- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz
BUZZLGHTYR #29456 üzenetére
elvileg igen, ha teszel alá valami kis papírdarabot. Igaz, eléggé bonyodalmas hadművelet lessz emiatt, mert a kis tálca rovátkájába beleteszed, és egyből érzékel. Anélkül eléggé pepecselős lesz majd. De valami vékony papírt tegyél alá, mert akkor csúszkálni fog majd
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz
BUZZLGHTYR #29437 üzenetére
Miért lenne javíthatatlan? Vidd el a Cordonba Igaz, nem lesz meg 1500-ból, de megcsinálják.
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz
BUZZLGHTYR #29435 üzenetére
Ha garis, akkor nem fogják megcsinálni, mivel az indikátor elszíneződött
-
musicryder
tag
válasz
BUZZLGHTYR #29427 üzenetére
Nem tudom az ilyen " felújítom " eladásnak mennyi értelme van...
Én most adtam el a régi Z-t 16e Ft-ba, mert mire a gyerek " helyrehozza " addigra kb annyiba lesz neki, mintha 30-35e Ft-ba megvenne egy másikat...
Szerintem te is így járnál a legjobban... Utána jársz, hogy mennyibe is fájna a javíttatás és annyival olcsóbban eladod, így nem neked kell még a telefon javíttatása miatt is rohangálni
De mint említettem sokan csinálják ezt a feljavíttatás dolgot ( még az ismerősi köreimben is ), de végül eladási összegben szerintem egyáltalán nem jön ki jobban vele az ember..
Ami előnyt fel tudnék hozni rá, hogy viszonylag könnyebben el lehet adni a " hibátlan " telefont... ( de pl a Z-t elkezdtem este hirdetni és 2 órán belül jelentkeztek érte, hozzáteszem nem Budapesten élek ) -
BLUE TORNADO
senior tag
válasz
BUZZLGHTYR #29298 üzenetére
Nekem is volt Z-m, ami most páromnál szolgál és már 3 éves lesz októberben. Én beletettem vizbe, csap alatt mostam, fürdőben is voltam vele klóros vízben, de ilyen, vagy ilyen jellegű baja soha nem volt. Mondjuk mostmár nem merném alátenni, mert az USB fedélről teljesen leesett a kis gumi szigetelés. És már egyszer cseréltem rajta, de lehet, hogy kellene mégegyszer, mert az ajtó sem záródik már teljesen síkba.
-
Detached
csendes tag
válasz
BUZZLGHTYR #29298 üzenetére
A tenger alatt jaro is csak akkor vizallo ha be van csukva az ajtaja...
En soha nem vittem vizbe, inkabb csak ugy fogtam fel h egy alapos esoben sem kell felteni...
Tobb elvarasom nem volt vele.
-
Detached
csendes tag
válasz
BUZZLGHTYR #29296 üzenetére
Az a baj h egy ido utan meg el kezd oxidalodni a nedvessegtol es vege...
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
BUZZLGHTYR #29284 üzenetére
"Rizsezem"
Ezt hogy csinálod? Berakod a lencse mögé? Gondolod a rizs kívülről kiszívja a párát a készülékből?
Szerintem, ráolvasással is eléred ugyanezt.Szóval, ha ki tud száradni, akkor azt rizs nélkül is megteszi.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
BUZZLGHTYR #26772 üzenetére
Minden más szerviz vagy magad szereld megoldás.
Töltővel és nélküli is próbáltál indítást ?
Másik töltővel esetleg. -
polcsy1
tag
válasz
BUZZLGHTYR #26769 üzenetére
próbáld meg a bekapcsoló gomb + hangerő le vagy fel egyszerre
-
Smiro
senior tag
válasz
BUZZLGHTYR #26644 üzenetére
... és állvány is egyben..
-
Studi
veterán
válasz
BUZZLGHTYR #26644 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest