Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovanny
őstag
Üdv. Ha a névjegyzéket a gmail fiókommal szinkronizálva vannak,akkor lehet őket szerkeszteni a webes felületen? Tehát hol találom a fiókomon?
-
Giovanny
őstag
Üdv, akinek eladtam a telefonomat nem akarja hogy root legyen, ( és rootoltam ) csinált egy gyári visszaállítást de a státus egyedi maradt,ha újra húzom odinnal a romot akkor gondolom nem lesz rootolva? Csak próbálom neki segíteni,de mivel én mindig rootoltam úgy nem is tudom hogy kell eltüntetni a rootot
-
Giovanny
őstag
A mai naptól én átpártoltam az almához,mindenkinek jó rom-olást kívánok,és lehet hogy valamikor vissza térek a droidhoz,és köszönöm mindenkinek az eddigi segítséget!
-
Giovanny
őstag
válasz
Christian79 #17192 üzenetére
A .dll file-t felejtsd el,az nem kell neked,csak a .tar kiterjesztésűt kell tallózni az Odin pda-hoz, ha crc hibás a letöltött rom,akkor sajnos töltsd le újra
-
Giovanny
őstag
válasz
Christian79 #17169 üzenetére
pontosan
-
Giovanny
őstag
válasz
Christian79 #17167 üzenetére
Igen csak a pda-hoz tallózod,én nem vettem észre semmi különös dolgod...lehet valami apró javításokat tartalmazz,utána lehet root-olni stb..,
-
Giovanny
őstag
válasz
Christian79 #17138 üzenetére
Német T-mobilos MH9 van felette
Azt használom jelenleg.
-
Giovanny
őstag
MH9->nálam 0.93 ram-ot használ.
-
Giovanny
őstag
Működő TriangleAway 3.05 kipróbáltam
-
Giovanny
őstag
-
Giovanny
őstag
válasz
charlie1975 #16312 üzenetére
Pontosan,ahogy csabám mondja,egy file-os,és zárt bl-es,
-
Giovanny
őstag
válasz
Christian79 #16308 üzenetére
-
Giovanny
őstag
válasz
Christian79 #16308 üzenetére
Nekem is sokan segítettek itt,és én miért ne segítsek ha tudok
-
Giovanny
őstag
válasz
Christian79 #16306 üzenetére
Nekem is anno nehezen sikerült,ha sehogy sem boldogulsz,akkor este feltöltöm valahová és linkelem neked
-
Giovanny
őstag
válasz
Christian79 #16304 üzenetére
Tipp: próbáld meg IE alatt regizni.
-
Giovanny
őstag
válasz
Christian79 #16301 üzenetére
Igen Onnan,regizni kell,utána tölthetedcsabám megelőzött
-
Giovanny
őstag
válasz
Christian79 #16296 üzenetére
Igen Odin 3.07 aszem,és pda-ba kell tallózni,onnan már sima ügy.
-
Giovanny
őstag
válasz
Christian79 #16294 üzenetére
Igen olvastam...szívtam vele tegnap este....egy file-osat tettem fel,és minden ok! 4.3-ig már ez marad sajni.
-
Giovanny
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítségét,vissza ment a MH8 és minden rendben van, már azt hittem vége a telefonnak tegnap este
4.3 ig megpróbálok hanyagolni a romolást,ha sikerül
-
Giovanny
őstag
Üdv. kellene egy kis segítség,romolás közben valami hibát dobott az odin és csak download modba tudok tenni a telefont,próbáltam párszor,de mindig hibát jelezz,mit tegyek?
-
Giovanny
őstag
MH8 helyett milyen romot érdemes még kipróbálni? Stock rom érdekel csak és nem muszáj hogy magyar legyen.
-
Giovanny
őstag
válasz
bulikavagyok #16216 üzenetére
Az idén lesz 4.3 ?
csabám ha betartják
-
Giovanny
őstag
Mi ez a PC mizéria?
-
Giovanny
őstag
válasz
FIREBLADE78 #16091 üzenetére
Milyen romot használsz?
-
Giovanny
őstag
És mi a helyzet a Triangle Away -el,valakinek sikerült nullázni vele?
-
Giovanny
őstag
válasz
ricsi0307 #15950 üzenetére
Hát igen,ott az iphone,rendesen összerakott,bár ott is festési problémák vannak,de ezen kívül nincs szabadság ios-ba,kötött az egész rendszer,akkor én is ez alapján döntöttem az alma mellett,de hamar ráuntam a fentiek miatt,részemről valami valamiért,nekem sem tetszik az összerakása,de ez van,de ha van egy jó minőségű tok,szerintem ki lehet bírni.
csabám
-
Giovanny
őstag
Nagyon bírom Titeket,legalább van itt kis humor is,nem csak kinek mekkora a .....
-
Giovanny
őstag
Valamikor almás voltam,és onnan kiindulva megtetszett a fémes tok,de most már a droid megette az almát reggelire
A másik tok is tetszik,csak lehet hogy túl elegáns és fehér.
-
Giovanny
őstag
Erről a tokról mi a véleményetek,mivel fémből van.
csabicska Elméletileg MH8 frissebb,nekem ez van.
-
Giovanny
őstag
válasz
Jeanne d'Arc #15866 üzenetére
Olcsó húsnak híg a leve....
-
Giovanny
őstag
Próbálta már valaki a TriangleAway -el nullázni? Mert nekem valahogy nem akarja,vagy én nem úgy csinálom...pedig a Note2 simán megcsinálta mindig.
-
Giovanny
őstag
Üdv. Most felment az angol DMH8 és adam kernel,a kérdésem Triangle Away lehet használni a számláló nullázásához?
-
Giovanny
őstag
Még egy kérdésem lenne,vész esetén honnan lehet letölteni a gyári romot,hogy a szervizben ne legyen gond.
MunezXBK Majd számolj be mi a tapasztalat az új romal.
-
Giovanny
őstag
Akkor ha elmagyarázna valaki nekem hogy most pontosan mi a helyzet az az új XXUDMGG rom-al? Én Note2 topikból jöttem ide és még új nekem ez a nem lehet root-olni dolog. Én nem szoktam főzött romokkal foglalkozni,csak gyárit rootolom azt ennyi,nekem ez elegendő.Szóval rootolhatom az MGG romot vagy nem?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
Giovanny
őstag
válasz
kelemenkelo #15609 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest