- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
esiferio
csendes tag
válasz
BLUE TORNADO #27389 üzenetére
Nekem sajna nem, de mivel csak a nyavajás facebooknál csinálja minden másnál tökéletes, így nem nagyon izgat csak kiváncsi voltam másnál is jelentkezi-e a hiba
-
esiferio
csendes tag
válasz
BLUE TORNADO #27387 üzenetére
Nahát, tényleg? Most frankón hülyének nézel igaz? Ne érts félre nem vitatkozni akarok!!!
-
esiferio
csendes tag
Sziasztok! Másnál is vacakol a lollipop értesítési renszere? Értem ez alatt, hogy pl jön egy facebook értesítés (és igazából csak a facebookkal nem megy) rányomok és nem történik semmi. Így megy ez lezárt és feloldott képernyőnél is.
-
esiferio
csendes tag
Sziasztok! Lollipop alatt a képernyőzárral van egy kis bajom, mégpedig, hogy beállítottam egy feloldási mintát mert épp olyan helyen voltam, aztán mikor vissza akartam állítani gyors csúsztatásra akkor azt nem engedte azzal, hogy rendszergazda, titkosítási szabályzat vagy hitelesítőadat-tároló által letiltva! Ezt, hogyan tudnám megoldani?
-
esiferio
csendes tag
válasz
szityu161 #27144 üzenetére
Nekem elkezdte magát újraindítgatni napjában először csak kb kétszer aztán napról napra egyre többször, mire negyedik nap úgy gondolta, hogy csak ezt hajlandó játszani, tehát használhatatlan lett. Teljes újrahúhás lett a vége root nélkül, úgyhogy amíg csak ez a retek kinroot lesz addig nem is root-olok
-
esiferio
csendes tag
Köszönöm a válaszokat, így már mindjárt más
Egyébként semmi probléma nem volt vele csak néha szétnézek, aztán megakadt rajta a tekintetem.
-
esiferio
csendes tag
válasz
MaxxDamage #25666 üzenetére
Kár, hogy nem jó hozzá. Akár ki is vehetné a leirásból a Z-t....na de az már az ő baja ha visszaküldözgetik majd.
-
esiferio
csendes tag
Sziasztok!
Próbálta már valaki régebbi lcd tv-re kötni a z-t? Ezt szeretném megvalósítani mert alhasalt a laptopom aztán jó lenne a nagy képernyő. -
esiferio
csendes tag
válasz
#97246720 #25242 üzenetére
Jaja, tisztában vagyok vele ezzel nincs gondom. Nekem azzal van gondom amit a sony csinált, mert amit megcsináltak (kinézetre gondolok) az marhára nem tetszik. Na most a logikus kérdés nyilván az, hogy mi a répáért vettem z-t... Azért mert elég erősnek gondoltam ahhoz, hogy legyen végre egy gyors, stabil, jó telefonom ami full tiszta droid, hát nem lett. Maradt az hogy amit lehet launcher, billentyűzet stb. Azt cserélem az alap kinézetre...
-
esiferio
csendes tag
Akiknek van tapasztalata a Cordon-nal, azokhoz lenne egy (lehet, hogy hülye) kérdésem, mégpedig, hogy adnak-e cserekészüléket ha bent kell hagynom a telefont?
-
esiferio
csendes tag
Üdv! Valaki nem tudja mi lehet a gond a gyári időjárás panellal, mert valamiért nem követi a tartózkodási helyemet. A gps (hely) be van kapcsolva. 4.4.4 pureXZ ultra a rom ami fent van, annak is a v2 változata ami tegnap jött ki.
-
esiferio
csendes tag
válasz
Destroyer91 #23597 üzenetére
Szia! Nem upc-s neted van véletlen? Nálam ugyan ez a probléma van csak én a szingapúri romot tettem fel és eddig nem is találtam megoldást.
-
esiferio
csendes tag
válasz
Dimond G #22942 üzenetére
Na én kipipáltam azt is. Egyébként megoldódott azzal, hogy dobott egy ota frissítést 1.5.5-ös verzió volt azthiszem amit feltettem aztán okés lett. A furcsaság már csak annyi, hogy ugyan ezt a frissítést még mindig jelzi, hogy elérhető pedig az van rajta.... Na mindegy az annyira nem hat meg, hogy ott van
azért köszönöm a segítséget
-
esiferio
csendes tag
válasz
Dimond G #22932 üzenetére
Szia! Feltettem én is ezt az existenz romot ami nagyon frankónak tűnt amíg nem kellett telefonálnom mert, hogy egy mukk nem sok annyit nem hallottam ráadásul melóügyben ami külön kínos volt
Amiket ilyen esetre írtak, hogy ütögesd a hátulját meg indítsd újra sőt teljesen újrahúztam az egészet de úgy sem lett jó
mit tehetek azon kívül hogy valami gyárit visszateszek?
-
esiferio
csendes tag
Sziasztok. Feltettem ezt az új 4.4 alapú miui-t, amivel elég nagy gondba vagyok. Az első probléma, hogy iszonyatosan eszi az akksit a másik pedig, hogy zenehallgatás az nagyon halk! Örülnék ha valaki tudna ezekre valami okosat. Előre is köszi
-
esiferio
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Valaki elmagyarázná, hogy 4.3 alatt miért tünik el a root? Akkor tünik el amikor root explorert felteszem és használni próbálom, se 4.2, se 4.4 alatt ilyen probléma nem volt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- ASUS routerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Túra és kirándulás topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest