- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem lesz iPhone 19
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
andyTM
őstag
válasz
atillaahun #10544 üzenetére
- inkább a T-ből, már közel egy hónapot vártam türelmesen, hogy majd telefonálnak, hogy van készülék, de semmi; ma betelt a pohár..., bevittem minden papírt, telefont, tartozékokat és elmeséltem, hogy eddig volt türelmem, és nekem nincs ehhez az egész tesztelgetéshez semmi kedvem és időm; meg amúgy is hétvégén megyek vissza külhonba. Megkérdezte, hogy mennyit fizettem érte, majd "Várj egy picit...." és a raktárból hozott egy komplett dobozt, mondván, hogy: ma délelőtt érkezett. (holott előtte ugyanezen fazonnal beszéltem és akkor azt mondta, hogy csak a telefontestet cserélik, erre mit csinál(?), ad egy bontatlan dobozzal; új garancialevéllel).
- de arra, hogy: mi a garancia, hogy a frissen kapott készülék hibátlan, vagy nem fogja ugyanazokat művelni? - a válasza annyi volt, hogy semmi garancia nincs; vagy jó, vagy nem.
- én pedig kapva az alkalmon, meg is hirdettem; majd nézek kint függetlent; vagy teljesen más márkát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mozilla Firefox
- Androidos fejegységek
- Tőzsde és gazdaság
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Gurulunk, WAZE?!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Samsung Galaxy A13 64GB / 4GB RAM
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő