Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pipers
csendes tag
válasz
Dare2Live #15335 üzenetére
Biztosan, csak éppen a kezdőnek, akinek fogalma sincs a dolgokról, az első problémát az okozza, hogy az "a" vagy a "b" változatot használja. Ott kezdődik, hogy mi az az MDM és honnan tudod, hogy neked mi van. Na ez nem két perc. Most sem tudom, hogy jót tettem-e, hogy az "a" verziót csináltam, de működik. Lehet, hogy a "b" is működött volna?
Természetesen a leírásért mega köszönet, de ilyen dilemma esetén aki nem akarja hogy hirtelen használhatatlan legyen a méregdrága telefonja az elkezd kutakodni az infók után.
Na innentől meg órák lesznek a percekből. Én pl. azért nem gondoltam a PC-s Kies hibájára, mivel ebben a spéci adatkapcsolatban, amit ilyenkor indítunk, a PC-s Kies el sem indul.
E miatt konkrétan nekem ráment a 2 percre a mai délután.Warning! proly01-nek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Miután a fenti szöveget visszaolvastam akkor látom, hogy a nagy kavarásban a verziókat rosszul írtam.
A Root II. módszer volt végülis ami felment, de azért kavartam el mert az I.es "a" pontjára mutató linkből is olyan helyre jutottam, ahonnan ugyanazt a zip fájlt töltöttem le.
5-6 óra netes túrás után már nem csoda, hogy össze vagyok zavarodva)
-
pipers
csendes tag
válasz
torrente777_ #15326 üzenetére
Az USB drivert nem tudtam felrakni, mivel a telepítője azt mondta, hogy fent van (a Kies-sel telepítődött pár napja)
És igen, ezzel az old Odinnal csináltam. -
pipers
csendes tag
válasz
MunezXBK #15317 üzenetére
Az 1. hsz:
"értelmet nyer a zászlós hajó elnevezés
"
Ebből mire következtessek?
Vagy esetleg az összefoglalóra gondoltál egyes hozzászólás alatt?
Írtam, hogy az abban leírt két root módszer mindegyikén túl vagyok.
Android területen kezdő vagyok, de nem vagyok kezdő informatikában, így nem okozott gondot
pontosan megcsinálni minden lépést, ennek ellenére a végeredmény fail.
Lehet, hogy én hibáztam, csak nem tudom, hogy hol.köszi
-
pipers
csendes tag
Sziasztok!
Első androidos telefon felhasználó vagyok.
Szeretném rootolni a telefonomat (S4 i9505, 3 hete vettem), mert a Tasker-ben jó néhány, nekem szükséges
funkció anélkül nem elérhető, illetve a Titániumot is fel szeretném rakni.A bevezetőben leírt két módszert végig csináltam, de az Odin mind a két esetben Fail státuszra váltott és a rootolás természetesen nem történt meg. A telefon szerencsére működik.
A telefon rendben megjelent, el is indult a folyamat, de a hiba mindkét esetben a fájl írásánál volt.
Próbáltam úgy, hogy a Fejlesztői beállításoknál nincs bekapcsolva az USB debug és úgy is, hogy be van.Mi lehet a gond, ha mindent úgy csináltam, ahogy le van írva (mellesleg nem is lehet elrontani, mert egyértelmű a leírás). Nagyon új lehet a telefon?
a kernel: 2013 jun 10 19:24:51 / 3.4.0-779953Előre is köszi a segítséget
üdv
ZoZo
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest