Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelemenkelo
tag
Pl.volt hogy nekem egy töltőből volt kettőés egy tagtársnak odaadtam 2 milka csoki-ért!ha nekem felesleges ő miért adjon ki több ezret?lehet én rosszul gondolkodom
-
kelemenkelo
tag
Sziasztok!nincs valakinek elado autos töltője?thanx
-
kelemenkelo
tag
Hali!létezik valami progi ami egy véleten törölt progit visszarak a telora annak ellenére hogy nemvolt rola mentés?vagy valami olyasmi mint a Windows-nál adott dátumra visszaallitasa?köszi
-
kelemenkelo
tag
válasz
kelemenkelo #15477 üzenetére
Mégegy fogos kérdés
csak a gyári böngészőnél müködik a szemmel görgetés?
-
kelemenkelo
tag
válasz
bulikavagyok #15475 üzenetére
Köszi
-
kelemenkelo
tag
Sziasztok!a szemmel görgetés csak a gyári böngészőnél müködik?ha igen van megoldas hogy másik böngészőnél és menjen? Köszi szép napot!
-
kelemenkelo
tag
Irigylem aki harmadtelefonnak tud venni s4-et!
-
kelemenkelo
tag
Sziasztok milyen romot ajánlanátok i9505re?most vagyok meg a rootal kiprobálnék valami stabil gyors romot!köszi
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest