Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alendaar
tag
Miért nem forgatja el a képernyőt az alkalmazásoknál?
Fényképezőben meg a billentyűzetnél működik. -
Alendaar
tag
Nekem is megérkezett a Csoda!
T-nél ingyen kicserélték a SIM-et, pedig nem is hivatkoztam a rokon főnökre.
Úgy másfél órára "elvesztem benne". Amolyan beszűkült tudatállapotba kerültem és - asszony pajtás szerint - hülyegyerek módra egyfolytában vigyorogtam. -
Alendaar
tag
válasz
supertrezi #11598 üzenetére
Igen!
-
Alendaar
tag
válasz
supertrezi #11586 üzenetére
Ha Neked korrekt lesz minden, rögtön benevezek én is egyre!
-
Alendaar
tag
válasz
supertrezi #11564 üzenetére
Itt van fekete, fehér, kék, piros csak elég drágán.
Én is most készülök venni, de ilyen "olcsón" 2 év gyári garival sehol nem láttam még! -
Alendaar
tag
Nextel vagy speedshop? Az ár ugyanannyi.
-
Alendaar
tag
Sziasztok!
Most szeretném magam meglepni egy S4-gyel.
A tanácsotokat kérném, hogy honnan lehet normális áron 2 év gyártói garanciás készüléket venni?
(9500 van egyáltalán így Mo-on?)
"Sufni GSM"-eket érthető okokból kihagynám (meg nekem Pestre utazgatni garanciális ügyek miatt szintén 10k-s nagyságrend, szóval nem játszik).Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest