- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SanyikaDC #23649 üzenetére
az xxudmh7 már a gyártó által korlátozott bootloader verziós, arra - vagy későbbi 4.3 verzióra - ne is akarj korábbi - nem korlátozott bootloader értékű - firmware verziót (xxbmf4 és attól visszafelé) re-partition kipipálással sem feltenni, mert egyrészt nem megy fel, másrészt ugrik a kísérlet miatt a knox számláló.
t-s firmware az xxudmh7 az utolsó korlátozott bootloader értékű, de az nem re-partition képes, 4.3 pedig még nincs, független van re-partition képes; 4.3 xxuemj7 és 4.2.2 xxudmha. -
Kunsztler
senior tag
válasz
SanyikaDC #19046 üzenetére
Beneveznék én is rá
Bekapnánk egy KITKatet gyorsanEgyébként most olvastam róla ez nem rossz Google_Edition 4.3 (Finaly MH5 2.0)
9-órája rakta fel a fejlesztő
-
Gizmo94
veterán
-
kengyel
nagyúr
válasz
SanyikaDC #13560 üzenetére
Úgy van ahogy mondod. Este én sem szoktam már fotózni. Viszont még két darab képet lőttem, 05.50-kor ,ami szerintem jó lett. Sajnos nem az enyém volt a robogó, csak a kép tárgyát képezte
Én ezzel a kamera elemzését be is fejeztem, a többi a logout blogomban ami tényleg jól sikerült képek lettek.
-
morphin
tag
válasz
SanyikaDC #13348 üzenetére
Ha az eladásokat nézzük akkor már egy ideje "maga alá gyűrte a konkurenciát" szvsz...igaz az S4 nem robbant szerintem akkorát, mint azt várták,de bármelyik piacot nézzük vezet a Samu. Mondjuk ahogy megjósolták tényleg lassan telítődik az okostelefon piac. Erre a tényre rádobnak az egyre fejlődő kínai motyók...
Nekem sem kell már sokat várni és rendelem az S4-et. A színét még nem tudtam eldönteni...eddig csak fekete telefonjaim voltak zömében. A mostani kis öreg S (i9000) is az, szívesen használnék most egy fehéret. -
kengyel
nagyúr
válasz
SanyikaDC #13348 üzenetére
El sem tudnám képzelni az "almát " a kezemben
Nyomogattam nem egyet, de nekem nem jött be.
(#13351) Gabesz11
Most ebben a melegben nekem is jobban melegszik a telefon, még itt bent házon belül is. Vártam az asszonyt délután 15.30 körül, a buszmegállóban árnyékban, és nyomogattam szokás szerint és szépen melegedett. De ezen nem csodálkoztam a telefon 37 fokot írt ki
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
SanyikaDC #12891 üzenetére
Szerintem meg nem igazan van kesz az a leaked 4.3. Vagy a progik nincsenek meg hozzaigazitva vagy erre is varjak a visszajelzeseket mint az elso s4es szotftokra.
Remelem hogy s4nel kicsit foglalkoznak majd azzal is hogy ebbe lehet rakni memkartyat es megoldhak hogy a kepeket appokat is oda lehessen menteni ne csak az amugy is karcsu belsore. (Tudom hogy a rendes google editionnek nagyobb a belso tarhelye de akkor is.) -
válasz
SanyikaDC #12858 üzenetére
nem a szolgáltató hozza össze, bár nem reklámozzák, de vannak gyártók/típusok, amiket nem árul(hat)nak függősítve!
nexus széria alap, azt mindegyik szolgáltató függetlenül adja, de akad még ilyen más gyártó/típus is!
bizonyos htc, nokia...stb típusok is függetlenek voltak a t-mobile kínálatában, csak nem reklámozták. -
válasz
SanyikaDC #12665 üzenetére
Be kell melegednie!
szerk(csak egy kis tesztelés) (Kipróbáltam egy autoroot,felrakta az odin kb fél perc alatt aztán kész is volt, superuserből tudtam törölni a rootot a root checkerben jó is volt,de a download mód customot írt aztán rádobtam újra a gyári romot és official minden,szóval gyorsba meglehet csinálni. Igazából nem éreztem szükségét a rootnak.
)
-
válasz
SanyikaDC #12607 üzenetére
Tegnap már beszéltem vele. 10 ezer körül adja, nekem az nagyon sok egy tokért...
Amúgy is az official spigen ebayről rendelném már akkor még úgy is 7500 körül jön ki a drága szállítással, de mindegy már egy Samsung Protective Cover+-t rendeltem 5400 szállítással magyar boltból!
-
-
kengyel
nagyúr
válasz
SanyikaDC #12368 üzenetére
Azért azt hidd el, hogy elég okos emberkék jönnek ki
A legelső volt amit nézet a telefon teljes belseje, és körbe is forgatta a készüléket rendesen. Még én mondtam a tapasztalt hibámat, már régen lecsekkolta a telefont
Az alkatrészcsere egy pillanatok alatt le is zajlott.
-
kengyel
nagyúr
válasz
SanyikaDC #12366 üzenetére
Szerintem nem csak az általad leírt paraméterek alapján döntik el a javítást, vagy alkatrész cseréjét.
Vannak olyan tényleges hibák ,amiket tényleg nehéz "beadagolni" a szervizesnek. Én a legutóbbi emberkétől kérdeztem a keretet, persze hogy azt mondta hogy ez már nem kopik olyan egyszerűen. Ezek után nem biztos hogy "altatható " a szervizes emberke. De még gyöngypipi hogy ezt állítják
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Baldur's Gate 3
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Kuponkunyeráló
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Metal topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest