- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
norrberth
addikt
Gumis szilikon nagyon jó a fogása! tok nélkül mászott ki a kezemből állandóan! Szinte egybe olvad a készülékkel, volt aki azt hitte nincs is rajta tok! bírja az ütést is! ejtettem vele parkettára, betonra, csempére eddig mindig megvédte a telót! azóta még jobban istenítem ezt a tokot! úgy pattogott mint valami gumilabda csak néztem! a hátulja kemény műanyag. Imádom ezt a tokot.
alig lesz vastagabb tőle a telefon. a kijelző és a kamera is védve van a karcoktól ha leteszed az asztala. -
fodin
tag
Én a korábban belinkelt BE romot tettem fel T-s 4.3-ra, azzal nem ugrott. Viszont tényleg csak a háttérképek és pár csengő/rendszerhang a különbség. Nekem a fényerőszabályzás eléggé össze-vissza működött a BE romban, ezért egy xeh 4.3-at tettem vissza, továbbra is 0 a knox.
-
zzola
titán
Nah, meg is szívtam a frissítéssel.
T-s I9505XXUEMKF volt fent a készüléken, erre egy fileos BTU I9505XXUENA4 Black Edition-t feltoltam odinnal (5.0.9) és ugrott a knox....
Ha nem volt downgrade illetve official rom ment fel, ez miért következett be:
Ráadásul látszik a phone info programban, hogy mi volt az original CSC... -
SlayR
senior tag
-
Dr. Maci
tag
Mindenképp gyári garanciás telefont szeretnék venni, mert sok meghibásodásról lehet hallani. Igazából a HTC One és e között őrlődök már egy ideje és épp a garancia billentené a mérleg nyelvét az S4 irányába. A Black Edition-nel kapcsolatban olvastam olyasmiről is, hogy talán az anyaghasználata jobb valamelyest, mint a sima S4-nek. Ez nem tudom mennyire igaz...
-
Gizmo94
veterán
Üdv!
Sajnos még eddig nem. És nem tudom, hogy rámennek-e mivel nehéz ügy is portolgatni a knox miatt rendszerszintű dolgokat. Ugye ez nyilván root-ot kérne mindenképpen, az pedig még a 4.4-re nincs is életképes. A helyzet erősen negatív.
Szerk: Művészúrnak ment, bocs.mgTerminator: Nem egészen csak annyit..
[link]
-
pittbaba
aktív tag
Köszönöm szépen, ROM-ot találtam volna én is, csak nem tiszta az a része, hogy ROM váltáskor is ugrik e egyet a KNOX számláló továbbra sem. Illetve az sem, ha akármilyen más főzöttet teszek e fel (alapból rootoltat) akkor ugrik e a számláló.
Azt már értem, hogy 4.4 gyári romot rootolni knox ugrás nélkül nem lehet jelenleg. -
pittbaba
aktív tag
Köszönöm! Nekem egyáltalán nem jött le, hogy ez alapján kellene ezt megállapítani, ráadásul a feltétel után 3 monitornyival esik szó róla, kellene rendezni már kicsit azt az első HSZ-t. Sorba rakni meg frissíteni.
4.4.2 van így már tuti KNOX, csak nem tudom mit tegyek most, mert a telefonom ezzel a gyári oprendszerrel egy kalap epret sem ér, annyira rossz lett a frissítés után, és valahogy meg kellene szabadulnom tőle, garivesztés nélkül. Annyi itt az infó hogy már nem tudom hogy kezdjek neki. Pedig ez már az 5. féle telefon amit romolok meg rootolok, de itt valahogy nem tudok a sok szerteágazó feltételek között kiigazodni a leírás alapján. -
Tirexi
addikt
Akinek nagyobb szabadság kell szedjen le mókolt ROM-ot.
Nem csodálom ha minden le van korlátozva mivel itt már lassan a 10 évesnek is Galaxy S5-je van és ő aztán marhára ért ahhoz mit csinál egy okos telefonnal.
Le van korlátozva a kókányolás miért baj ez? Legalább nem kell minden héten szerelőhöz vinni a telefont mert a kisgyerek szétnyomkodta.
Az a baj, hogy a telefon mellé nem jár hozzáértés így hát kénytelenek a fejlesztők megkötni valamilyen szinten az ember kezét.
Még mindig jobb mint az ájfón ahol még Bluetooth-on sem tudok egy Samu telefonra átküldeni egy sima képet vagy zenét. Aztán kerül 250k-ba. -
Tirexi
addikt
Ha annyira hibás lenne a 4.4 mint amennyire be van itt a topic-ban állítva akkor ki sem adták volna meg senki sem tenné fel. Ráadásul HIVATALOSAN ki lett adva.
Azért mert pár User nem tudja használni a telefonját nehogy már a fejlesztők legyenek a hülyék.
Nekem eddig semmi bajom nincsen a 4.4-el a GPS is hamar megtalálja a jelet ugyan úgy mint a 4.2-ben.De valaki írja le nekem mik azok a hibák amik előfurdalnak és ígérem megnézem a saját telefonomon.
-
én azt írtam, hogy kérni lehet, de annak teljesítése már más kérdés.
a hivatalosan kiadott utolsó firmware verziót veszik alapul, és amíg azzal nincs formálisan elismert probléma, nem került visszavonásra, addig az a mérvadó számukra, és nem pedig önkényesen döntenek, hogy melyiket tegyék fel.
olyannal már találkoztam, hogy a problémás telefont megvizsgálta a szerviz, és miután megállapította, hogy a szolgáltatós firmware verzió a hiba forrása, feltette az azonos verziós, de független firmware verziót, de olyannal még soha, miszerint korábbi firmware verziót tettek volna vissza, mert a felhasználó szerint nem jó az új.
próbálkozni lehet, bevizsgálják a készüléket és a rajta lévő rendszert, szükség esetén újrahúzzák tisztán, de ha úgy nem látnak problémát, akkor annyi...
az a gond, hogy a firmware verziókat nem a szerviz adja ki, ők is csak jelezni tudják az esetleges hibákat a gyártó irányába, ha olyan adódik.
csak saját véleményem, de mivel sok embernél megfelelően működik, így nem látok benne rációt, hogy komoly probléma lenne a gyári 4.4.2 firmware verzióval. -
nfsu17
veterán
de ez nettó baromság (a szerviz részéről), mert nem mindig a legújabb sw a legjobb, a legkirályabb, a legstabilabb, stb...az egy dolog hogy szeretnék, hogy az legyen, de ha nem tudják megcsinálni, akkor ismerjék be és lehessen visszatenni régebbit...azért azt igazán megcsinálhatnák, hogy az official romok szabadon legyenek cserélhetőek, customnál meg röpüljön a knox
-
kérni lehet, csak nem teljesítik, illetve ha valaki 4.2.2 vagy 4.3 firmware verzióval szervizeltet telefont, és annak olyan jellegű hibája van, akkor mindig az utolsó hivatalos gyári/szolgáltatós - aktuálisan a 4.4.2 - verzióval adja vissza a szervizes.
ja, szolgáltatós esetén van/lehet kivétel, ha például nincs még kint mindenhol, mint például jelenleg a t-nél. -
migabi24
nagyúr
Gyors a gyári is csak kicsit bele kell piszkálni, mindenki megvan ijedve, pedig a gyárin is szinte mindent meg lehet csinálni ami a főzetekbe benne van, a végeredmény pedig egy gyors és stabil rom, root kell csak, xposed, build.prop tweak, init.d tweak, greenify, meg sok sok fagyasztás, és jobb lesz mint bármelyik főzet
-
mycso
veterán
Még az OmegaV19 (4.3) sem bántja a knox státuszt, ha a régi loaderes romod van.
Tehát MGG előtti 4.2.2-re felrakható és akkor lesz egy 4.3-as omega romod root-al, CWM-el, minden szir-szarral.
Ha újabb loaderes a romod, akkor nem megoldható.Illetve az újabb Omega romok már nem jók, mert azokhoz meg kell az új boot loader.
-
mentic18
aktív tag
Ne haragudj, de ez egyáltalán nem igaz. Amikor online megrendeled a T-mobiltól a telefont akkor elhozza neked egy futár dobozzal, tartozékokkal együtt, és a dobozban benne van a garanciajegy és a számla nem biztos, hogy a dobozban van, de mindenképpen megkapod a futártól. Méghogy nyomtatni a számlát, garijegyet.
Akkor már mindenki nyomtatná a hamisított garanciajegyet.
-
ricsi0307
senior tag
Te figyeljél már egy kicsit.Mi a ráknak vagy te itt????Azon kívűl, hogy szítsad a haragot??Inkább maradj csöndbe láthatod, hogy több fórumtársnak is szúrod a szemét állandóan csak a járatod a pofád.Tényleg a susnyásba fogsz kikötni te gyerek.Többen írták az eladóról, hogy mennyire megbízható te meg ilyen hüjeségeket írsz, hogy lehet nyomtatni trés gari levelet?Remélem a sajátod is a TE nyomtatódból pottyant ki ha egyátalán tényleg van S4-ed.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest