Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bprubin
tag
válasz
Mr.Franczy #45254 üzenetére
-
bprubin
tag
Most vègzett a szervizes a telefonommal amit nem lehetet bekapcsolni ès mondtàtok alaplapcsere...
Semmi baja nem volt az alaplapnak,Odinnal ezt a szerviz romot tette fel user_low_ship_multi_cet ès egyből be bootolt a telefonom.
Ugrot knoxos a telefon,immàr harmadjàra is gariba megjavítottàk. -
bprubin
tag
Sziasztok!
Egy olyan gondom lenne, hogy nem bootol be a telefonom, csak a Samsung logo van és ami eddig volta bal felső sarokban a sorok eltűntek.
Próbáltam odinnal több rom-ot is feltelepíteni, minden rendben végig fut de nem bootol-be a rom.
Mi lehet a hiba?
Mit csináljak? -
bprubin
tag
válasz
torreador22 #41100 üzenetére
Ma csináltak komplett kijelző cserét és hátlapot is kaptam, ugrott Knox-al gariba, mert kopott volt a keret.
A szervizes csak lesett, hogy milyen a Cm-rom -
bprubin
tag
válasz
mgTerminator #40435 üzenetére
Csak a Telenort engedi.
-
bprubin
tag
Hogy a pibe lehet cm romnál,hogy csak a pannonos simkáttyát engedi a telefon???
-
bprubin
tag
válasz
mgTerminator #37499 üzenetére
Egy csomó program nem működik így pl: az Igo-t azóta sem tudom sehogy sem feltelepíteni
-
bprubin
tag
CM 11-romban, át lehet kapcsolni dalvikból art-módba gond nélkül?
Mert átkapcsolásnál azt írja,hogy a cm-rom nem támogatja... -
bprubin
tag
válasz
Gyula84 #34177 üzenetére
Knox-parásoknak, ma vittem vissza ismételten egy S4-et és egy LgF6-ot ugrott knoxal...
Érdekesen módon semmilyen gondom nem támadt ismételten a garancia érvényesítésével.
Kérném m,ahogyan korábban is az első hozzászólásban javítani a knox ugrásra vonatkozó dolgokat.
Nem egyszer többen is leírtuk,hogy nem vész el a garancia a knox ugrással!!! -
bprubin
tag
Valaki tudja,hogy mi lett a CM-romokkal,mert 17-óta nincsen frissítés?A changelog oldalon az Lte verzió megszűnt létezni.
-
bprubin
tag
-
bprubin
tag
válasz
mentic18 #30648 üzenetére
Miért nem tudjátok felfogni, hogy nem vész el a garancia?!
Olvassatok vissza mennyien vagyunk, akinek ugrott knox-al cserélték a készüléket...
Az egész ismeretségi körömben, mindenkinek , akinek szüksége volt rá, garanciába cserélték illetve javítottak mindent.
Egy kicsit tökösebbnek kell lenni és kiállni magadért.Mondjuk nem rossz üzlet megvezetni, valakit azzal, hogy, ugrott a garid a knox-miatt, ezért csak ennyit és ennyit ér a készüléked, majd miután jó áron megvetted ezt a telefont, vissza viszed és jéé mégis van gari.
Közben meg jót röhögsz azon, akit átvertél vele. -
bprubin
tag
Van valami rom vagy töltő összefüggés abban,hogy nagyon sok embernek elszállt az akksija és púposodik?
-
bprubin
tag
Akit érintene a dolog.
Ma próba képen bementem a samuhoz (helyszínt direkt nem írok) , hogy leadjam a telefonomat garira "gps" hibára hivatkozva,
csak kíváncsi voltam, hogy tényleg ugrott knox-szal és CM-rommal vége a garanciámnak!
10-20 percig igen miután hátulról vissza hozva a telefont, közölték velem a dolgokat.
Majd hívattam a szervízvezetőt, akinek csak a helyettesét tudtam a magyarországi törvényekről
és garancia elállási jogokkal kapcsolatban felvilágosítani, majd a vásárlók könyvébe elkezdve paraszti nyelven kifejtve, hogy nem írtam alá semmilyen hivatalos dokumentumot, sem a garancia levél nem tartalmaz semmit a telefon szoftverének állapotával kapcsolatban, amin bizonyítani tudják a telefon bármilyen jellegű szoftverének a verzióját, mi jogon utasítják vissza ... amikor bekapcsoltam a telefont, folyamatosan azt írta ki a telefon, hogy szoftver frissítés így Én semmiről sem tehetek stb.,
Akkor érdekes módon telefonon, akit a szervízvezető helyettes hívott egy felsőbb rendű egyed, képes volt felfogni a dolgokat és azonnal biztosított a garanciám érvényesítéséről...Egyszóval sikerült megint
-
bprubin
tag
Már meg érte lecserélni ezt semmilyennek nem nevezhető szolgáltatói rom-ot 4.4.2 official google romra.
A CM romok közül melyiket kell használni a (AT&T) ?
-
-
bprubin
tag
Valaki tudna adni egy gyàri recovery-t amit odinnal lehet feltenni?
Előre is köszönöm. -
bprubin
tag
Sziasztok!
Feltelepítettem odinnal az összefoglalóban található twrp recoveryt, de belépni nem akar valamiért.
Az odin azt írja,hogy sikeres a telepítés.
Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest