-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
KicsiDawe
csendes tag
válasz
counterbill #17117 üzenetére
Értem. Azt láttam, hogy supportja nincsen, de így tényleg el fogok gondolkodni a dolgon.... Lehet hogy maradok a Samsungnál, az S Advance is jó kis teló, ebben az árkategóriában még az a nyerő a ZTE mellett.
Azért remélem, hogy akik itt összegyűltek, és a problémákat írogatják a készülékről, csak egy kis töredéke a tényleges használóknak, ha pedig nem, akkor nem a ZTE béna munkásaival van a gond, hanem a konstrukcióval.Sajnos a T-mobilnál nem volt lehetőségem megnézni, ezért kérdeztelek titeket, és köszönöm is a választ!
KicsiDawe
-
KicsiDawe
csendes tag
Sziasztok!
Mostanában vágtam tropára a jóöreg Galaxy Ace-met, úgyhogy gondolkodnom kellett egy másik teló beszerzésén és ez a kis ZTE fogott meg leginkább.
Tanácsot szeretnék kérni, hogy szerintetek - akik rendelkeznek a mobillal - milyen? Konkrétan gondolok itt az akksira, mivel látom, hogy elég sokan szidják, a proci sebességére és a támogatásra (van-e rá JB gyárilag).
Ha valaki megtisztelne valamilyen fajta információval, azt előre is köszönöm!KicsiDawe
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI CYBORG 15 A13V
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest