- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Repsol600
addikt
válasz
BLUE TORNADO #28801 üzenetére
Akkor AdAway
Én is ezt használom.
-
Repsol600
addikt
válasz
BLUE TORNADO #28798 üzenetére
AdAway. De csak rootolt telón megy.
-
Repsol600
addikt
válasz
FirstAndroid #28627 üzenetére
Nekem egy sima átlátszó szilikon tokom volt.
[link] -
Repsol600
addikt
válasz
AeSDé Team #27987 üzenetére
Szerintem érdemes frissíteni.
-
Repsol600
addikt
válasz
MaxxDamage #27875 üzenetére
Lejátsza.
-
Repsol600
addikt
Sziasztok.
Van egy Sony Z1 (tudom ez nem az a topic, de ez sokkal jobban pörög) amit nem tudok rootolni Kingrootal. Ez a teló nem az enyém a tulaj kért meg, hogy rootoljam mert neki nem megy, de én sem bírok vele pedig az én Z-met és még egy Z1 Compactot is sikerült megcsinálnom SuperSu cserével együtt
Android 5.0.2 és Tmobile-os a teló.
Ezt a hibát dobálja: -
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Közelség érzékelőt nem lehet valahogy tiltani, vagy kiiktatni? Mert nálam bekapcsolva marad és hívásnál fekete a képernyő.
-
Repsol600
addikt
Sziasztok.
T-s telóra fel lehet rakni a független 4.4.4 romot? Egyébként nincs rajt hálózati korlátozás, és a BL is nyitott.
Vagy esetleg tudtok ajánlani főzött romot? -
Repsol600
addikt
válasz
Reignman #26060 üzenetére
A számlához ragaszkodj ha megveszed, mert attól, hogy most Dominós kártya volt bent még lehetett akár előfizetéses (hiteles) is. És ha még van rá törlesztés amit nem fizet akár le is tilthatják. Ha megvan a számla is akkor nyugodtan megveheted, mert Dominósan csak kp.-re lehet venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest