- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Christian79
tag
válasz
Giovanny #17356 üzenetére
Szia! Nem sokáig mardtál távol tőlünk...:-) Én is feltettem az mh9-es romot, előtte mh7-es volt fönt. Sok német plussz prog miatt mh7 vissza. Nyugodtan vissza lehet tenni, és a product code is visszaáll TMH-ra, ezt a Kies-ben tudod ellenőrizi! Majd én fogtam és a Kies-ben is újratettem az mh7-et, és ez is gyalul mindent, hidd el! Így gyári szűz s4-em lett... Több romot is próbáltam /gyárit/, de a T-s még mindíg mindent ver!
-
lefkosia
őstag
válasz
Giovanny #17352 üzenetére
Még egy kis segítség a TriangleAway használatához
-
Christian79
tag
válasz
Giovanny #17172 üzenetére
János, én meg vagyok áldva ezekkel a rom letöltésekkel. Sammobilról kétszer próbáltam leszedni az MH9-es romot, de a rar kicsomagolásánál mindig crc hiba. Továbbá ha megnyitom kicsomagolás előtt, két fájl van benne: egy képfájl és egy .dll kiterjesztésű. Ez miért van? Vagy nem jó a hotfile-os link amire klikkelek?
-
xrvman
őstag
válasz
Giovanny #16327 üzenetére
Köszi, akkor inkább maradok, gondolom vastagabb is lesz, akkor meg a tok is kuka, nem éri meg.
OTG kábellel,nem rootolt készülékkel menni fog esetlegesen pendrive, vagy netán egy GamePad?
Ugyanis néha erősen nyomom az üveget játék közben, nehogymár az alaplapot szétnyomjam. -
Christian79
tag
válasz
Giovanny #16310 üzenetére
Szia! Sikerült, és megmaradt minden beállításom!!! Nagyon szépen köszönöm a segítséget!!!
Tehát aki ebben a cipőben járna mint János és én: ha frissítetted a telefonod az új romok valamelyikére /MGG;MH8.../ akkor ne próbálj meg régebbi romot feltenni ODIN-nal /4 fáljos rom/, mert behal a telefon! Állítólag a recowery-vel telepített régebbi, illetve costum romok esetében alapműködés-beli problémák lesznek! Biztos lesz rá megoldás, de egyenlőre nincs! -
2008Kft
tag
válasz
Giovanny #16280 üzenetére
Hogy hogy? Na akkor mi a gond? Mit szeretnél csinálni pontosan? Lényeg, hogy dmh8 felrakod odinnal. Utána felrakod a legujabb philztouch-os recoveryt és utána feltudsz rakni szinte bármilyen romot, de a hanggal lesznek gondok. Nekem már nincsen, én most rakom fel a 10.2 nightly-t mert elég volt a touchwiz-ből. Az lenne a jo,ha lenne egy nandroid mentésed. De a pre-roted romot is felrakhatod xda-n a Worldpremier romoknál megtalálod. Recovery nem jön be?
-
2008Kft
tag
válasz
Giovanny #16278 üzenetére
Chainfire irta, hogy jelenleg nem megoldhato a downgrade. Max philztouch custom recoveryvel custom rom. De a pre-rooted rom sem saját kernelel van! Nekem is dmh8 van,és tök faszán müködik...eredetire odin,egyfájlos dmh8,azt factory reset és oké
Max ugy tudod,hogy valami másik kernelt fel flesheled a mga telepitése után,ami a knoxot kilövi... -
csabám
addikt
válasz
Giovanny #16217 üzenetére
Októbert írtak utoljára...
Szerk.: Ha betartják... Majd kiderül
bulikavagyok: Arra semmi nem mutat egyértelműen, hogy a 4.3 4+1 fájlos lesz. Szerintem az esély erre nulla, tekintve, hogy a 4+1 fájlos romok szállítója (kékrandabéka) nem rég nyilatkozott, hogy egyelőre vagy végleg nem lesz újabb 4+1 fájlos rom.
-
Poplacsek
senior tag
-
tothl
addikt
-
exelsior1
senior tag
válasz
Giovanny #15587 üzenetére
Nincs viber rajta, nagyon nincs még telerakva progival nemrégóta van meg. Inkább a melegedés zavar (ill a kettő együtt jár mindig), 50%-os fényerőn nem kéne ennyire melegednie a telónak főleg energiatakarékos módban autómata tónusszabályozással (persze lehet akár az a ludas
)
-
Misi1980
senior tag
válasz
Giovanny #15555 üzenetére
Amire én odafigyelnék az hogy ki legyen fizetve a telo mert ha van rajta részlet letilthatják.Ha letiltják vagy az van hogy függetlenné teszed és reménykedsz hogy más hálozatba nem tíltják le vagy alaplap csere 25000-ért de ekkor már a garancia ugrik.Irass mindenképpen adásvételit és letíltás elleni ,,garanciát" és hogy letíltás esetén visszafizeti a pénzed két tanuval aláiratva.Persze ezzel csak polgáriperes uton tudsz elindítani valamit nem biztosíték arra hogy nem vernek át.
-
ak76
senior tag
válasz
Giovanny #15555 üzenetére
A klónokban nincs Amoled panel,ez a technológia túl drága a dzsunka gyárosoknak,a legjobb esetben is IPS-t tesznek bele,ami nem rossz,de aki életében egyszer látott már Amoledet,az nem dől be neki.
A felbontás sem HD,hanem full hd,ezt is észre lehet venni,összességében pedig hiába négy magosak a klónok is,az Exynos erőfölénye bőven észrevehető az MTK-val szemben.
Ha bizonytalan vagy NE VÁLLALD BE,utólag nincs az az isten aki megtéríti a károdat,írhattok bármilyen irkafirkát garancia gyanánt.migabi24
Bizony...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest