- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SFAkos
aktív tag
válasz
laccaa85 #20260 üzenetére
Nemigazán lehet itt erről beszélni szerintem, de lehet venni újabbat, tehát aki keres az talál...
Én az iGO Navteq 2012.Q3 EU -sat használom.
Na ez a miui kurva szép, viszont az az érzésem ehhez kevés a telónk, vagy nem tudom de nem találkoztam még ilyen lassú rommal
Sema kicsit segített rajta, de olyan alap dolgok szaggatnak / lassúak hogy fájó szívvel megválok tőle
De nem adom most fel a romolásom hogy megyek megint vissza gyárira, kipróbálok valamit még azért. Tippek?
-
Vic61
senior tag
válasz
laccaa85 #20024 üzenetére
Újra kell rootolnod...
CF-Root JVQ -
jjeahh
nagyúr
válasz
laccaa85 #20000 üzenetére
menj ezeken végig: wipe data / factory reset, wipe cache partition, és az advanced almenüben a wipe dalwik cache, meg mounts and storage / format system, nem veszik el a root.
google addon, semaphore oldala most valamiért nem műkszik, de tessék, bigmem, és mondjuk jvo modem, ha kell...ajánlom a nova launchert is a tökéletes élményért a stock helyett, és nálam nagy sláger újabban a greenify app...semaphore szerintem ajánlott, de nem kötelező...szinte mindenki felflasheli cm-re, ami gondolom nem véletlen
na látom megelőztek ezerrel...
(#20008) G@ß!: nem tudom tiger milyen kernelt nyúz, de ha semaphoret és bigmemet használsz, tedd fel a 720p patchet...
-
giigz
veterán
válasz
laccaa85 #20000 üzenetére
- WIPE (wipe data/factory reset + wipe cache partition) ezt megcsinálod, a root meg megmarad.
- Az a Google programok, mint pl. Play. Azt a telepítés után recovery-ből felrakod.
- Igen, felraksz egy Semaphore kernelt Odinnal, utána meg Play-ból leszeded a Superuser-t, meg a Semaphore Magager-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Napelem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest