- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bsanzika
tag
Nem kallódik valakinek a gépén egy Telekomos gyári rom? Sehol nem találok sajna és vissza szeretném állítani a telefonomon a gyári romot...
-
bsanzika
tag
Jelenleg mi az a megoldás ami egyszerű és használható rootot ad a telefonnak és nem cseszi azt el azzal hogy minden másodpercben más alkalmazás áll le? Kingorootot próbáltam de azzal eléggé instabil lett a telefon, ami meg a topic elején van az már nem életképes. Lollipoppot szeretnék rootolni
-
bsanzika
tag
válasz
BLUE TORNADO #29250 üzenetére
Nekem tavaly nyáron navigálás közben a napon megadta magát és keresztbe végigrepedt a kijelző. MÉg volt rajta garancia, visszaküldtem és kaptam egy új, vagy refurbished telefont a javítás helyett. Semmi bajom nincs a készülékkel nekem sem, egyedül az üzemidő az ami kicsit rövidebbnek érzek. Mert ugye ha refurbished a telefon, akkor nem biztos hogy nem egy 5éves akksi van benne...
-
bsanzika
tag
Ha garanciában visszaküldöd csináltatni a telefont, de nem javítják hanem egy új IMEI számmal rendelkező telefont küldenek vissza ami fóliás elől hátul, az refurbished vagy ténylegesen vadonat új? Tavaly történt ez meg velem, és annyira már nem vagyok megelégedve az üzemidővel... 1 év alatt gallyra tud menni az akkumulátor?
-
bsanzika
tag
Sziasztok!
Úgy néz ki engem is utolért a hangszóró probléma hogy csak ütögetésre/nyomásra hallom a dolgokat. Lehet meg tudnám csinálni magam is rendelt alkatrészekből, de inkább valaki olyanra bíznám aki csinált már ilyet és vannak jól bevált működő cuccai pl ragasztó meg ami kellhet. Viszont ha már szét van szedve akkor akkumulátort is cseréltetnék... Van valaki Miskolc környékén aki nem csillagászati árban, viszonylag olcsón meg tudja oldani a 2 dolog cseréjét?
-
bsanzika
tag
válasz
szaszaboy0 #28819 üzenetére
Sokkal, de sokkal jobb az üzemidő 4.4.4 alatt. Viszont fele olyan sima nincs a rendszer mint a lollival. Icipici akadásokkal, lagokkal van tele...
-
bsanzika
tag
Én is eddig bírtam ezt a remek lollipoppot. Tényleg szép is, jó is, gyors és stabil, de nekem ez az iszonyatos merülés nagyon nem jön be. Bármit csináltam vele folyamatosan szívta az aksit a kis fekete robot. Gyári rom alatt van root meg greenify + wakelockot is néztem, de 4.4.4 alatt nem produkálta ezt. Megy vissza a 4.4.4 és kiderül hogy HW hiba (amit kétlek mert 2 hónapja cserélték újra a telefonom) vagy éppen tényleg SW.
-
-
bsanzika
tag
válasz
Jumapili #28417 üzenetére
Örülj neki hogy így merül... Nekem mióta fent van az 5.1.1, azóta a kis fekete robot kinyírja az üzemidőt. Készenlétben, mobilnet megy stb stb, előző lollihoz képest olyan szinten merül a telefonom, mintha kihúznám egy kádból a dugót... Várok még vele 1-2 hetet hátha beáll, de ez valami köpedelem. 4.4.4 alatt egész nap max 10-12%-ot merült, most ugyan annyi felhasználás mellett majd 30%-ot...
-
bsanzika
tag
Visszatért a telefonom a garanciális javításból a nagy meleg okozta repedés miatt. Vagyis nem is az enyém hanem egy másik ugyanis nem javították, hanem fődarab csere lett a vége... Pedig nem volt sok baja a réginek, csak a repedés + egy nem rendesen záródó usb ajtó. Összességében eszméletlen elégedett vagyok, mint már más is írta legalább 2 évre újra megvan a telefonom..
-
bsanzika
tag
Nekem is megette a kijelző üvegét a kánikula... Aki járt már így annak javították garanciában? Kb mennyi lehet a csere költsége ha nem vállalja a Cordon a garanciális javítást? Van még 1-2 más hibája is a telefonnak ami garanciális mint pl a nem rendesen záródó ajtók, ezért akarom hozzájuk vinni...
-
bsanzika
tag
Drága telekomunk nem sieti el a lollipopp kiadását... Mit lehet ennyit ülni rajta?
-
bsanzika
tag
Sziasztok!
Nemrég vásároltam használtan egy ilyen készüléket és szeretném elvinni garanciális "karbantartásra" mert lassan lejár a garancia. Igazából semmi baja a készüléknek, leszámítva 1 ajtó nem megfelelő záródását de ahogy olvastam, van minek előjönnie sajnos... Egyetlen egy problémám van vele hogy a jack csatlakozó mellett lévő indikátor picit rózsaszínes. Mikor átvettem a telefont nem volt valami jó közvilágítás, aztán nem láttam sajnos rendesen a sötétben. Szerintetek ebbe belekötnek vagy nem számottevő? Valamint ha el is küldöm T-n keresztül, mit érdemes hibának írni hogy azért rendbe rakják a telefont? Hátlap helyén, hangszóró nem ütögetős még, szóval a kis ajtón kívül semmi hibája nincs tényleg. Bocsánat a hosszú kommentért, de hátha van valaki aki segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest