- Mindenki Z Fold7-et akar
- A Sony Xperiának annyi?
- Apple Watch
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Mobil flották
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
Pete55555 #26426 üzenetére
Flashelj rá Odinnal egy gyári ROM-ot és arra egy custom kernelt, jobbat nem tudok.
Én Mackay ICS-ről frissítettem még csak KK-ra, abban nem ilyen recovery volt.
Esetleg azt tudod még, hogy megpróbálsz csak egy kernelt zipből feltenni.Minden vonatkozó fájl itt van, Odinhoz XP vagy Win7 ajánlott.
-
skyli
senior tag
válasz
Pete55555 #26201 üzenetére
Azt írták, hogy az ART is kifejezetten jót tett neki és gyors. Nekem régen ICS-es cyanogenmod volt és azzal is nagyon nagy ereje volt (kb így tudnám leírni ezt az sgs+voodoo-t, hogy hatalmas nyers erő + tiszta és olyan mintha egy koncerten az ember előtt lennék fél méterre), de én a gingerbreades voodoot nem próbáltam.
Viszont ICS-es cyanogenmoddal is nagyon nagyon gyors volt, nem lassult be. Szerintem ez a telefon sose lassú, max az aksit eheti némelyik rom. Na majd tesztelem a GB-t is és a Lolipopot isbár nem vagyok annyira vájtfülű.
-
skyli
senior tag
válasz
Pete55555 #26199 üzenetére
15-ért vettem 16Gb-ost, enyhén kopott elvileg a pereme, de pl a kijelző karcmentes
aksija is jó még. Amúgy 10 körül is lehet kapni már kopottasabbakat
Amúgy rájöttem h a lolipop romban is van dsp manager. Bár pontosan nem értem, mert pl a semaphore kitkat kernelénél is azt írják, hogy voodoos. Van különbség hangzásban a régi gingerbreades voodoo és az új kitkat/lolipop-os dspmanager/voodoo(??) között? -
lizakattila
senior tag
válasz
Pete55555 #22796 üzenetére
Láttam már, hogy linkelték ezt a fajtát, de mint mondtam most nem költenék rá sokat (a pároméba is venni kell, tehát 2x ennyit kell kifizetnem).
Az a baj hogy ami benne van már lassan egy erős fél napot is alig bir.
Ugy gondolom egy új csak jobban birja, lévén hogy uj. -
radicspeter1
őstag
válasz
Pete55555 #22734 üzenetére
Na akkor látjuk még egymást ott azt hiszem
Jöhetne egy Slim rom a minire is és akkor kezdődne a romozgatás...
No de hogy ne csak off legyek. V kolléga már csak 16 nap és Ubuntu OS!
Ami hiányzik az SGS-ből az a voodoo! Szóval SGS tulajok nyomassátok a zenét ahogy bírjátok mert sokáig nem lesz ilyen jó voodoo-s készüléketek ez után majd
-
( V )
veterán
-
radicspeter1
őstag
válasz
Pete55555 #20284 üzenetére
http://db.tt/DbBDwH5W
Itt el érheted az utóbbi dolgot...
A lényeg az hogy amit ebben a programban beállítást az a bő öt kezdetekor már kinyírhatatlan lesz az android számára...
Érdemes ide a launchert betenni...meg igények szerint amit akarsz. Nagy játékoknál ez hátrány de mielőtt elindítod a játékot egy mozdulattal ki tudod mindet venni a listából...
Have a nice week. I'm drinked a little before my next week of exams... -
Tonyk
veterán
válasz
Pete55555 #15324 üzenetére
Köszi. Fel is cuppantottam egy jw5-öt, CSC-t visszállítotam XEH-ra, töröltem mindent a belső sd-ről. Holnap bepróbálkozom egy gariztatással. Kiváncsi leszek!
Szerintem elhajtanak a pics@ba, főleg hogy 01.12-én jár le a meghosszabbított garancia. És a beégés is lópikulányi. -
Moonline.
aktív tag
válasz
Pete55555 #14521 üzenetére
Nekem sem működik, a youtube-val egyetemben.
Más: Előbb olyat csinált a teló hogy volt az akksi 65%-on, aztán újraindítottam és leesett 15-re...nagy ritkán csinálja ezt, de nem tudom mitől lehet. Másnak nincs ilyen probléma? CM 10.1-et használok. 10-ről frissítettem, wipe nem volt.
-
SFAkos
aktív tag
válasz
Pete55555 #13144 üzenetére
A CM10 böngészőjét nem probáltam megmondom őszintén, mert mindig az első dolgom az Operát feltenni. De arra emlékszem azt utáltam a gyári böngészőbe, hogy nem tördelte a sorokat. Jah hát sok ez a százalék GB-n jobb volt, néha vissza is térek, de azért használatban már jobbak ezek a romok
Ahhoz képest hogy tegnap előtt meg 90%-ot esett este egész jó
-
válasz
Pete55555 #12887 üzenetére
JW8 Samsung utolsó hivatalos romja, tehát stabilitási problémák nem lesznek vele (mondjuk a belinkelt változat tuningoltnak tűnik, így nem tudom, hogy az is stabil-e). ICS romot már nem igazán érdemes, inkább JB romokat célszerű használni, abból is a CM10-et tudnám javasolni. Ha nem raksz fel rá semmilyen más kernelt, akkor akár igen sokáig tudod majd használni.
Az ébresztéssel kapcsolatban nálam mindig ébresztett a telefonom, csak mindig megnyomtam a szundi gombot.
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest