- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKevin
tag
Mikor rossz helyet jelenít meg az időjárás widget, akkor menj be a Google Maps-ba és nézd meg, hogy hova határozza meg a helyedet. Ha a ott jó, akkor a widget rossz, rosszul van beállítva. Elsőként töröld le a widgetet a főképernyőről majd tedd ki újra, esetleg előtte még mielőtt újra kiraknád töröld a widget adatit (Beállítások->Egyebek->Alkalmazáskezelő->Mind->Weather Widget->Adatok törlése). Ha a Térképen is rossz helyet határoz meg, akkor más a gond, azt majd továbbgondoljuk akkor.
-
nem kell, csak javasolt, mivel nem minden esetben tud a megfelelő szinten települni, beépülni és érvényesülni egy belakott rendszer esetén az új firmware, pláne ha húzós módosításokon esett át korábbana rendszer.
két lehetőség van; kényelmetlen mindig nulláról csinálni a frissítést/újrahúzást, ezért elviseli az ember, hogy problémák lépnek fel a frissítés után, nem minden működik megfelelően, vannak akadások, csökken az akkumulátoros üzemidő...stb, legfeljebb ráfogja, hogy biztos az új firmware lett rosszabb - pedig ez közel sem igaz, hiszen aki megfelelően húzta fel, annál frankón működik -, és vissza akar térni a régire, de így megint ott tart, mintha nulláról húzta volna fel az újat, vagy pedig rászánja magát az ember, és eleve mindig nulláról teszi fel a friss firmware verziókat.._.Dante._.; amennyiben nonszensz, úgy biztos tereltek a szervizesek, amikor arra hivatkoztak, hogy alkatrészre várnak...
-
zack
nagyúr
Ne vegyél Ebay-ről MicroSD-t.
Ki tudja milyen, és mennyire eredeti. Alig van különbség az itthoni árakhoz képest. Ez nálunk kb. 5k, és van rá rendes garanciád, és biztos eredeti lesz.
Én Samsung Class10-ben gondolkodnék, jó ár/érték arányú kártya, és a 16GB verzió 5-6k környéke, a 32GB pedig 11k. Nekem S2 óta van meg a 32GB Class10-es Samu, és nagyon megbízható. De Kingston-nal sem hiszem hogy lenne bajod. -
Csak üres zsebbe teszem, még egy zsepi sem volt mellette soha.
Illetve a zsebet is tisztán tartom amennyire lehet, erre azért odafigyelek. Ötletem sincs, hogy hol karcolhattam össze.
Egyébként a becsúsztatós tok sem megoldás, mert ha abba kerül egy homokszem, akkor ugyanúgy karcolódni fog a kijelződ.
Fang: Én a 2 gigábol használok 2-300megát.Ha nem nézel pédául YouTube videókat, akkor elég lehet a 300 mega is, de felfelé általában amúgy is könnyen lehet szerződést módosítani.
-
az enyém holnap lesz 4 hetes, semmiféle külön védelem nincs rajta/hozzá, naponta hurcolászom a (farmer)nadrágom első zsebében, persze semmit sem teszek mellé a zsebbe, illetve tisztán tartom a zsebet, de meg is lehet nézni akár lámpa alatt és nagyítóval is a telefont, még hajszálkarc sincs rajta sehol!
ettől függetlenül, ma is nekifutok egy puha becsúsztatós kis tatyó/tok keresésének - csak lenne már végre valahol megfelelő anyagú és méretű -, mert jobb a békesség, arra bárhol és bármikor le is tehetem majd.Fang; szia, nagyon használati mód függvénye, és bár az integrált böngésző nem eszik sokat - a chrome látványosan többet -, de csak böngészésre is javasoltabb az 500 megabyte, ha nem csak mobilos nézetű oldalakat látogatsz.
-
Én sem értem. 2 hónapos a telefon, naponta max 2x teszem zsebre, egyébként itthon dolgozok. és nagyrészt itt pihen mellettem. Nem vigyázok rá különösebben-se fólia, se tok, de ugyanezzel az igénybevétellel az S2 egy évig karcmentes maradt. S3-am csak pár hétig volt, arról nem tudok nyilatkozni.. Ezen tegnap fedeztem fel a harmadik hosszabb karcot. Ezért én is csatlakozok a GG3-at lehúzók táborához.
-
Caaabi
senior tag
Én ilyet vettem, szerintem sokkal jobb, tegnap jött meg..
Nem lötyög a mágneses zár miatt a képernyőt véfő fedél, és nem sokkal vastagabb tőle a telefon, anno s3 ashoz is volt ugyanilyen tokom, de az vastagabb volt sokkal mint amit s4 het vettem
Jah és az ára sem mindegy
-
Petee87
tag
Az enyém kb. Egy hét alatt megkarcolódott, nem egy helyen. A GG karcállóságát a Montém sima műanyagjával tudom összehasonlítani, ahhoz képest egy kalap sz*r.... Azon 3 év alatt egy hajszálkarc sem lett, míg ez szinte semeddig sem bírta azonos körülmények között. Ha nincs készülékbiztosításod akkor a fólia kötelező.
-
dobolson
senior tag
Megvettem (előtte fullra átvizsgáltam mindenét, a kijelzőjét is), majd kb megtettem 5-600 métert vele, ahol fóliát rakattam fel rá. Előtte megint megnéztem, és komolyan mondom, hogy volt rajta egy hangyaf*sznyi hajszálkarc. Zsebemben semmi nem volt, nem is törölgettem semmivel és mégis valahogy lett rajta egy kis karc. Szóval én azt mondom, hogy javasolt a fólia, de persze mindenki maga tudja, hogy miként szeretné használni.
-
szia,
a csökkenés passz, túl sok az esetleges befolyásoló tényező, de túl nagy olcsósodás nem várható 2 hónap alatt.
teljesen mindegy, hogy hol veszed, lehet akár a legolcsóbb helyen is, de azt gyári garival tedd, már csak a prémium garancia miatt is, bár a bolti gari alapban nem ajánlott!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Synology NAS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest