- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csutizs
tag
válasz
oceanrush #15357 üzenetére
Érdekes es a homogén-nem homogén kijelző kérdés. Ma az europarkban megnéztem 5 s4-et. 4-nél azt tapasztaltam, hogy ha a beállításokat megnyitom, és elfordítom a telót, akkor a home gomb felöli részén a kijelzőnek a felsö kékes kockáinál a kék szín fehéresebb, mint a hangszóró felölin. ez megfigyelhető bármelyik kék vonalnál is a beállításokban. Sajnos hiába cseréltetném ezért, 90%,hogy egy ugyanilyet kapok :-(
-
Gizmo94
veterán
válasz
oceanrush #14020 üzenetére
Olvashatod a tesztet, nézheted a telefonod, láttam már eséstől megsérülve és szedegettem róla a műanyag cafatjait. Én is azt írtam, de megismétlem, hogy aláment a por és a nem pontosan illeszkedő tok megcsiszolta. Ha leesik és csúszik, máshogy néz ki a sérülés teljesen. Ennyi.
p2pp Ez itt wareznek számít, ezért kidobnak innen, az iGo-ra harapnak.. De az Nc.., ha az segít..
-
Gizmo94
veterán
válasz
oceanrush #14015 üzenetére
Nem kamuzik. Sosem volt fém a széle, fémhatású műanyag, abból sem a legszebb. Szar tok amiben mozogni tud, a képen látható ordenáré kék is ilyen, meg tudja koptatni, csiszolni csúnyán, ha alámegy a por. Ez nem ütéstől kopott le, nem karcos, sima a felülete, ahogy nézem. Ez így nem garis, de ha beég a kijelző,akkor az lesz...
-
ricsi0307
senior tag
válasz
oceanrush #14007 üzenetére
Nem értem miköze a biztosításnak az egészhez, de ha még azt is kötnék abból is a fullosat akkor már havi 15 ropi az előfizetés ami számomra már felejtős.Most nagyon megfogtatok, vagy várok még egy szörnyen lassan eltelő hónapot, és kifizetem egy az egyben vagy 2 év rabláncot vállalok.Egyébként előfizetés így is úgy is kell, tehát max 20000ft-ot spórolok meg.Na mind1 még mérlegelek és ha más nem jövőhét pénteken már meg lesz
-
-
Dare2Live
félisten
válasz
oceanrush #11116 üzenetére
Ha más forrásnál is hallod mi lehetne más hiba mint a telefon?
btw soroljak más számokat amikkel pattog? Crimson Tide OST?
de még olyan előadóknál is mint Peace Orchesta (Who im I? Animatrix mix) is pattog max hangerő környékén.
Fang: Ezzel a tokkal állítólag jobban karcolodik a telefon mint ha nem lenne rajta. Keress rá forumban.
-
Rendeske
tag
válasz
oceanrush #11114 üzenetére
Sziasztok!
Nem rég adtam el egy ilyen adapter-t egy úriembernek [link]
Emberünk kipróbálta Samsung tévéjén és azt az üzenetet kapta hogy nem támogatott felbontás...Szerintem a termékkel semmi gond nincs, de mivel nekem még mindig csak s2 van nem tudok az úrnak segíteni.
Valakinek valami ötlet vagy tapasztalat esetleg?
Szerintem a telefonon belül kell valamit állítani/engedélyezni...
Üdv,
-
Dare2Live
félisten
válasz
oceanrush #11111 üzenetére
Semmi köze a zenéhez. Ugyanez a szám youtuberól ugyanezt csinálja. Ahogy rengeteg más szám is. Pattog/akadozik.
szerk: Székesfehérvári S4 tulaj leledzik itt? Elugranék hozzá 2percre, hátha nála nincs a jelenség... addig nem raknák BF8at az ugye nincs Tnél root kell cwm efs mentés... meg ha mégis kaki és megy vissza samsungnak akkor a visszaállítás is szivás.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest