Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
motown5l
senior tag
Sziasztok.Erdeklodni szeretnek,hogy hol kel beallitani azt a funkciot,hogy a play aruhazban a forum hozzaszolasoknal,kiirja a telefonom tipusat.
-
motown5l
senior tag
sziasztok.erdeklodni szeretnek,hogy a Play aruhazba miert nem jelenik meg a telefonom tipusa a hozzaszolasokban?
-
motown5l
senior tag
válasz
mézespálinka #14096 üzenetére
ep most vasaroltam egy PolyCarbonate tokot.csutortokon erkezik meg amerikabol)))..Kivancsi vagyok ra hogy milyen lesz (2500 ft atszamitva))
-
motown5l
senior tag
sziasztok..erdeklodnek ,hogy valaki ismeri e ezt a tokot[link]
-
motown5l
senior tag
sziasztok
Erdeklodnek hogy van-e valakinek gyari tokja?Es hogy erdemes-e venni.Szombaton vasarolni szeretnek hozza valami normalisat.crystal clear t neztem meg a youtube n ..az is eleg jol nez ki -
motown5l
senior tag
Magyarba most egy mobil netnek milyen sebessege van?meg tudna valaki mondani?
-
motown5l
senior tag
4.3 fog jonni az s4 re?
-
motown5l
senior tag
jol van gyerekek, legkozelebb oda figyelek)))
-
motown5l
senior tag
kamerat is frissitette
-
motown5l
senior tag
i9505XXUBMGA HA EZT KEL NEZNI
-
motown5l
senior tag
sziasztok.kaptam frissitest.
-
motown5l
senior tag
sziasztok.Kaptam ma frissitest.majdnem 400 megat
-
motown5l
senior tag
Aktuális készülék-szoftver verzió : PDA:MDM / PHONE:MDM / CSC:MDB (BTU)
Legfrissebb készülék-szoftver verzió : PDA:MGA / PHONE:MGA / CSC:MG3 (BTU)
Erdemes felrakni? -
motown5l
senior tag
Ha valakinek azt irja ki a telefon a frissitesnel hogy modositas tortent,akkor a Samsung accountal van a baj.
Rossz neven ban bejelentkezve.Nem kel torolni a telefont.nem kel resetelni.csak torolni kel a fiokot es ujbol belepni.Ennyi az egesz. -
motown5l
senior tag
Sziasztok.Udvozletem
-
motown5l
senior tag
Na jol van))) Most mar beszeljunk komolyan...
Tudtok mar valamit a 4.3 rol hogy mikor erkezik?
-
motown5l
senior tag
Jobb anyagminosegbol csinalhattak volna.Megoldhatnak azt a problemat hogy az alkalmazasok ne maradjanak nyitva.mert ha egyfolytaba nyomod a kozepso gombot,akkor latod hogy milyen alkalmazas van nyitva.De ezt szerintem te is tudod..Bezaro gomb nincs a telefonon,csak visszafele menet gomb.Vannak olyan alkalmazasok amibe megtalalhato a kilepes.De nagyon soknal nem.Ez nagyreszt a szoftver hibaja.
-
motown5l
senior tag
Az S3 nal megrepedtt a a toltonel az ezust keret.Muanyagbol csinaltak.Elvittem a Samsung szervizbe,es azt mondtak hogy csak kepernyovel egyutt lehet csak cserelni ami nem olcso.Garanciaba nem tartozik bele,mert csak esztetikai hiba))) ...az S4 nel mar felbol van a keret.Legalabb is azt mondtak.
-
motown5l
senior tag
válasz
Intel q8200 #12986 üzenetére
Legalabb mar nem vagyok egyedul))).Persze hogy jobban nez ki.Nekem is tetszik.De nem volt egy akkora robbanas az S3 utan
-
motown5l
senior tag
Latom nekem estetek egybol,mert nekem nem jon be az S4. De ez a sajat velemenyem volt.Nem kel ezert megkovezni.En nem vagyok egy telefon buzi.Kb 2 hete van meg az S4.Kulfoldon elek,es itt ugy mukodik,hogy elmesz a telefonszolgaltatohoz,es csinalsz egy elofizetest veluk.Sot akar 20 elofizetesed is lehet.A telefont ingyen adjak .Rosszabb esetbe elkernek kb 5000 ft ot atszamitva.Olyan telefont valasztasz ami neked tetszik.En tobbet vartam az S4 tol az S3 utan.Azt hallottam,hogy az S5 nagy ugras lesz az S4 hez kepest.
-
motown5l
senior tag
4.2.2 rom van rajta.
-
motown5l
senior tag
Ez az en szereny velemenyem volt.Tobbet vartam tole.
-
motown5l
senior tag
S3 molt elotte.Vagyis meg mindig megvan.Szerintem az meg szebb kepeket csinal mint az s4
-
motown5l
senior tag
Hat megmondom oszinten, hogy kicsit csalodtam az S4 ben.tobbet vartam tole.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest