- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajki7
senior tag
válasz
tucsok. #17046 üzenetére
Ez haboruban halalos!
tothl: Nekem feher S3nal (elso szerias model) megrepedt a krom keret par honap utan. Ki jottek es kicsereltek de mar eltero volt a szine
(sotetebb volt) azt mondta a szervizes h javitottak rajta nem csak a kereten hanem a hatlapon is hogy ne repedezzen
-
hashpoque
tag
válasz
tucsok. #15493 üzenetére
Természetesen én is megvettem. Eddig nagyon jó is volt. Mármint S4 előtt.
Úgy látom más forumon is panaszkodnak ugyanerre a hibára.
Nem mindig csinálja. Naponta előfordul, hogy csak számot jelez ki, majd pár másodperc múlva jön hozzá a név.
Próbáltam "memóriában marad" és "hardveres gyorsítás" lehetőségeket is. Ugyanez a hiba...
Csak google névjegyek vannak listázva és szinkronizálva kb 1600. (S3-ban ugyanennyivel nem volt semmilyen hibája)
Újratelepítettem, és ugyanezt hozza. Megjegyzem a legutolsó verzió frissítés után picit jobb lett a helyzet, mert előtte még a névjegyzés is lassan jött be.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Baldur's Gate 3
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Kuponkunyeráló
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Metal topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest