Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cerebrate
csendes tag
Angliában vásárolt készülékről van szó. Csináltam rajta egy unlockot, volt valahol egy leírás.
EFS-t nem tudom lementeni, nincs hozzá jogom (nem rootolt a telefon)
Szolgáltatónál még nem jártam utánna kérdezni, de elvileg van egy oldal, ami azt adta ki, hogy nincs letiltva.
imei.info asszem ez volt az de most nem jön beHa rossz szolgáltató simmel próbálkozok, akkor nem kéne kérnie valami kódot?
-
cerebrate
csendes tag
válasz
MunezXBK #12262 üzenetére
Hello srácok!
Nem tudom jó helyre írok e, remélem valaki tud segíteni.
Van egy S4-em és nem csatlakozik fel a hálózatra egy ideje. IMEI szám nincs letiltva, mit tudok tenni ellene?
[link]
Kaptam egy ilyen leírást, és az lenne még a kérdésem, ha megcsinálom, mi sülhet el balul?
Elveszhet az IMEI szám? Ha igen akkor vissza lehet állítani?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest