- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Tíznaponta azért tedd töltőre az Ulefone-t!
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
newmoonlight
senior tag
válasz
Diokhan #29633 üzenetére
Ott (a Címtárban) csak 50 telefonkapcsolat van. (A 200 valahányból...)
Nnna, áttettem a SIM-kártyát a régi telefonomba és a SIM-ről importáltam a kapcsolatokat. Így meg olyan kontaktok keletkeztek (mivel a teljes nevet mindig a "keresztnév"-ablakba szoktam beírni), amelyek beazonosíthatatlanul le vannak rövidítve. Sakk-matt.
-
Oryctolagus
tag
válasz
Diokhan #29621 üzenetére
Az enyém még mindig bírja.
Néhány heget azért begyűjtött 2013 szeptembere óta.
Szerencsére egyik sem érintette kijelző oldalát. Hiányzik a microUSB-t takaró műanyagfül és az oldalain már csúszkál a kék borítás. Ezt valószínűleg a pillanatragasztóval majd orvosolom.
Néha megakadt a mobil adatforgalom, de úgy vettem észre a környezetemben lévő újabb telefont használók között, hogy ez a glitch még mindig jelen van. Talán Android sajátosság?Én egyébként bizakodó vagyok. Idén már dizájn terén utolérték magukat, ha volt igazi lemaradás egyáltalán.
Én szeretnék jövőre egy kompaktot látni tőlük bevágás nélkül SD845-tel a Z méreteiben esetleg sztereó hangszórókkal. -
-
lbence
aktív tag
válasz
Diokhan #29542 üzenetére
Nálam tényleg egy alapos, mosószeres takarítás utána lettek újra jók a képek.
Magam is meglepődtem, hogy ennyitől megjavult, mert egyébként emiatt cseréltem le.
Év elején kezdtem el újra használni, és akkor takarítottam le CIF-el, csináltam előtte-utána képet is, hatalmas változás volt.
Azóta megint a fiókban van (vettem egy nexus 5x-et), de meglepően jól működött, nem gondoltam volna, hogy elketyeg 3 és fél évet. -
HurkaLES
tag
válasz
Diokhan #29521 üzenetére
Úgy tűnik nekem is érik az akku csere. Állandóan kikapcsol a telefonom. Már 45% alatt a kamerát használni se nagyon tudom mert 1-2 percig ha be van kapcsolva már a telefonom ki is kapcsolt. 20% körül már messengernél is kikapcsol... Viszont tegnap este csinált egy olyat a telefonom hogy kikapcsolt be akartam kapcsolni és valami olyasmit írt hogy andorid indítása. Mintha telepített volna valamit. De ettől függetlenül még aksi probléma igaz?
-
HurkaLES
tag
válasz
Diokhan #29502 üzenetére
A hátlap levételt tartom nehéznek. Főleg úgy hogy ugye samsung szervizben nem sikerült jól az új hátlap ragasztás. Hazahoztam és a kezemben maradt a hátlap. Visszavittem, és valami "maszek" ragasztóval lett rárakva. Így igazából elképelésem sincs hogy lesz leoperálva a hátlap. Mert gondolom ez nem olyan ami hőre "elengedi".
-
-
-
-
Scooter86101
tag
válasz
Diokhan #28127 üzenetére
Szia ezt már én is észre vettem hogy néha gondolom egyet és a rendszer hangok halkabbak hol rendes hangeron van .. és tudod mi miatt van ? Próbáld meg hogy ha pl halk hivj egy ingyenes számot és vedd koppra a hangerot .. hívás közben vedd fel várj egy picit tedd a fuledhez és ismét add koppra a hangerot mármint hívás közben aztán tedd le és nézd meg vagyis jatsz vele ott picit de ne legyen rezgon vagy némán.. nekem ez is egy bug a lollin , mert egyszer tök hallkan hallom a kepernyo érintés meg a lezar hangot , és van mikor teljesen normális hangerőn ... írj majd hogy mi volt ? Udv
-
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Renault, Dacia topik
- Milyen széket vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA