- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Népszerű hajlíthatók telepíthetik a One UI 8-at
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Igazán stílusos lett a Realme 15 Pro GoT Limited Edition
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
őstag
válasz
KicsiDawe #17118 üzenetére
Szeva !
Én is az elégedetlenkedők táborából vagyok. 2 GXI telefonom VOLT......Ha belenyúlsz tudnod kell, hogy maximálisan zsákbamacska, vagy kifogod és fél-egy éven át megy rendesen, vagy szivat folyamatosan valamivel, rossz GPS vétel, random fagyások, gyenge hálózat minőség olyan helyen ahol más 7-8 éves telefon is vidáman működik és még lehetne ezeket sorolni.
Szóval ha szeretsz drágán zsákbamacskázni itt az alkalom. Tudom van szervíz stb. stb.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
KicsiDawe #17118 üzenetére
Én itt vagyok elégedett vásárlónak. A néha-néha előjövő wifis lockscreen-fagyáson (pár power gombnyomás után feloldható a zár) és a liluló kijelzőn -erős direkt napfényben- mást én nem tapasztaltam. A proci tényleg bika, nekem nem hiányzik a JB sem, van olyan sima a menü meg az animációk, mint a jb-s tabletemen, ami 2x1,6GHz-es (Rockchip RK3066). A kijelző tényleg marha jó, szerintem leüti az S Advance-ét, nincsenek felesleges appok mint azon, amiket ki se tudsz irtani és csak eszi az amúgy is kevesebb memóriát. A készülékház nem kopik, nem reped, nem recseg-ropog-nyöszörög. Az akksi egy napot bír aktív használat mellett, de ez eléggé általános.
Új hozzászólás Aktív témák
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.08
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest