Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SanyikaDC
tag
Küldenétek egy linket egy repartos friss 5.0.1-ről? Vagy ami felrakható XXUHOJ2-re frissített telefonra... Független lenne a legjobb
-
SanyikaDC
tag
Hali! Segítséget szeretnék kérni mert akadt egy kis probléma egy i9505-ös készülékkel. Van rajta hang de miután lezárom és eltelik egy kis idő feloldom és nincs... Se az első se a hátsó hangszórón nem akar megszólalni csak ujraindítás után. (Nem akkor sem szólal meg ha fülhallgatót tolok bele) 5.0.1 I9505XXUHOJ2 rom volt rajta de próbáltam CM12-t is igaz pár órára megoldotta a problémát de ugyanúgy kaki maradt... Most várom hogy lejöjjön a gyári repartos rom és felrakom rá de addigis ötleteket várok (: előre is köszi!
-
SanyikaDC
tag
Kedves kali mester!!! Beszéltük régebben hogy zárt lett a bootloader az mdh7 frissítéssel. A kérdés az hogy egy mdh7 alapra dobtam egy 4.3-at és szeretnék repartos gyári romot dobni. Mit ajánlassz? Ha nem kivitelezhető akkor szolj (: ha kivitelezhetö és ha tudsz akkor légyszives dobj egy linket!! Köszönöm (: (4.3 google edition féle modolt valami van most
) xxubmf4 ugye nem megy fel?
-
SanyikaDC
tag
hali all!!! valamelyik kedves fórumozó lenne olyan kedves hogy linkel nekem egy mdh7-es 4+1 fájlos gyári t-mobile romot???
köszi!!!
-
-
SanyikaDC
tag
válasz
Gizmo94 #19039 üzenetére
(bocs hogy megint nem használom a szerkesztést de telónál cinkes..) szerintem se a legjobb... hiányzik a gyári samsungos böngésző belőle meg a hosszu homegombnyomásra bejövö feladatkezelő... amugy rendben van (: csak picit szeretnék azon is lenni mert ma picit meguntam a gyári rendszert... inkább romot cserélgetek minthogy odaadjam egy almás ramatyért
-
SanyikaDC
tag
válasz
mgTerminator #19037 üzenetére
kijelzőcserénél nem veszted el az adataidat szóval nincs para
-
SanyikaDC
tag
válasz
mgTerminator #19030 üzenetére
mindenképpen csekkoltasd le a samsung szervizes fiúkkal
szernitem ez egyáltalán nincs rendjén
-
SanyikaDC
tag
fhu de rég jártam itt... kezdeném is egy hatalmas kéréssel tisztelt sgs4 felhasználók! ha létezik kellene egy olyan link amiben megtalálom a full eredeti i9505 google edition romját amit csak odinnal felszúrok és rendesen frissíthető droidbol... szóval a gyári google edition 4.3
-
SanyikaDC
tag
jól értem a mai frissitéssel zárt bootloaderes nem downgradelhetö hulladékot csináltam a szeretett vadambol??? sh*t!!! :/
-
SanyikaDC
tag
-
SanyikaDC
tag
válasz
FrankMonzano #14111 üzenetére
Spigen Neo Hybrid
-
SanyikaDC
tag
Megjött a Spigen Neo Hybrid tokom 1000 köszönet Macsorsi-nak!!! mai nap folyamán képek
-
SanyikaDC
tag
úgy néz ki hétfőn megjön a spigen neo hybrid tokom (: egyböl jönnek a képek idefelfelé embereeek!!!(mánjelleggel
)
-
SanyikaDC
tag
válasz
kavics325i #13509 üzenetére
X'DDD már azokban a régi szép időkben is voltak beteg emberek... :'D
-
SanyikaDC
tag
-
SanyikaDC
tag
válasz
Gizmo94 #13362 üzenetére
s4 esetében sokkal jobb készüléket kapsz az almánál ugyanannyiért... sőt megkockáztatom az s4 jobb már az 5s-nél az akármilyen is lessz
(2012-ben ez volt az s3 i5 esetében is) szoval szakadék van a samu javára jelenállás szerint... de nem vagyok hittéritö és flame-et se akarok igy nem irkálok többet most egy darabig erröl a témárol
-
SanyikaDC
tag
válasz
Gabesz11 #13356 üzenetére
ne parázz nekem is melegedik... lassan telefonokon elterjed a vizhütés szerintem mert a teljesitmény növelésnél nagyokat szeretnek lépni és lesz@rják a melegedést(kinek a tudodmije nagyobb szitu
)... inkább lépnének kisebbeket csak csökkene a fogyasztás/hömérséket... vagy ugyanezek a mérnökök ülnének le kijelzöt ugy alakitani h kevesebbet fogyasszon vagy 50-70%-al
-
SanyikaDC
tag
válasz
Gabesz11 #13351 üzenetére
a power érzés mellé meleg jár
ha volt már gamer vga-d érted mire gondolok... nekem a 4870x2 ment 100fok környékén és a core 2 quad-om 2,66-rol 4,25ghz-re huzva 86° volt réz hütövel (az mellékes h raktam utána arctic freezer 13 pro limited titanium hütöt és ugy ment 40°-on) de a lényegre térve a nagy teljesitmény=meleg
föleg ha sok a folyomat a háttérben+nagy fényerö
-
SanyikaDC
tag
válasz
csacsi67 #13344 üzenetére
nekem nem kell olyan telefon ami csak arra jo h tükörbe villantsam facebookra az almát vagy csajoknak villantsak azzal az elöbb emlitett gyümölcsel
az android lehetövé tette azoknak az embereknek is az okostelefonozást akiknek nehezen elérhetö volt anno egy iphone de szerettek vna egy hasonlo funkcionalitásu eszközt olcson/elérhetö áron. ebben a samsung nagyon jó!!!
az almás cég nem igyekszik h mindenki vágyát teljesitse. az android jo irányba haladt az elmúlt pár évben és elöbb utóbb magaalá gyűri a konkurenciát!!! (úgy legyen!!!) hajrá android hajrá samsung!!! DO IT!!!
-
SanyikaDC
tag
válasz
kengyel #13345 üzenetére
cseréltek billentyüpanelt, szerintem azzal együt volt a csatlakozo ami hibás volt (néha jelezte pittyenéssel mintha töltöre dugtam vna) nagyon korrekt a samsung és gyors (csütörtökön vitték péntek 2kor hivtak h kész van és ma át is vehettem a gyönyörü i9070-et
) boldogsághormon!!!
-
SanyikaDC
tag
gyerekek... én azt mondom az iphone-nál kötöttebb/ótvarabb fos nincs a világon
(ezt ugy mondom h egy idöbe iphone user voltam) nem beszélve a termetéröl árához képest... komolyan mondom az asszony sadvance-a majdnem nyujt annyit mint az mégse volt annyiba... (ma hozta vissza a futár és mintha uj lenne!!
már csak ezért megérte a samut választani)
-
SanyikaDC
tag
hogy lehetne azt megoldani h a kijelzö ne kapcsoljon ki vagyis akkor ha lerakom égve maradjon??
megköszönném a választ!! (az lenne a legjobb h a statbar felül feketén virítana közben)
-
SanyikaDC
tag
válasz
Gizmo94 #13003 üzenetére
most ha lepattan a festék ingyér cserélik???
(tegnap elvtte a futárbarátom a samsungnak a barátnőm s advance-át, és ma hívtak samuék h kész is és jön vissza hétfőn!!! hát nem aranyosak???
szerintem teljesen korrektek voltek eddig!!! remélem nem csak szoftvert frissítettek mert világosan leírtam hogy 2.3.6-alatt is csinálta a hülyeséget factory reset után is és 4.1.2vel is ott is factory reset után is...
-
SanyikaDC
tag
válasz
rolcsibácsi #12894 üzenetére
valóban nincs kész de nagyon jó az irányba halad az android!!!
én az extrákat hiányolom nagyon még mindig... (röpke pillantás...stb)
-
-
SanyikaDC
tag
gyerekek... itt most nagyon folyik az élet!!!
nem győz pukkadozni szegény s4 (ez egyáltalán nem probléma
)
-
SanyikaDC
tag
ha a telefont felkeltem lezárt állapotbol feloldom...stb utána egy kis ideig röcög... ez mitöl lehet??
-
SanyikaDC
tag
jövőhéten veszek egy spigen neo hybrid tokot
szerintetek is jó választás???
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest