Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok abban esetleg tudnátok segíteni hogy Poweramp ben hogy lehet bemenni ha lehet hangerő szabályzót?
-
NandorHUN
addikt
Elvileg stock android elfut majd akármilyen 9505-ön, tehát nem kell feltétlen a "google ediction", főleg hogy nehézkes lesz majd a beszerzése. Én is megvárom a megjelenését, kíváncsi vagyok, hogy sikerüle esetleg átportolni a sima 9500-ra, majd csak utána döntöm el, hogy akkor végülis HTC one vagy S4
-
NandorHUN
addikt
válasz
mate198712 #4886 üzenetére
Akkor majd jöhetnek képek, meg tapasztalat
-
NandorHUN
addikt
Ez vajon eredeti?
[link] -
NandorHUN
addikt
válasz
rolcsibácsi #4371 üzenetére
-
NandorHUN
addikt
válasz
torrente777_ #4180 üzenetére
Akkor a mostani 9505 tulajok örülhetnek
... kár hogy 9500asra nem jön, pedig annak állítólag sokkal jobb az audioja.
-
NandorHUN
addikt
Lenne egy amatőr kérdésem: olvastam hog 9500-asnak már"nyitva" van a bootloadere, akkor ez azt jelenti, hogy a "sima" S4 tulajok is feltehetik anno ezt a stock Androidot, mint amivel majd a Nexus S4 jön?
-
NandorHUN
addikt
Nem tudom pontosan mit takarhat ez a bizonyos "nexus élmény".... én néztem vidiket róla, és szerintem a TouchWiz sokkal jobban néz ki, a laggra- sokan pl 9500as tulajok még mindig azt mondják, hogy a telojuk nem laggol, ha mégis egyáltalán nem zavaró. Azzal meg ha egy ilyen op-vel jelenik meg a telo a Samsung gyakorlatilag a telo extrájit totál kitörli, pl szerintem a multi-window az tényleg hasznos, de a persze sok dolog van ami felesleges. Szerintetek ezekből mindent törölnek, vagy mik maradnak majd meg a Google Ediction-ban?
-
NandorHUN
addikt
válasz
bulikavagyok #4005 üzenetére
Volt már jobb is
[link] -
NandorHUN
addikt
4-et?
Én 2ről tudok.
Amúgy bírom ezeket az applefan cikkeket, másik kedvencem az volt, amikor arról írtak cikket, hogy csak 7 Gb érhető el a memoriából. Azt totál véletlen elfelejtették megemlíteni, hogy amúgy bővíthető, szóval minden hozzászóló ott istenítette az iphone 5-sét, hogy az bezzeg 14-15Gb-os. -
NandorHUN
addikt
válasz
mate198712 #3830 üzenetére
Én a helyedben keresnék egy másik indokot és reménykednék, hogy nem veszik észre a karcot mert karc miatt nem fogják cserélni.
-
NandorHUN
addikt
válasz
mate198712 #3790 üzenetére
Ha benne vagy a 3 napban, akkor tudtommal indoklás nélkül visszaviheted, akkor ciki, ha pl észreveszik hogy karcos és azt mondják te voltál, olyankor nem tudom mi van
-
NandorHUN
addikt
válasz
robi baggio #3575 üzenetére
A 9500-nak azért elvileg jobb az üzemideje, és ha majd lehet babrálni a proci sebességgel és azzal hogy mikor mit használjon akkor még jobb lesz a másikhoz képest a teljesítményről nem is beszélve. E miatt felesleges összekapni
-
NandorHUN
addikt
Sorry ha hülyeséget kérdezek, de most néztem meg a HTC Zoe deomáját és nagyon megtetszett:
HTC Zoe Demo vidi
A kérdésem az lenne, hogy van ilyesmi progia, app mondjuk az áruházban vásárolható formában? Vagy esetleg S4 tartalmazza? Azt tudom, hogy van drama shot, de pl. ez az arcok külön-külön beállítása,keskenyesítése, mosolyok időzítése külön-külön, illetve hogy ki mikor pislog, személyek eltávolítása, képeknél a külön-külön kiválasztás, hogy most melyik legyen rajta (olyan mint a drama shot, csak editoros) ezekről nem tudok. Köszi a válaszokat. -
NandorHUN
addikt
válasz
FragMaster #2842 üzenetére
Na erre voltam kíváncsi,
Akkor meg nem értem, hogy miért sírnak sokan a hátlap miatt. -
NandorHUN
addikt
válasz
belashx #2837 üzenetére
Már pár napja kipróbáltam, Én spec. nem láttam hibákat, habár nem is kerestem őket, erre vannak a forumok, hogy azok akik sokat használták leírják a tapasztalataikat. Amugy ilyen 5 perces nyomkodás alapján nekem tetszett, egyeduli dolog ami nem müködött az a drama fotozás volt.
Ettől függetlenül amit itt leírnak mint hiba valoszeg zavarna mint vásárló. Remélhetőleg persze a nagyrésze ezeknek szoftveres problem amit pár héten belül kijavítanak.
A fehér szín problem, meg ugy látszik, csak szerencse kérdése.
Amugy lenne még egy kérdésem; sokan szidják a hátlapját, meg h műanyag. Namost pl iphonera vannak különböző hátlapok stb... Ehhez is lehet ilyet venni ? (bár valoszinusitem h nem, mivel akkor nem szidnák ennyien...) -
NandorHUN
addikt
válasz
BroCreSt #2741 üzenetére
Mindegyiknek más a fehér? Faxa... na jó szerintem én megvárom, amíg össze bírnak rakni egy normális telefont, idáig úgy voltam h HTC one aztán ForRedGlory feltette a night videoját---> S4 , de hát itt meg ahogy olvasom még egy normális telot se bírnak összerakni. Azért arrakíváncsi vagyok, h a Samu mit szól ezekhez a hibákhoz, próbálkozik javítani, v most is megy a gagyi képernyős termékek gyártása, mert úgyis sok a hülye aki majd megveszi...
-
NandorHUN
addikt
Na ma én is kipróbáltam azt amelyik a Corvin b.központban van, nekem nem laggolt semennyire, nagyon tetszett pl, hogy egyszerre lehet vidit nézni, illetve netezni
Mondjuk a multi window-ot nem tudtam bekapcsolni, kipróbálni sajna, annyira nem értek hozzá , mivel idáig iOSem volt. Képernyője is nagyon ott van, azt sajna nem tudtam megállapítani, hogy mennyire látszódhat napfényben, drama shot az nem müködött nekem se. Többi szerintem rendben volt
-
NandorHUN
addikt
Nem én spec Applen kivül minden másra kiváncsi vagyok, arra azért gondoltam spec. h S5 az nem összel jön, én pl Note III-ra v valami HTC-s ujdonságra gondoltam, de ha nagyon nem jön semmi, akkor valoszeg HTC1 lesz amit választok, persze majd nézem a forumokat, h hibajavítgatások, illetve felhasználói felület terén, tapasztalatok terén mi változik, de az 100, fél éven belül nem bírom már ki uj teló nélkül olvasgatva itt a teszteket meg a forumokat
-
NandorHUN
addikt
-
NandorHUN
addikt
Valaki esetleg nem tud linkeli egy honlapot, ahol van diagramm arról, h tavaly hogy alakultak az S3 árai? (Találtam diagrammot az árgépen de az csak oktoberig megy vissza.)
-
NandorHUN
addikt
válasz
Motion_Blur #2238 üzenetére
A karc tesztnek azért van értelme, amitt van egy drop teszt is;
katt -
NandorHUN
addikt
water test
hammer test
karcállóság teszt
Am képernyője elég strapabíró, mondjuk a kalapácsot azért már nem állta ki -
NandorHUN
addikt
válasz
FireShadow #2190 üzenetére
Én is ezt gondolnám, de azért sztem van még itt mit fejlődni, ugy pl többen panaszkodnak h nehéz lassu a kioldás, laggol néhol a telo, kép elszintelenedik, stb...
-
NandorHUN
addikt
válasz
FireShadow #2176 üzenetére
Én is iphone 3Gről váltok
Bár elnézve a panaszokat lehet megvárom a köv HTCt vagy Galaxyt, igazából már egyik gyártónak se kell sok, hogy gyakorlatilag hibátlan telót csináljon, viszont egyenlőre a Galaxyval mint sokan írják vanna gondok, a HTCnek meg gyenge a kamerája, illetve én hiányolom a multi window fungciót.
-
NandorHUN
addikt
Nem tom, de engem nem izgat sem az h 8 v 4 magos, sem az hogy benchmarkokon mennyi pontot szereznek a telok, az viszont jobban érdekel, hogy egyre többen panaszkodnak rá hogy laggol az egész :/ (Na meg a működő flash az engem is érdekelne)
-
NandorHUN
addikt
Lehet, hogy lehet állítgatni rajta, de egy 200k-s 4 magos telónak 2013ban már nem kéne laggolni egyáltalán.
Spec én még nem próbáltam, lehet ma megnézem én is mamutban, de nekem pl. nem számít laggnak az, ha pl rákattintok egy prógira és várni kell 1-2 s arra hogy elinduljon, ha csak ilyen "laggokról" van szó akkor szerintem teljesen rendben van a telo.
Ha viszont pl. lapozásnál, görgetésnél, képernyő unlocknál (mintha ilyet is olvastam volna) is jelentkezik lassulás az már problem.
Idáig totál úgy voltam, hogy ilyen telot fogok venni néhány héát múlva, de ha már most laggol akkor mi lesz itt később ha jönnek az újabb os-ekre androidtól... (én azért hosszútávon gondolkodok, legalább 2 évben). -
NandorHUN
addikt
HTC One-ban van Multi-window, mint az S4ben? Ha nincs akkor pl köv. Androidos updateben benne lesz szerintetek?
-
NandorHUN
addikt
Ezekkel a drama shot, kézzel lapozok, szemkont. görgetés és vid. megállítással rendelkezik am a HTC one?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest