- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
őstag
válasz
KicsiDawe #17118 üzenetére
Szeva !
Én is az elégedetlenkedők táborából vagyok. 2 GXI telefonom VOLT......Ha belenyúlsz tudnod kell, hogy maximálisan zsákbamacska, vagy kifogod és fél-egy éven át megy rendesen, vagy szivat folyamatosan valamivel, rossz GPS vétel, random fagyások, gyenge hálózat minőség olyan helyen ahol más 7-8 éves telefon is vidáman működik és még lehetne ezeket sorolni.
Szóval ha szeretsz drágán zsákbamacskázni itt az alkalom. Tudom van szervíz stb. stb.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
KicsiDawe #17118 üzenetére
Én itt vagyok elégedett vásárlónak. A néha-néha előjövő wifis lockscreen-fagyáson (pár power gombnyomás után feloldható a zár) és a liluló kijelzőn -erős direkt napfényben- mást én nem tapasztaltam. A proci tényleg bika, nekem nem hiányzik a JB sem, van olyan sima a menü meg az animációk, mint a jb-s tabletemen, ami 2x1,6GHz-es (Rockchip RK3066). A kijelző tényleg marha jó, szerintem leüti az S Advance-ét, nincsenek felesleges appok mint azon, amiket ki se tudsz irtani és csak eszi az amúgy is kevesebb memóriát. A készülékház nem kopik, nem reped, nem recseg-ropog-nyöszörög. Az akksi egy napot bír aktív használat mellett, de ez eléggé általános.
-
counterbill
senior tag
válasz
KicsiDawe #17116 üzenetére
hát jb nem lesz rá. aksi nálam nem rossz(nem is volt soha) átlagos. Proci bika nem akad a rendszer. Viszont vannak gondok. Nekem ez a 3.--első úgy volt rossz ahogy volt( érintő rezgő motor kikapcsolt fagyott stb). 2. hibátlan volt amíg el nem kezdett kb 2 hónap után napi 15x kikapcsolni csak úgy akár bekapcsolás közbe. Most a 3. van nálam de ennek az érintője kegyetlen. Megfognak kövezni de szerintem ne vegyél ilyet. Szép gyors fölég ennyiért csak gyengébb van. De h telefonálásra se lehet használni mert kikapcsolgat pl...Bladem volt ez előtt azt imádtam azért maradtam a márkánál de nem volt jó választás szerintem. Ha csak nem derül ki h minden hiba oka szoftveres és adnák rá egy jó frissítést
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest