... -
( V )
veterán
válasz
quailstorm #25829 üzenetére
LOL nem is tudtam hogy androidra is van már
-
tarej
tag
válasz
quailstorm #25827 üzenetére
Le tudnád írni ezt hogyan tegyem?
-
Just_Reboot
addikt
válasz
quailstorm #25819 üzenetére
Én is sokat nightlyztam de mostmár csak snapshotot használok. Nekem semaphore kernel van alatta abban be van kapcsolva a BigMem meg még egy-két extra. Ja és persze ART.
-
Just_Reboot
addikt
válasz
quailstorm #25817 üzenetére
Én sem értem, nem játszom alig van pár telepített alkalmazás, még a kernelt sem cseréltem, na mindegy az a lényeg hogy a cm jól fut.
-
XtremLor
őstag
válasz
quailstorm #25812 üzenetére
Ne is mond a szomszedom 2-ot kapott ingyen elofizu melle t-nel, mondtam neki hogy probaljunk valami romot keresni ra, mivel igy hasznalni is nehez, de nem hallgat a jo szora
Durvan levan zarva par alap dologedit;
Anya minije meg mindig jobb, miota feldobtam a cm-et amit irtal hasit .... -
Just_Reboot
addikt
válasz
quailstorm #25767 üzenetére
Köszi,lehet holnap feltolom. Az érintőgombok világítását hol lehet kikapcsolni,sehogy nem tudom és már nagyon bosszant hogy világít.
-
Just_Reboot
addikt
válasz
quailstorm #25764 üzenetére
Miben jobb a Mackey mint a sima cm 11? Csak kíváncsi vagyok nem kötekedés.
-
Karee11
tag
válasz
quailstorm #25762 üzenetére
Az nem lenne baj, hogy szaggat felvétel közben, csak az eredmény lenne egyforma minden videónál.
Most frissítettem a mai CM11-re, de már 2 felvétel között is van különbség. Egyik 28,08, másik 25 fps.Megkeresem ezt a Mackay romot, aztán estefelé megpróbálom
Addig sírok egyet, mert kb fél éve használom a CM11-et, hetente frissítgetve -
( V )
veterán
válasz
quailstorm #25738 üzenetére
hmmm és végül mi vezetett arra hogy magadra hozd a rontást?
-
bok92
addikt
válasz
quailstorm #25736 üzenetére
Azért volt már egy párszor...
[link]
-
Tonyk
veterán
válasz
quailstorm #25719 üzenetére
Újszülöttnek minden "vicc" új! Nagyon régi ez a macska c. történet.
-
abydos
aktív tag
válasz
quailstorm #25730 üzenetére
Köszönöm, megpróbálom!
-
abydos
aktív tag
válasz
quailstorm #25726 üzenetére
De nem mindig fordul elő
-
XtremLor
őstag
válasz
quailstorm #25719 üzenetére
Ahh sok pihent ember van vagjak mirol van szo
Mijauuu -
( V )
veterán
válasz
quailstorm #25717 üzenetére
szakzsargon
a.k.a MIUI
-
dvdbackuper
őstag
válasz
quailstorm #25667 üzenetére
na de nem úgy akarja, ahogy te gondolod [link]
te is csak write only módba nyomod?
-
dvdbackuper
őstag
válasz
quailstorm #25665 üzenetére
én tudom, de azért pengével körbevágni sem illő
-
XtremLor
őstag
válasz
quailstorm #25631 üzenetére
Nalunk is sII-ert ha adnak annyi a mobilosok....
-
salgocomp
senior tag
válasz
quailstorm #25604 üzenetére
Igen. 4.9.9, este van már. Jó ez a rom nagyon. Meglátjuk holnap mit mutat reggeltől délutánig feltöltött aksival.
-
salgocomp
senior tag
válasz
quailstorm #25594 üzenetére
Volt fent már régebben egy Mackay is, az is leszivta az aksit. Már csak a battery wipe-ban bizok, ha nem akkor sajnos marad a szenvedés a GB-vel.
-
salgocomp
senior tag
válasz
quailstorm #25592 üzenetére
Az egy napos üzemidő még nekem is belefér, két aksim van, viszont a 2 órás üzemidő már nekem is poénos volt kicsit. Felrakom ezt a romot amit linkeltem az előbb, és majd irom a véleményt.
-
salgocomp
senior tag
válasz
quailstorm #25590 üzenetére
Nekem is gyári aksi van, gyári GB-vel 2 napot simán megy egy kis WiFi-vel és telefonálgatással. Viszont a főzött romoknál tényleg percenként ment le a % még a beállitások nyomkodása közben is. Mindegy, rászánom az estét, hogy egy használható teló legyen belőle.
-
galaxys80
veterán
válasz
quailstorm #25580 üzenetére
Nem tervezem én I4 vásárlását. Csak azt mondtam, hogy cserélném 1-1-ben az SGS-re.
Várom a megfelelő üzletet és S2 lesz, majd az utódja. -
salgocomp
senior tag
válasz
quailstorm #25584 üzenetére
Köszönöm. Facebook app csak egy példa volt, egyetlen egyszer akartam használni, mert meg kellett néznem egy üzenetet, de sajnos az se jött össze. Nekem igazából az lenne a lényeg, hogy normálisan lehessen használni a teló minden funkcióját. Meg mondom öszintén, volt már fent jó pár főzött rom, de az akksi percenként ment le egy %-ot ha nyomkodtam, wipe battery cache-t viszont nem nyomtam soha. Lehetett az a baj ?
Kitkat nem sok már a telónak ? Fut vele szépen minden ?
-
SFAkos
aktív tag
válasz
quailstorm #25577 üzenetére
Talán ha haver olvasna mielőtt frissít, nem itt tartana
-
galaxys80
veterán
válasz
quailstorm #25577 üzenetére
Én meg ott az SGS-el, hogy bármit teszek rá elviselhetetlenül lassú lesz. Fél perc mire egy wordot meg tudok nyitni. Akkor melyik az elfogadhatóbb ?
-
galaxys80
veterán
válasz
quailstorm #25574 üzenetére
Nem. Azért, hogy egyszerű céges telefonnak használjam. Játék engem hidegen hagy.
-
galaxys80
veterán
válasz
quailstorm #25569 üzenetére
Hát én gondolkodás nélkül oda adnám az SGS-em egy I4-ért.
-
Dare2Live
félisten
válasz
quailstorm #25569 üzenetére
most tutifix miatt F4Kt raktam (4.0.4) és jóval jobb mint pár sokkal fiatalabb középkategóriás samsung/lg. Azért kitkattal persze jobb de F4K az nem lassul be mint pl slimkat.
-
glacious
addikt
válasz
quailstorm #25567 üzenetére
Mondom Én 4 éve vettem és akkoriban nem volt kevés, sőt a legmenőbb játékok is normálisan futottak, de a programokat annyira erőforrásigényesre írják, hogy ez a hardver már nem bírja.
-
glacious
addikt
válasz
quailstorm #25564 üzenetére
Nekem nem tetszett, a slim volt a leggyorsabb, de már az is lassul. Nem véletlen, hogy az utolsó official az 5.0 belőle.
-
( V )
veterán
válasz
quailstorm #25564 üzenetére
nálam a resurrection remix + mackay ketyeg 677 óra uptime-al
bár azért éheztetően lassúcska...
-
Janou
őstag
válasz
quailstorm #25557 üzenetére
Amúgy én egyszer próbáltam Athlon 64-re tenni poénból egy Win95-öt... I/O hibával elszállt a telepítő.
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Tőzsde és gazdaság
- OTP Bank topic
- Autós kamerák
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest