Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tucsok.
senior tag
ez jó hír, azért is mert ma megérkezett a "kicsi" Note 3 így átevezek abba a topikba, de továbbra is figyelemmel kísérem ezt.
-
tucsok.
senior tag
válasz
MunezXBK #19343 üzenetére
Vasárnap este írtam az e-mailt , hogy csütörtökre kérek helyszíni javítás. Hétfőn hívtak, hogy már kedden jönnének ha jó nekem. Jöttek, lepatogzott keretű kijelzőt szó nélkül cserélték, illetve a mikrofont cserélték garanciában. Teljesen elégedett vagyok a szervizzel. A szervizes udvarias volt és minden kérdésemre válaszolt.
-
tucsok.
senior tag
válasz
kengyel #17047 üzenetére
Nem, előtte Case Mate Tough Case tokot használtam azzal vastagabb volt a telefon. Ezzel a tokkal meglepően vékony, alig érzek különbséget, igazi prémium hatása van a toknak. A belseje valamilyen gumi a külseje műanyag és csavarokkal díszítve, a sarkok külön megerősítve. A tok védi az előlapot is az előlapi fóliáig ér tehát a fémszínű keretet takarja, nem a tok hátuljára fekszik fel az asztalon, hanem a négy sarkánál a gumin vannak élek így nem kopik a narancssárga műanyag. Nagyon vagány kinézete van a toknak ajánlom mindenkinek.
-
tucsok.
senior tag
Megérkezett az UAG tok az S4-emhez ajánlom mindenkinek ezt a tokot Innen vásároltam A narancs színűt vettem meg, maximális védelem vékony kivitelben. Vagány egyedi kinézete van a toknak.
-
tucsok.
senior tag
válasz
zakrafein #16368 üzenetére
Az akksi töltöttséget 20% alá nem ildomos engedni mert csökkenti az akkumulátor élettartamát, nem véletlen sikít töltőért a telefon alap beállításon. Itt a fórumon kis kivétellel mindenkinek állandó netes kapcsolatban van a telefonja, ezért nem tudnak válaszolni a kérdésedre, illetve sokan nem használják a gyári időjárás widgetet.
-
tucsok.
senior tag
Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt: http://akciosujsag.hu/ minden nagyobb áruház aktuális és régebbi katalógusa megtalálható rajta, jó böngészést kívánok.
-
tucsok.
senior tag
válasz
charlie1975 #16318 üzenetére
Az MGA tuti nem zárja
-
tucsok.
senior tag
válasz
charlie1975 #16098 üzenetére
MGG a legfrissebb független , de zárja a bootloadert. MGA tökéletes... szvsz.
-
tucsok.
senior tag
válasz
charlie1975 #15143 üzenetére
TriangleAway [link]
-
tucsok.
senior tag
válasz
turbobusa #14946 üzenetére
Legfontosabb, hogy az Imei szám stimmeljen a telefonban, a telefon hátlapján és a dobozon. (ROM frissítés után is)
Csak gyári garanciás példányt érdemes venni (prémium garancia), a bolti gari nem ér semmit.
Előny a számla megléte a gyári garancia papírhoz. (én számla nélkül nem venném meg)
Csak személyes átvétellel venném.
A többi szubjektív: szín, karcolás, tartozékok... -
tucsok.
senior tag
-
tucsok.
senior tag
Nem értem ezt a kevés ram mizériát, MGA szoftver van a kicsikémen rootolva, next launcher, netezek, viber, gamil stb. folyamatosan frissít mindig van szabad 800-900 mb ram.
Felraktam a Snapdragon guru nevezetű progit így az aksi idő is jobb. -
tucsok.
senior tag
Ki milyen böngészőt használ, ajánl mert a gyárinál kezdem unni a szürke kockák nézegetését a nem teljes oldal betöltéseknél.
-
tucsok.
senior tag
hol tudom lekérdezni a samsungnál az s4 imei alapján, hogy magyarországi-e és hogy mennyi garancia van rá?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest