Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
königarjen
tag
Csak nem szeretném ha visszanyalna a fagyi, aztán még nekem lenne bajom belőle. A papíron amit kaptam rajta van, hogy örökgaranciát vállalnak a letiltás ellen, nem mintha ez sokat javítana a helyzeten.. Akkor ez ha jól gondolom, akkor ez a telefon már használt is, csak akkor újrafóliázták?
-
königarjen
tag
Ma még azért használhatom, vagy inkább vegyem is ki a SIM kártyát?
fdisk: nem, nem ott
Hát az oké, hogy nem nekem kellene kellemetlenül éreznem magam, de mégis sz.r helyzet ez, nem nagyon szeretem az ilyen helyzeteket, mondjuk nyilván senki, csak tartok tőle, hogy nem lesz könnyű menet és nem feltétlen én jövök ki jól belőle..
-
königarjen
tag
De hogy foglalhatják le, szóval ha kicseréltek itt valamit, akkor ennek a telónak nyoma sincs sehol nem? Bocsi a sok hülye kérdésért, csak nem igazán értem, meg egy cseppet tartok ettől az egésztől. Hogyan állíthatnék vissza?
elhiszem Kali persze, csak tényleg nem voltam még ilyen helyzetben.
-
königarjen
tag
Kicsit varok azert, mert amugy minden oke a teloval... most kiprobalgattam a szenzorokat azok is mukodnek..
-
königarjen
tag
Egy gsm boltban, jo par telo volt mar onnan es amugy semmi gond nem volt veluk.. :\
-
königarjen
tag
Belenyultam akkor rendesen.. :\
-
königarjen
tag
Nem egyezik az imei csak az elso 3 szam..
-
königarjen
tag
Csak bolti. De be tudom en is regisztralni a samu oldalan es akkor lesz ra 2 ev gari, vagy rosszul tudom?
-
königarjen
tag
Függetlenkent vettem.. :\
Milyen problemakra szamithatok akkor? -
königarjen
tag
Nos megerkeztem kozetek
beszereztem ma egy feher peldanyt.
Par kerdes rogton lenne, iphonerol hogy lehet a nevjegyeket atvarazsolni?
Ra akartam keresni hogy elerheto-e szoftverfrissites es azt irta ki hogy ez egy modositott eszkoz. Ez mi?
plusz az eresitesi savban mi az a nagy N betu es mintha egy wifi jel lenne? -
königarjen
tag
válasz
supertrezi #14190 üzenetére
Es ami a csengést illeti?
-
königarjen
tag
Eszembe jutott meg egy kerdes, ami egyben az utolsó kétség bennem a teloval kapcsolatban. Mennyire zavaró, ha a telefon hatlapjaval van letéve zenehallgatás szempontjából? Vagy éppen ha ugy teszi le az ember, csengést mennyire halkitja le? :\
-
königarjen
tag
és ha bolti garis akkor nem is tudom beregisztrálni a samsungnál? mert ugye akkor két év gari jár elvileg (legalábbis legutóbbi samsung tv vásárlás alapján)
-
königarjen
tag
válasz
supertrezi #13991 üzenetére
Boltról van szó itt is
Pár telefonom már volt erről a helyről, eddig nem volt gond velük, kopp-kopp-kopp. -
königarjen
tag
válasz
supertrezi #13989 üzenetére
Köszi a gyors választ. Annyi, hogy tegnap visszaolvasgattam kicsit és láttam, hogy elég sok a gond az ilyen netes csalókkal. 135-ért tudnék hozzájutni most, függetlenül. Ez korrekt ár?
-
königarjen
tag
Nos lehet elcsábultam és nagyon hajlanék egy S4 felé, legutóbb S2-m volt, S3 kimaradt, nekem nem annyira tetszett, de az S4 formája szebb lett, férfiasabb lett szerintem.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy i9500 vagy i9505-öt kell venni, ha arra kerül a sor?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest