- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zseko
veterán
-
zseko
veterán
válasz
NandorHUN #4417 üzenetére
Lehet nem kellene írási jogosultságot engedni mindenkinek. Az utolsó apk elég vicces nevű újfent
És én is azt írhatok bele amit akarok, majd ha lesz olyan lista amit nem szerkeszthet mindenki akkor komolyan is veszem.
(#4415) Hadzsi Gábor, ha én aktívan használom a telefont akkor az alig bír ki fél napot. Kinek mi az aktív.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
NandorHUN #4095 üzenetére
Aki romot cserel annak nem nagy hir a stock androidos S4, mert kb 1 perc alatt a sima S4 is azza varazsolhato csak meg kell varni mig XDA-n elkeszitik. Az viszont erdekes hogy ezt kiadta a Samu, mert tuti vinni fogjak mint a cukrot. En is azt vettem volna az fix, ha valasztani lehet. Talan majd ha jon adat az ertekesitesrol es lenyomja a TW verziot akkor Samu elgondolkodik hogy a TW nem is olyan jo. Talan akkor majd megreformaljak a feluletet kicsit jobban.
-
Dare2Live
félisten
válasz
NandorHUN #4095 üzenetére
Rakj egymás mellé egy S4et meg egy nexus 4et. Az S4 az N4hez képest össze vissza lagol, általános sebességben sokkal lassabb, miközben sokkal erősebb HWvan benne. Ezen felül az, hogy az S4 google telefon lesz aranyat ér. S4esetén mostantól kvázi nincs frissités mizéria.
-
-
Parallaxis
addikt
válasz
NandorHUN #3875 üzenetére
Azt meg te felejted el, hogy a bővítésként berakott SD kártyára nem tudsz alkalmazást telepíteni (legalábbis rootolás és némi patchelés nélkül nem). Ha meg mindezt megtetted, akkor is jóval lassabb lesz az onnan történő alkalmazásindítás és az SD élettartama sem túl acélos a belső flashez képest.
Szóval tetszik vagy, sem, ez bizony a Samsung sara, hogy ennyit hagy csak szabadon gyárilag.
-
robi baggio
tag
válasz
NandorHUN #3583 üzenetére
Ugyan Nándi, engem ezek a dolgok nem zavarnak.Én örülök a 9505-nek is, és még sokan mások is.
Még a 9505-öt sem használja ki hardveresen senki a 9500-val meg futtatja magát, hogy az az igazi samsu.
Ha megnézed a marketen, ott is csak ezek mennek, hogy szar a telefonod, vegyél jobbat , stb.
Sötétben piros kijelző megoldódott vkinek frissítéssel?? -
laci0530
senior tag
válasz
NandorHUN #3264 üzenetére
Azért ennél nem csak egy S4-be ültetett 16 Megapixeles kameráról van szó, a kijelző mérete jelentősen csökkenni fog az S4 Zoom típusnak (5-ről 4,3 collra).
Igazából szerintem ez túl nagy kompromisszum lenne a két S4 alapmodellhez képest, de biztos meglesz azért a piaca, mint ahogyan az IP67-es verziónak is, ha jön majd esetleg. Én egyelőre kivárok, bőven elvagyok most az S3-mal is, igaz, a 2Gb ram jobb lenne, de azert a Note III-ra is kíváncsi vagyok, mielőtt valamelyikre váltok. Nekem a Wolfson miatt az octa S4 jönne be legjobban, de ha a Note III-ban 3 Gb ram lesz (és hasonló DAC), akkor nem is lenne több kérdésem. -
Bone123
HÁZIGAZDA
-
szimike79
őstag
válasz
NandorHUN #2906 üzenetére
Kintről behozott telók, bolti garival. Jó vétel lehet, főleg ha gond lesz vele. Akkor visszaviszed gariztatni, ők visszajuttatják oda ahonnan beszerezték, jobb esetben csak egy hónapot kell várnod a javításra. Ha szerencséd van, akkor rendesen megcsinálják. Sajnos volt már ilyenre példa.
-
FragMaster
addikt
válasz
NandorHUN #2841 üzenetére
Pont hogy az iphone-ra nem lehet venni hátlapot, mivel fix, nem vehető le. Gondolom a "kabát" tokokra gondolsz, az meg természetesen van. Sőt az s3-ra, s2-re stb. ugye mivel levehető a hátlap készítettek utángyártott fém hátlapokat, de akár kevlár hatású vagy bőr bevonatú is kapható volt, gondolom itt sem lesz másképp.
-
belashx
senior tag
válasz
NandorHUN #2832 üzenetére
Szerintem nézd meg, próbáld ki. S2-ről váltottam, annak sokkal túlszaturáltabb a kijelzője(nagyon tetszik az is). Épp délután néztem meg a feketéjét a retyón (tök sötét miatt), és le kellett csekkolnom, hogy biztosan megy-e a kijelzője, mert olyan, mint mikor ki van kapcsolva.
A menüben tényleg "elmosódott" görgetés közben, de ez szoftveres hiba inkább.Szerintem frankó kijelzője van, de nem ellenőriztem a színhelyességet.
(#2833) buci30: MDN-t nem magyar régióba szánták, de hivatalos.
-
-
FireShadow
senior tag
válasz
NandorHUN #2183 üzenetére
Nekem ennel jobb mar nem kell. Ami problema lehet vele az max szoftveres gondolom, azt meg patchelni fogjak. De ilyen 4-8 magos csodánál jobb hardverre szerintem jo ideig nem lesz szükgség. Akárki akármit mond nekem a design akkoris bejön (csomó teszt lehúzza)..
Nekem volt alkalmam pár hete megjelenés előtt kipróbálni a playiten a samsung standon ki volt állitva. Csomó embernek fel se tünt ugy kellett rákérdeni hogy 'ez az esnégy??'
És az volt
Ott rengetegen nyuzták és lopásgátlós töltőn volt, de bizony ott elég meleg volt. Kellemesen fütötte az ember kezét de nem az a jajdeforró. A videó megállítós dolog nagyon jól müködik. A szemmel scrollozás kicsit fura volt. Ami negativum a hozzá se kell érni dologgal kapcsolatban, hogy a böngészöje nem használja ezt, tehát nem tudsz 'mouse over' szerüen lebegni az ujjaddal pl legördülő menükön (de lehet megcsinálják, hiszen a hardver biztos tudná). A GPS, leginkább az iránytü nagyon jol reagált pedig egy jó fedett csarnok (millenárisban voltunk), és simán forgott. Elvileg van benne kézirás felismerő de a samsungos kollegák se tudták bekapcsolni nekem
Elmagyarázták viszont az NFC-t, aki nem tudja mi az nézzetek utána, hasznos dolog lesz ha elterjed.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest