- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaboba2
tag
válasz
BroCreSt #3320 üzenetére
Én éjszakánként kikapcsolom a net elérhetőségeket, viszont ami nekem fura (persze pozitívan), hogy az első töltés óta napról-napra egy kicsit mindig tovább bírja az akksi ugyanolyan használat mellett... gondolom ezt azért nem lehet a végtelenségig fokozni, meg az is lehet, hogy most kezd "beállni" az akksi üzemideje... mindenesetre örülök neki
-
Mangerd
aktív tag
válasz
BroCreSt #2996 üzenetére
Tisztelt Galambos Márta!
Nem Pick Pack pontban rendeltem, hanem GLS futárszolgálat hozta ki a készüléket, az XXX szám alatti lakhelyemre. Ide szeretném kérni a tokot, amennyiben lehetséges a választott készülékemhez illő fekete színben.
Köszönettel:
XY
ui.: Adatvédelmi szempontból aggályosnak tartom, hogy az üzentben látszik a többi megrendelő email címe és személyes adatai, ahogyan ők is láthatják az enyémet. Kérem a jövőben körültekintőbben kezeljék adataimat (adatainkat)
(#3018) mate198712: ennyire megbízhatók az ilyen benchmarkok, ahányszor futtatod annyi eredmény, a nagyságrend számít, már ha számít. Mesterséges teszt programok, mint 3Dmark is PC. Nem az a fontos hány pontot ér el, hanem a gyakorlatban mit mutat. (tudjuk, hogy vannak pl vidi kártyák, amik kifejezetten jók tesztprogramon, de főleg bizonyos játékok alatt elhasalnak)
-
AMD X2
senior tag
válasz
BroCreSt #3011 üzenetére
Nekem ez van!
Remélem egyre gondoltunk. -
-
NandorHUN
addikt
válasz
BroCreSt #2741 üzenetére
Mindegyiknek más a fehér? Faxa... na jó szerintem én megvárom, amíg össze bírnak rakni egy normális telefont, idáig úgy voltam h HTC one aztán ForRedGlory feltette a night videoját---> S4 , de hát itt meg ahogy olvasom még egy normális telot se bírnak összerakni. Azért arrakíváncsi vagyok, h a Samu mit szól ezekhez a hibákhoz, próbálkozik javítani, v most is megy a gagyi képernyős termékek gyártása, mert úgyis sok a hülye aki majd megveszi...
-
Hami33
aktív tag
válasz
BroCreSt #2741 üzenetére
Nyilván amit pont szemből látunk kijelző fehér mivel a mellette lévő két telefont már nem ugyanabból a szögből látjuk és kicsit torzul a fehér árnyalat. Egyforma az a kijelző csak a betekintési szögek változása miatt kicsit változik főleg a fehér árnyalat. Régebbi kijelzőknél jellemző volt pl ha egyik szemmet letakartuk sárgás volt ha másikat meg kékes,mivel annyira kicsi betekintési szög különbség is kiadta.
-
Gold_fish
tag
válasz
BroCreSt #2741 üzenetére
Ez igen
Ez már nem zászlóshajó, hanem armada
Úgy látszik, nem is nagyon van egyforma kijelző, valami apróság mindegyiknél előfordul valszeg. Nálam pl van keresztbe két olyan, kb 1mm-es sáv, ami szürkés, fehéres háttérnél, alacsony fényerőn nagyon enyhén világosabb. Az egyik a kijelző aljától úgy 3 centire, a következő (ami még enyhébb) meg a kb. u.a távolságra az előzőtől. Egy bizonyos alkalmazás szürkéjénél tűnt fel tök sötétben. Aki nem tudja, szerintem akkor veszi észre, ha nagyon nézi, és megmutatom, hogy hol nézze. Színes megjelenítésnél meg én sem látom, és kb fél fényerőnél már láthatatlan. Szerintem egyáltalán nem zavaró, viszont ha ez hiba, akkor legalább van egy kijelzőcserém tartalékban. Viszont nagyon pozítív, hogy az S3-mal ellentétben megszűnt a sötétben ragasztófoltos kijelző issue, itt sötétben a fekete nagyon fekete, mintha a ledek teljesen lekapcsolnának.
Ami még esetleg kötekedésre adhat alapot, az az, hogy a hátsó kamera körüli rész szerintem elég gagyi lett, és ráadásul karcos is gyárilag. Nem izgatom magam, mert két hét után úgyis így nézne ki egy ilyen borítás a telefonok 90 %-án, és volt kezemben hat S4 eddig, és mind ilyen volt. Meg ha már kamera, én még nem láttam olyat, hogy a kamera lencse pont középen legyen a védőborításban, bár az enyémen majdnem ott van
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest