- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
decoati
aktív tag
Háj
Valami régi CM10.1-em van (még csak nem is stable) valami régi Sema kernellel, és az a problémám, hogy a (play-ről rendesen frissített) Google Mjúzik UI valami irtózatosan lassú. Még akkor is ha minden track be van cache-elve egy albumból, a track-ek közötti váltás olyan 2-10 sec, kisebb csápolással fél percre is be tudom fagyasztani a teljes UI-t. Ilyen dög lassú volt az első pillanattól kezdve (csak most lett tele a tököm), semmilyen más lejátszóval nincs baj (sőt, ha a BubbleUPnP-vel behúzom a Play Music "pinned" albumokat, az csodálatosan, gyorsan, tökéletesen működik).
1., Normál, rendezett körülmények között milyen sebességgel működik másnál ez az istenverte Play Music? Van egyáltalán akinél problémamentes?
2., ha igen, találkozott-e más ezzel a hibával, és mi volt rá a megoldás?Thx
u.i. ja, all access természetesen (tehát streamről beszélek). -
decoati
aktív tag
Háj skacok
Megérett az akksicsere, mit ajánlotok? Samsung dobozos 1500-1650-es, vagy valamelyik utángyártott is jó? Ez a vastag 3000-es tényleg 3000? Van amelyik nem Samu de megbízható? Van amelyiktől tartózkodjak? Thx. -
decoati
aktív tag
nincs valami tippetek hogy innen miért nem tudok gapps-ot telepíteni? Azt írja hogy can't install (bad), és pc-n sem tudom a zip-et kinyitni (ha jelent valamit). (ez volt a 10-es, és a 10.1-es cm verziónál is)
-
decoati
aktív tag
válasz
jjeahh #20110 üzenetére
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1786220 az első changelognál:
"Normal versions: for CM10 or ROMs without hugemem configuration, available RAM 384MB - 396MB"
je, közben a cm10-et magában újrarakva elindult, de mé'nem jó neki a Sema? Vagy csak egy bootot végig kellett volna várnom? (a bigmem miatt kellene ez elsősorban, és a cm10 stable... nem vagyok egy rutinos romoló -
decoati
aktív tag
háj agyak
stock gingerre raktam CM10-et 2.9.22-es Semával
cwm-ből full wipe majd install rom, ez először a cwm-et frissítette, majd újra install rom, lefutott, majd install kernel, és reboot. Jelenleg a CM boot animációját bámulom lassan 20 perce, mennyire üzemszerű ez? -
decoati
aktív tag
aha, ez jó
még egy kérdés: szerinted van-e gyakorlati értelme a naplózás kikapcsolásának (vagy ez csak ilyen elméleti izémizé, úgy értem tekintettel arra hogy ez a vas kb. még egy-másfél évig fogja kapni az ívet (aztán max very lightosan), a beépített wear leveling elég védelmet ad a háttértárnak a tervezett élettartam végéig, avagy olyannyira egyszerű kikapcsolni, hogy miért is ne?) -
decoati
aktív tag
Szevasztok agyak!
mi az ajánlatotok ha a sorrend:
-stabilitás
-bigmem
-mindenmennyen
-vudu
-másnaposan is felrakható egy Telenyomoros stock ginger helyére
-szmúszlájkdzsegör?
(most nem csak a pofám jár, hanem időm is van rá) -
decoati
aktív tag
toljátok csak a gb vs. cm9-et bátran, rengeteg infó lejön belőle, engem pont az érdekel amiről vitáztok
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Videós, mozgóképes topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest