- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- A Sony Xperiának annyi?
- Apple Watch
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Mobil flották
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
glacious
addikt
válasz
quailstorm #26398 üzenetére
Én egyszer viszsamentem a 2.1-re, csak azt lehetett rajta használni, ami gyárilag rajta volt, még a google fiókba se tudtam bejelentkezni az alacsony biztonsági szint miatt.
-
glacious
addikt
válasz
tysonn198810 #26393 üzenetére
Várd meg, amíg frissül az árzuház. 2.3 alatti rendszerre már lassan semmit se tudsz letölteni.
-
glacious
addikt
válasz
Just_Reboot #26390 üzenetére
Amit leírtam, így használhatatlan a telefon. A TWRP-t sem kellene eröltetni, CWM jobban megfelel. Telepítéskor úgy formázta a DATA partíciót, hogy nem tudta használni, nekem kellett CWM-ből, majd újra flashelni, mert a TWRP nem volt képes rá.
RR kitkat a legjobb, ami most van a telóhoz, illetve a slim 4.2.2, de az az USB tárhely csatlakoztatásakor néha újraindul.
-
glacious
addikt
válasz
Just_Reboot #26388 üzenetére
Alig bírtam feltenni és jó bugos is, de még lehet jó. Olyan kevés a memória, hogy mindig újraindul a kernel
-
glacious
addikt
válasz
Just_Reboot #26331 üzenetére
Bocs, eddig tartott, kb. semmi nagyobb alkalmazás nem futott vagy kilépett. Az alaprendszer és az opera mini okés volt, aztán jött a messneger és az hazavágta.
Bár lehet én vagyok türelmetlen. -
glacious
addikt
Most tesztelem android m-et, valaki próbálta már?
-
glacious
addikt
válasz
gerenda110 #26325 üzenetére
Én a firmwareből szedtem ki, az egyszerűbb. [link]
-
glacious
addikt
Az is gyári, csak arra van, hogy a .pit információi alapján újraparticionáld vele a rendszert, ezáltal gyakorlatilag teljesen gyári állapotra hozható a készülék.
Az eu 8GB-oshoz az 512 végű pit fájl kell. A ROM fájljait odinban a megfelelő helyre betallózva és a "re-partition" kipipálva kell telepíteni. -
glacious
addikt
válasz
quailstorm #26307 üzenetére
Leírtam, telefonálás, sms és amit az alap böngésző bír
-
glacious
addikt
válasz
atomeec #26305 üzenetére
Ha felteszed a google cucaait, teljesen lelassítják a rendszert. Amikor a play szolgáltatások 130MB operatív memóriát eszik, nem marad semmi a többi alkalmazásnak.
Nekem a legjobb rom korábban a slim 4.2.2 volt, most a resurrection remix 4.4.2 van rajta, de mind belassul pár frissítés után.Meg ugye az is érdekes, hogy 2.3-on már az appok 80%-a el sem indul.
-
glacious
addikt
válasz
madarasz92 #26297 üzenetére
De kell. Hang le+home+bekapcs kb. 2 mp-ig.
-
glacious
addikt
válasz
quailstorm #26257 üzenetére
Kinek mi jut, nekem 1,1 felett nem stabil.
-
glacious
addikt
-
glacious
addikt
válasz
quailstorm #26190 üzenetére
XDA-n nem néztem, lehet a prof és enterp különbsége ez? Én még a samsung ssd-hez kaptam 8-at, azt frissítettem a laptopon, de az asztalira eredetileg is 8.1 került. Akkor is furcsállom ezeket a különbségeket.
-
glacious
addikt
válasz
quailstorm #26188 üzenetére
Igen úgy, aláírásellenőrzés kikapcsolással, sajnos rengeteg különböző telefont kell helyrehoznom ismerősöknek, és rengetegnek csak ace vagy mini szintű telójuk van, én meg öt éve kínzom lassan az sgs-t. Bár már régóta nem használom kb. csak romolásra.
Bár érthetetlen, felteszed 8-ra működik, 8.1-re frisítés után nem, vagy egyből tiszta 8.1-re telepítéskor? -
glacious
addikt
válasz
quailstorm #26186 üzenetére
Nekem, mint írtam működik minden 8.1-es rendszeremen, ezt miért nehéz elfogadni?
-
glacious
addikt
Akinek nem jó win 8.1 x64 alatt, az valamit elront.
szanitec blogjában ugyan az m2-höz írja, de érdemes megpróbálni.
-
glacious
addikt
válasz
Pr3ciSioN #26174 üzenetére
-bemásolod belső tárhelyre a zip-et és a hozzá való (4.4.4-es) gapps csomagot
-felteszel egy custom recovery-t
-hangerő fel+home+power gomb együttes megnyomásával indítod a telefont
-itt érdemes midnent formáznod az SD kártáyn kívül
-install zip-et kiválasztva betallózod a letöltött zip-et
-utána a megefelől 4.4-hez való gapps csomagot is feltelepítedHa nem, akkor azért tölts le egy 3 fájl + pit repartiton romot, ha kellene.
Kipróbálom, de sok jóra nem számítok
-
-
glacious
addikt
válasz
Yiggdrasil #26165 üzenetére
Elég sokat kipróbáltam, de a gyári 2.2.1 a legjobb hozzá (lagfix-szel), csak azon rengeteg kompromisszum van (talán pont ezért gyorsabb, mert nem mennek rá a legújabb frissítések). Az összes többivel lassabb a működés, talán még a CM9 elfogadható sebességű, a slimkat 5.10 is elég jó volt, a későbbiek nagyon döcögnek, legalábbis nálam.
-
glacious
addikt
válasz
Yiggdrasil #26163 üzenetére
Akkor megint repart, root/cwm és előlről az egészet. Cm-ből snapshot verzíót tegyél az stabilabb.
Én most az 5.1-es HumberOS-t tettem fel, picit lassan indul minden program, de utána szépen működik.
-
glacious
addikt
válasz
Yiggdrasil #26160 üzenetére
Tedd belső memóriára a zipet.
-
glacious
addikt
Valaki próbálta már az Omni 5.0.2-t? [link]
-
glacious
addikt
A sok google hülyeség, ami felmászik egy ilyen régi hardverre is az eléggé be tud neki tenni. Amikor az enyémet vettem még 2.1 volt rajta és telejsen jól működött és gyorsan. Nemrég próbaként feltettem ugyanazt a 2.1 és kb. csak telefonálni tudtam vele, mert már semmivel sem kompatibilies. A 2.3.6 gyorsítható egy voodoo lagfixes kernellel. A gyári romban egy jó dolog van, hogy több, mint egy hét készenlétet tud.
-
glacious
addikt
válasz
quailstorm #26078 üzenetére
Passzolom a kérdést, de megy
Mondjuk driverek aláírásellenőrzését kikapcsoltam a sony-s flashtool miatt, de szerintem az később történt.
-
glacious
addikt
válasz
quailstorm #26076 üzenetére
Nekem S-em (is) van és egy minit, valamint egy ace-t kellett "megjavítanom".
-
glacious
addikt
válasz
quailstorm #26071 üzenetére
Ez nem igaz, én 8.1-en használom az odint két gépen is.
-
glacious
addikt
válasz
germinator66 #26036 üzenetére
Ha CWM recovery van a telón, akkor a factory reset formáz mindent, amit kell. System formázás után azonnal fel kell tenni egy ROM-ot, hogy elinduljon a telefon.
-
glacious
addikt
Több mint 5 féle rom (azon belül különböző verziók) kipróbálása után, számomra még mindig a slimkat 5.10 a nyerő.
-
glacious
addikt
válasz
quailstorm #25567 üzenetére
Mondom Én 4 éve vettem és akkoriban nem volt kevés, sőt a legmenőbb játékok is normálisan futottak, de a programokat annyira erőforrásigényesre írják, hogy ez a hardver már nem bírja.
-
glacious
addikt
válasz
quailstorm #25564 üzenetére
Nekem nem tetszett, a slim volt a leggyorsabb, de már az is lassul. Nem véletlen, hogy az utolsó official az 5.0 belőle.
-
glacious
addikt
-
glacious
addikt
válasz
quailstorm #25557 üzenetére
Pedig azzal jött gyárilag és a 2.2 annyira bugos volt, hogy imádkozva vártam a 2.2.1-et.
A slimkat az 5.10 óta egyre lassabb
-
glacious
addikt
Nincs valakinek elfekvőben egy 3 fájlos eclair romja?
-
glacious
addikt
Valaki kérdezte a hangminőséget nemrég. A 2.3.6-hoz való voodoo kernellel jobban szól, mint a semaphore-ral.
-
glacious
addikt
válasz
kraftwerkfan #25481 üzenetére
Ez az automatikus javítás nekem sose tetszett
Ha elmegy az IMEI akkor, slim előtt CM kell, mert annak intelligensebb a telepítője -
glacious
addikt
válasz
matyi012345 #25336 üzenetére
A drivert úgy tedd fel, hogy ne legyen semmi a telót kezelő alkalmazás megnyitva.
-
glacious
addikt
válasz
BazsiBazsi #25204 üzenetére
Mert nem sikeres, odinból reparttal tegyél fel egy egy háromfájlos gyárit. És ha valami nem gyárit teszel fel, cm-mel kezdd, az a legbugmentesebben telepíthető.
-
glacious
addikt
válasz
berczy03 #24694 üzenetére
Pl, hogy írási hibát ír ki az odin. Próbáltál mondjuk csak egy CWM-et feltenni rá, hátha a rom a rossz.
Csak egy tipp, sd kártáyra rádobsz egy CM-et, valamilyen CWM-es kernelt bootolsz és megpróbálod feltenni recoveryből, hogy kizárhass minden hibát.
Esetleg nézd meg másik usb foglalatban, mindenképpen hátlapi usb 2-esben.
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- PlayStation 5
- Milyen széket vegyek?
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- LEGO klub
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest