Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
2008Kft
tag
válasz
MunezXBK #15755 üzenetére
Du-n már nekem is meg van, csak nem ezen a gépen, most 5perc és lent van az mh8-as azt megy felfele...changelog alapján nincsen különbség az mgg-vel, de remélem vissza állítja
ha nem akkor marad minden eredetiben, bár a kt-s4 kernel hiányozni fog nagyon. Du-n a drive-ra én is feltudom tenni, az mh8-al egyetemben...
köszönöm
-
pipers
csendes tag
válasz
MunezXBK #15317 üzenetére
Az 1. hsz:
"értelmet nyer a zászlós hajó elnevezés
"
Ebből mire következtessek?
Vagy esetleg az összefoglalóra gondoltál egyes hozzászólás alatt?
Írtam, hogy az abban leírt két root módszer mindegyikén túl vagyok.
Android területen kezdő vagyok, de nem vagyok kezdő informatikában, így nem okozott gondot
pontosan megcsinálni minden lépést, ennek ellenére a végeredmény fail.
Lehet, hogy én hibáztam, csak nem tudom, hogy hol.köszi
-
lajki7
senior tag
válasz
MunezXBK #15251 üzenetére
te is megcsinaltad mst igy ?
aztan nekem nehogy azt hidd hogy en vagyok az a szümeges páva ott fb csempén
most raktam be itt gépen egy szamot a kedvencekhez (youtube) feloldottam a telot és mutatja az uj szamot a kis csempen! szval müködik,biztosra tudom mondani akit esetleg érdekel
-
lajki7
senior tag
válasz
MunezXBK #15247 üzenetére
Nem az
en is azt hittem:/ de meg annal is egyszerubb
szoval figyeld: piros ful,ott a nagyitos resz (szörcs) beirjuk amit akarunk,pl. index.hu,origo.hu en ugye polozok beirtam vlv.hu stb...utana felul ramegyunk h addoljuk es kesz is
regebben nm volt ez a lehetoseg azert kellett a gReaderes lehetoseg. Mast is lehet addolni pl. Facebookon kedveltem az Urimuri szorakozo helyet,azt is addoltam igy mindig latom milyen bulàj lesz este
ennyi az egesz
-
kengyel
nagyúr
válasz
MunezXBK #15158 üzenetére
Ugyan olyanom van nekem is, de nincs ilyen gondom. A srácot akinek válaszoltál ismerem, egyforma Routerünk van, telefonon beszéltünk, beállítottuk és semmi. Ugyan azok a beállítások vannak nála is ,mint nálam. Már mindent próbáltunk ,de egyszerűen nem akar összejönni. De az otthoni T-Home -os routerhez meg csatlakozik neki elsőre
Már semmi tippem nincs.
-
tsuckware
tag
válasz
MunezXBK #14823 üzenetére
Én anno előrendeltem a Telenornál, vagyis full az elsők között voltam az S4-el. Arra számítottam, hogy ez akadásmentesen röccenés nélkül fog működni. Erre az első rom ami volt rajta ilyen szempontból gáz volt. Aztán ahogy jöttek az új romok, javult a helyzet. De még most sem olyan, amit elvárnék. A HTC-ről meg azt olvasom, hogy patent a szoftver. És itt van az alu ház, a sztereó hangszóró, és elvileg gyengébb hardverben, de megis röccenés mentesebb...
-
Something_
őstag
válasz
MunezXBK #14060 üzenetére
Z-t vettem, S3-at eladtam 85-be kollégámnak 1 hónapja (amikor írtam neked).
Lejárt az előfizetésünk asszonnyal, neki vettem ma egy S3 LTE-t 60.000-ért Mozaik S-be, magamnak meg egy S4-et, de nem ért még ide, szerdán érkezik
Amúgy jah, nem jött be a Zzzz, sajna nem Samsung
Ez az S Band-es cumó tetszik, csak nem nagyon van róla infó.
-
Gizmo94
veterán
válasz
MunezXBK #13972 üzenetére
Sőt, borítékolható.
lajosx Ki nem dobod végülis, csak olyan lesz, amilyennek írtam. Alsó S3-as árban nem kell sokat várni...
Amelyikkel minden ok. az még mindig 130k körül van...
fdisk: elvileg az, gyakorlatilag meg minden harmadik "független" olyan. Még a szolgáltatók sem foglalkoznak túlzottan vele. Garinál pl. semmi jelentősége.. -
mycso
veterán
válasz
MunezXBK #12649 üzenetére
Nekem zenelejátszó közben szokott feloldási problémám lenni. --> nem jelenik meg a kijelzőn semmi, csak csörög a telefon....
Illetve szintén zene közben még előszokott fordulni, egy olyan feature, hogy hiába szeretném feloldani, nem reagál. --> power gombot megnyomom és semmi....aztán nyomkodom, várok....és egyszer csak sikerül.
Bár nem gyakori, de nálam ez szokott jelentkezni.Ja zenelejátszó: Poweramp
-
heidrich
senior tag
válasz
MunezXBK #12310 üzenetére
gondolkozok hogy kérjek-e helyszini javitást, nem tudom, hogy ilyennel foglalkoznak-e, hogy kattogo home gomb. (amit nem is mindig csinál de kiidegel)
ilyenkor csak a gombot kicserélik? mert ugye itt is olvastam hogy hipp hopp kicseréltek többminden alkarészt is rajta.
-
cerebrate
csendes tag
válasz
MunezXBK #12262 üzenetére
Hello srácok!
Nem tudom jó helyre írok e, remélem valaki tud segíteni.
Van egy S4-em és nem csatlakozik fel a hálózatra egy ideje. IMEI szám nincs letiltva, mit tudok tenni ellene?
[link]
Kaptam egy ilyen leírást, és az lenne még a kérdésem, ha megcsinálom, mi sülhet el balul?
Elveszhet az IMEI szám? Ha igen akkor vissza lehet állítani? -
2008Kft
tag
válasz
MunezXBK #11188 üzenetére
Nekem nem akad
pedig nyuzom es energia takarekoson van. Gyari t-s rom mf4. Letoroltem mert meguntam,de laggolas az nuku. A naplo laggol nekem rendesen.
ami zavaro...de jatekban semmi,meg egy poccenes sem
Kerded: az android kikapcsolva meg mindig nem ebreszt? Be lehet allitani?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Battlefield 6
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Könyvajánló
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Házimozi belépő szinten
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Suzuki topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest