- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikooo
addikt
válasz
iSonic #29016 üzenetére
Köszi!
A Samsung amúgy is előnyt élvez olyan szempontból, hogy saját maga beszállítója több szempontból is: kijelző, háttértár, memória, CPU, akkumulátor, CMOS (elsődleges kamerában) stb.
Természetesen nem minden esetben kerül saját gyártású komponens az eszközeibe, lásd Chi-Mei paneles LCD TV, Toshiba háttértár egyes S4 -ekben, Sony CMOS, Qualcomm CPU...
Az Apple -nek is kell valamit csöpögtetni a komponensekből
-
dethroner
veterán
válasz
iSonic #26882 üzenetére
Kedves mindenki!
Köszönöm a hozzászólásokat. Nem fogok mindenkinek egyesével válaszolni, de megpróbálok mindenre reagálni.
Az hogy miért vesz valaki klónt, miért nem vesz inkább egy olyan (márkás)telefont amire pénze van, az én válaszom az hogy minek? Nekem nem az a lényeg hogy ott díszelegjen annak a néhány világcégnek a neve/logója a készüléken, hanem hogy jó áron megkapjam azt amire szükségem van. Mert ebben a telefonban ha elolvassátok a specifikációit, elég kellemes belvilág társul a nagy és jó felbontású kijelzőhöz. Az meg hogy külsőre eléggé hasonlít egy S4-hez? Hát bumm, ha másra hasonlítana akkor is megvettem volna ennyiért.
Mert 20 ezer volt az ára. Plusz a 7 ezer áfa. Szóval ennyiért ha mutat nekem valaki négymagos, 5" hd kijelző, 1GB ram, 8GB rom telefont,neki adok igazat.
Nem az utcán akarok sznobkodni a 130ezres masinával, hanem értelmes áron a hazai lehetőségeknél sokkal jobbat használni.
Annak megy hogy itt jártam csak annyi oka volt, mert azt olvastam hogy eléggé hasonlít ez a telefon egy samu S4-hez(mert fogalmam sem volt hogy mi az a samu S4 korábban, sőt a többi okostelefonról külsejéről sem volt), így gondoltam megkérdezlek titeket, akik ilyet használtok, hogy az aksi paraméterei alapján passzolhat-e az én occsó kínaimba. -
samu496
tag
válasz
iSonic #15097 üzenetére
Köszi !Jaj akkor mondjuk oké ! Azért eleggé belaggolt kb mintha egy egy magos fost fogtam volna
ujraindítás megvolt mert mást nem tudtam tenni
csak zenét hallgattam .. Real Racing 3 után nem csinált ilyet soha ! No mind1 legalább tudom hogy itt van probléma
köszi még1*-er
-
-
zack
nagyúr
Kicsit szkeptikus vagyok az USB aljzat cserével kapcsolatban.
Nem kizárt hogy apróbb műveleteket megcsinálnak 1-2 esetben, ezt nem tudom 100%-os biztonsággal, de szerintem a dolgok 99% megy a Samu-hoz a telefon. Lehet a protekciónak volt ehhez inkább köze, mint a T általános szervizes ügyintézéséhez.
-
a t-mobile nem szervizel - általában egy firmware frissítéssel kimerül a feladatuk -, hanem a gyártói központi szervizbe küldi a telefonokat, ezért is írtam, amit.
a másik, hogy egy prémium garanciás telefon esetében nem hiszem, hogy okos dolog leadni a telefont szolgáltatónál, hogy küldjék a gyártói szervizbe, így csak tovább tart a folyamat, holott akár házhoz is megy a gyártói szervizes, de legrosszabb esetben is van háztól házig futár, lehetőség szerint egy munkanapon belüli javítással, a szolgáltatón keresztül jóval tovább tart a folyamat.
mindent néznek, illetve fényképezéssel le is dokumentálják a firmware verziót, számláló állását, product code azonosítót...stb. -
zack
nagyúr
A T maximum csak szoftveresen nyúl hozzá. Tudtommal minden egyéb esetben tovább küldi a Samunak.
Aki a T hez adja be készüljön fel a jóval hosszabb garis ügyintézésre. Utolsó infóim alapján heti 2x van szállítás (már itt is napokat lehet bukni), Samu megcsinálja, majd vissza a T-hez. Tehát a szolgáltatót bevonni legalább +1 hét ügyintézésben, de lehet akár több is. -
néhány dologról lemaradtál, nem minden régi módszer működik már az s4 alatt, amit korábban még okés volt!
a t-mobile ismerős nem feltétlenül elég, ha a samsung szervizeli, de hátha...
halkan mondom, hogy egy tiszta független firmware alatt sem lesz több szabad ram, mint a friss t-mobile verzió alatt!
szolgáltatós firmware után mondhatni kötelező a teljesen tiszta alap, és nem azért mert nem fog működni, vagy behal frissítés közben, de lehetnek problémák, minimum nem lesz olyan gördülékeny az eltérő alap miatt, amit a csak pda állományos frissítés nem tud/fog teljesen felülírni.
mindegy, próbálkozz, látod majd, hogy mi a helyzet... -
szia,
egyrészt nem olyan rossz a t-mobile firmware, másrészt az alkalmazásokat semmiből sem tart eltávolítani, de ha feltétlenül cserélni akarod, akkor megfelelő alap sem ártana a 3 + 1 + 1 xeh firmware képében, re-partition kipipálással, és arra fel a csak pda állományos firmware, illetve készülj fel rá, hogy alapban nem magyar product code fog beállni - tmh nincs is csak a szolgáltatós firmware állományban -, ha a friss firmware alatt ez nem is zavar, azért csak tudj róla, hogy egy esetleges garanciális ügyintézésnél probléma lehet, szóval illik visszaállítani, ha nem teljesen halott készüléket szervizeltetsz!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest