- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arween
senior tag
válasz
saddybaddy #4337 üzenetére
A wifi-nek mi köze ehhez
Én lakcímemet adtam meg mint biztonságos helyet (wifi-beállítást nm is találtam a smart lock-ban) .
-
MaxxDamage
félisten
válasz
saddybaddy #4334 üzenetére
+1
(#4333) kokr
Igen, 9H üvegfólia ajánlott, ha pl. pont úgy esik, akkor megkíméled magad egy 80 ezres kijelző csere költségtől.L
-
válasz
saddybaddy #4313 üzenetére
Valami mostanában felrakott app fut a háttérben, az zabálja le az akksit.
-
stemplar07
őstag
válasz
saddybaddy #4315 üzenetére
Azért megnézném mostanában milyen appokat raktál fel, nincs e vmi beakadva ,, ami meríti ? Egyenként leszedném visszafelé , aku stat programmal megnézném , stb , aztán FR, ha nincs eredménye, v20c van fent ?
-
zoleeno1
veterán
válasz
saddybaddy #4313 üzenetére
Próbáltad kikapcsolni-bekapcsolni?
Aksi mennyi idős? Első körben én nyomnék neki egy factory resetet...
-
Lite
őstag
válasz
saddybaddy #4286 üzenetére
Akkor ez ugyanaz az anyag, mint amit kaptam a QI matricával... De legalább méretpontos!
Köszönöm! -
Lite
őstag
válasz
saddybaddy #4280 üzenetére
Köszi!
Ha ez passzentos, akkor jó. Mennyire más az anyaga / tapintása, mint az eredeti?
-
futo001
senior tag
válasz
saddybaddy #4274 üzenetére
Először is sziasztok, 1 napja én is csatlakoztam a V10 tulajok táborához.
És milyen a tapintása ennek az utángyártott hátlapnak? Érzetre hasonló, mint az eredeti?
És is gondolkozok más szín vásárlásán, de félek nem lenne olyan, mint a gyári. -
sixpak
nagyúr
válasz
saddybaddy #4275 üzenetére
'17 tavaszát olvastam legutóbb...
-
Lite
őstag
válasz
saddybaddy #4277 üzenetére
Bocs, elnéztem. Hol vetted? Fekete ott nem volt?
-
Lite
őstag
válasz
saddybaddy #4274 üzenetére
De gyárit vagy utángyártottat vettél?
-
resist
tag
válasz
saddybaddy #4207 üzenetére
Bizony jó cucc. Nekem ez van, Tempered Glass Screen Protector For LG V10 NILLKIN Amazing H+ Nanometer Anti-Explosion 9H 0.3mm 2.5D protective Film, csak azt már ott nem lehet kapni
Itt viszont találtam, ha valakit érdekel. -
válasz
saddybaddy #4211 üzenetére
Vmint videozaskor akad a hang, szoval vannak ott bajok.
-
qantum
senior tag
válasz
saddybaddy #4211 üzenetére
És eléggé melegszik.
-
qantum
senior tag
válasz
saddybaddy #4205 üzenetére
Nekem is az volt most a fiam használja, jó kis teló az (is).
-
saddybaddy
tag
válasz
saddybaddy #4207 üzenetére
Baszdki, az patent vétel volt gratulálok! Mindenképpen én is 32GB-ost fogok beszerezni mert a 16-ossal kín volt az élet 😆
-
MaxxDamage
félisten
válasz
saddybaddy #4205 üzenetére
Én 32k-ért jutottam hozzá (jofogas) egy patika állapotban lévő D802 (2GB RAM, 32GB ROM) G2 (fekete) és minden tartozékkal (kivéve füles, de V10-é is bontatlan) jó áron szereztem?
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
saddybaddy #4203 üzenetére
V10 az mégis csak V10
Én is beszereztem egy G2 -t és ez is jó, most hogy V10 -em szervizben van , de nem bántam meg, hogy beszereztem ezt addig és fiókba elfér vész esetére!L
-
válasz
saddybaddy #4127 üzenetére
ezzel teljesen egyetértek
-
válasz
saddybaddy #4125 üzenetére
jó pár = inkább néhány, egyáltalán nem olyan általános a hibajelenség hogy pánikot kellene kelteni
légyszives nézz át a G4-es topicba, ami ott megy az amit tömeges jelenségnek lehet hívni, szerintem -
válasz
saddybaddy #4118 üzenetére
mi ez a kijelző beéégés? biztos hogy V10-ez használsz?
-
gretzky77
veterán
válasz
Tudnál képet dobni erről a beégésről,mert kíváncsivá tettél! 2. V10-et nyúzom de nem találkoztam vele vagy nem vettem észre!? Köszi
-
Arween
senior tag
válasz
Az enyémnél semmi ilyen probléma nincs (kopp-kopp) pedig van hogy 1-2 órát játszom,facebookot nyomok vagy whatsappot folyamatosan.szerintem egy kijelző csere megoldja a gondod,ne add el jó kis telefon ez
Csillag01Privátban dobnál egy linket kitől vetted a telefont? Köszi
-
Aryon87
félisten
válasz
Nyugi, G5 2x-ra van szervizben kijelzobeegessel es fenyszivargassal. A tartalek telom a K8 is beegeses, par napja fedeztem fel mikor megvettem.. Szal ez uj IPS feature
-
psg5
veterán
válasz
saddybaddy #4051 üzenetére
Prime_ot letudtam,de a sima alap novat nem engedi mert azt mondja hogy deaktivalni kell,de azt nem tudom hol,pedig mar az alap kezdolap van kivalasztva.
-
psg5
veterán
válasz
saddybaddy #4051 üzenetére
Megpróbálom, köszi!
-
psg5
veterán
válasz
saddybaddy #4047 üzenetére
Van a modulok közt tárcsázó, igaz nem sima telefon ikon, hanem egy dokumentum sarkában levő telefonikon, de nem engedi kitenni.
-
parts
tag
válasz
saddybaddy #4042 üzenetére
Nincs is törölve, mert írja, hogy ott a rendszer alkalmazások között a három ikon. Ezért javasoltam, hogy hozzon létre új parancsikonokat az alkalmazásoknak.
-
psg5
veterán
válasz
saddybaddy #4034 üzenetére
de nincs meg!
-
psg5
veterán
válasz
saddybaddy #4031 üzenetére
Az ok, de hogy tehetem vissza az alsósávba?
-
válasz
saddybaddy #4015 üzenetére
"Biztos velem van a baj,hogy nem a pontszámokra verem.
"
-
qantum
senior tag
válasz
saddybaddy #3991 üzenetére
Nem olyan sokkal jobb a V20 a 10 nél, én még + 50K sem adnék érte.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
saddybaddy #3891 üzenetére
Szia!
Eddig vagy nem tapasztaltam, vagy nem vettem észre....de tegnap este igen! A telefonon olyan este 7-től éjjel 1-ig toltam a Messengert (közben persze töltőre is raktam , mind1) na a lényeg, hogy mikor ezt a beégési jelenséget tapasztaltam, az úgy történt: telefon töltőn volt és mielőtt lefeküdtem kikapcsoltam, majd kikapcsolás után az éjszakába a kijelző középen ügye látszott a töltési embléma, szélek körbe feketén erős háttérrfény kísérettel (éjszakai sötétben erős és fehéresnek látszik) , majd így láttam meg a messenger ablakot (beleégetve nagyon durván) és elgondolkodtam!
Ma reggel bekapcsoltam és az a beégési jelenség már nem volt tapasztalható....
L
-
Aryon87
félisten
válasz
Nem V10-em van, hanem G5, de amit leirtal ismert jelenseg nalunk. G4 es G5 eseteben rendszeresen van kijelzobeeges (ami nem olyan mint az amolednel), pihentetes utan eltunik. A gond hogy visszatero jelenseg. Ezek szerint nalatok is jelen a problema.. Faxa.
Ez az LGD panel rakfeneje, elvileg a JDI panelnak mar nincs ilyen baja..
Mielott valaki szervizbe vinne, mindenkepp fotozza le! Viszont szamoni kell azzal is hogy a foszerviz a sok G4 miatt atkuldheti a TMX-hez a telefon, ahogy en is jartam a G5-el. Meg is lett az eredmenye.. -
Yaksy
csendes tag
válasz
saddybaddy #3903 üzenetére
Hajrá! Még az enyém se volt soha!Epekedve várom az eredményt!
-
Yaksy
csendes tag
válasz
saddybaddy #3900 üzenetére
Pár perc pihentetés után eltűnik. Már agyaltam a garancián de először akarok csinálni egy resetet. (Hátha valami szoftveres dolog.) Csak momentán nem nagyon van időm vele foglalkozni. Próbáltam utána olvasni , az xda-n is panaszkodtak csak a gyér angolom miatt nem jutottam egyről a kettőre.
-
Yaksy
csendes tag
válasz
saddybaddy #3898 üzenetére
Nálam a whatsapp csinálja ugyanezt. Kb 2 hete vettem észre.
-
Yaksy
csendes tag
válasz
saddybaddy #3894 üzenetére
Melyik ez az app Uram, ha szabad megkérdeznem?
-
lako05
tag
válasz
Nekem is ilyen.
Egy foschtalicska a kijelző az S6 amoledje után... -
válasz
saddybaddy #3773 üzenetére
Tobb milliobol hany darab az ami igy kigyulad? Utana meg lehetne folytatni egy eleg komoly karteritesi eljarast szerintem. Ugy gondolom, eleg keves a riziko, de maskeppen latjuk a helyzetet. A nagyobb baj, hogy valoszinuleg akkorat akkor sem fog csokkeni az ara
-
szentkuti11
addikt
válasz
saddybaddy #3752 üzenetére
Sajnos hiába 50 Ohm a cucc, nem érzékeli nagy impedanciásnak, átalakítóm meg pont nincs hozzá, nem is rootoltam ezért. Mindazonáltal elég sok más mobillal is próbáltuk, ha a teljes élményt várja tőle az ember, minimum kell egy DAP.
-
válasz
saddybaddy #3686 üzenetére
1800Ft-ből én azért eléggé sok noname védőüveget veszek
-
aTe014
aktív tag
válasz
saddybaddy #3686 üzenetére
köszönöm a javaslatokat, akkor körbenézek üvegfóliából, bár abból matt nincsen, gondolom én.
-
válasz
saddybaddy #3672 üzenetére
szerintem meg Te
-
gretzky77
veterán
válasz
saddybaddy #3666 üzenetére
Bizony bizony +1
-
válasz
saddybaddy #3662 üzenetére
ezt nem így látom - ez _nem_ csak egy rohadt használati tárgy
ha csak mobilként akarnánk használni, akkor vettünk volne egy Nokia216-et, telefonálni azzal is lehet
azért költöttünk több mint egy százast mobilra, hogy _jóval_ több legyen mint egy puszta használati tárgy, olyan valami ami rajongást vált ki, amit jó használni, stb . . . -
psg5
veterán
válasz
saddybaddy #3661 üzenetére
Köszi, valóban nem sokat tudok az E-bay ről...
Azért talán beteges nem vagyok, az enyhe túlzást nyilván nem érzékelted a gyonyorkodesemben.
.
Kicsit talán te is (s ez nem szemrehányás,mert azért talán normális is hisz sokan vannak így vele fórumokon) túlságosan vérkomolyan veszel dolgokat...
-
psg5
veterán
válasz
saddybaddy #3653 üzenetére
Igen minden gyári. S tegnap még gyorstölt volt.
Most kihuztam, bedugtam és most ok. Most gyorstölt...
-
psg5
veterán
válasz
saddybaddy #3651 üzenetére
Komoly bünti😃... 😅
No mindegy rgyszer biztos kiprobalom.Más: mi alapján van hogy gyorstölt a telefon vagy simán? Ez állítható? Most rádugtam és nem gyorstöltést ír hanem simán hogy töltés.
-
psg5
veterán
válasz
saddybaddy #3649 üzenetére
Köszi. Nem még sose rendeltem, naggyon nem bízom azokban a helyekben, melyekre nem terjednek ki a jó kis hazai jogszabályok...
-
válasz
saddybaddy #3608 üzenetére
erősen jó hír!
-
eladogeppc
veterán
válasz
saddybaddy #3608 üzenetére
Mikor már ?
-
psg5
veterán
válasz
saddybaddy #3586 üzenetére
Köszi.
-
psg5
veterán
válasz
saddybaddy #3583 üzenetére
Köszi! Vagyis érdemesebb OIS-t választani?
Valamint manuálban nem állítható? -
ronaldo
őstag
válasz
saddybaddy #3534 üzenetére
Ugyanilyet vettem aliexpressen, sajnos 2 hónap után beadta a kulcsot.
Először a led nem világított, aztán pedig miután beraktam tölteni, órákkal később ugyanannyin állt az akku, csak forró volt.
Szétszedtem (sajnos csak roncsolással tudtam, elég hülyén van összerakva), a kis töltőáramkör szétdurrant.
Remélem a tiéd tovább bírja / és csak az aliexpressen árultak ilyen gányt. Bár az ára ugyanennyi volt ott is.
-
válasz
saddybaddy #3536 üzenetére
eléggé jól néz ki!
-
Arween
senior tag
válasz
Szuper köszi ilyet én is rendelek, simán illeszkedik az usb-foglalatba a töltő? Nem kell erőltetni hogy" beleüljön" a bölcsőbe? Mennyi idő alatt tölti fel?
-
MaxxDamage
félisten
válasz
saddybaddy #3536 üzenetére
Köszi!
Rendeltem is egyet, legyen ilyenem is
Ez a telefon megérdemel minden jó + kütyüt!L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
linket róla!
(akár privátba is)L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
saddybaddy #3506 üzenetére
Murphy (itt is igaz)
„ami elromolhat, az el is romlik”L
-
Kavinton75
senior tag
válasz
saddybaddy #3446 üzenetére
Most G4 van nálam, de ezzel úgy szaggat ennek az oldalnak a nézése, mint az állat.
Lefelé és felfelé görgetve.
Pedig elméletileg ugyanaz a vas, mint a V10. -
törölt tag
válasz
saddybaddy #3357 üzenetére
Köszi a választ.. Ők ugyan azok... Ők is gsmvonal.hu . Megrendeltem az előbb,mivel van személyes átvétel... szeretném bontatlan állapotban átvenni,s a számlát is a megfelelő módon,mert a honlapon nem láttam-v figyelmetlen voltam-feltüntetve,h áfás számlával adják -e... Na majd holnap kiderül... Köszi még egyszer a válaszod !
-
válasz
saddybaddy #3348 üzenetére
- a hátlap az egyik legjobb része a telónak
- tényleg egyre kevesebb helyen van raktáron, lassan ki fog futni, attól tartok . . . -
Arween
senior tag
válasz
saddybaddy #3253 üzenetére
Ezt örömmel hallom,én is ezt a fülest rendeltem meg nagyon várom már hogy megjöjjön
-
válasz
saddybaddy #3250 üzenetére
milyen fej/fülhallgatóval használod?
-
psg5
veterán
válasz
saddybaddy #3243 üzenetére
Igen valszeg a nagyobb iso érték miatt szemcsésebbb
-
psg5
veterán
válasz
saddybaddy #3241 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek.
Persze, persze vállalhatóak a képek, főként kültéren.
Mostanában több összejövetelen csináltam lakásban képeket és a sötétebb területeken azért igencsak "pixeles" a kép. Nem tudok linkelni, mert személyiségi jogok, de majd csinálok tárgyakkal
Mindig is az volt a gondom, hogy beltérben, szobában, általános fényekkel, vakumentesen a kép sötét részeinél szmecsés, pixeles vagy hogyis mondjam a kép.
Persze nyilván bennem van a hiba,d e tudnám beállítani jól, ha így van...Innen rendelt már valaki? Eredetiek?
-
E2E4
aktív tag
válasz
saddybaddy #3184 üzenetére
(#3184) & (#3186) saddybaddy
Tökéletesen átérzem azt, amit írtál.
Azt látom, hogy az, aki nem V10-et használ, tényleg még csak sejteni sem sejti azt, hogy lelkes újonc-tól a Topikgazda-ig miért írnak ilyeneket egy telefonról.
De még akár egy V10 tulaj sem látja ezt mindig, különben nem ínra olyat, hogy
Nekem személy szerint pl kezd egy kicsit erős lenni ez a hatalmas imádat ami itt megy a telefonnal szemben. Kicsit már fanatikus a dolog...Pedig ez van!
a V10 most ár-érték arányban verhetetlen - nem csak most. Amióta 130 ezer forint körül (sőt, most már alatta) van az ára, azóta "best buy"...(#3201) stemplar07
Köszönöm.(#3203) .:Ádám:.
Yes!!!(#3206) eladogeppc
Neeeeeeeeeeeee....
És újra kezdődik...
Kérek egy fiatal, csinos ápolónőt!
Vagy valami aranyos lányt, aki megvigasztal.
Van itt valaki?..."Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma-összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!"
Nagyon köszönöm.4-6 órát látok SOT-ot, de érdekelne nem ilyen körülbelüli érték, hanem konkrét.
FAQ: Mennyi üzemidőre képes a V10?
Ha látsz ennél bővebb választ bármely más telefon téma-összefoglalójában, akkor kérlek linkeld nekem.
Amiket leírtam, azok konkrét felhasználói visszajelzések.(#3209) eladogeppc
Most komolyan kérdezed, hogy ez alapján pontosan mennyi SOT-ra számíthatsz?Ezt sajnos senki sem mondhatja meg neked, mert nem csak attól függ, amiket megadtál.
Mindenki:
Azon tűnődöm, hogy létrehozom a "V10 fórumban ismételt kéréseket feltevők OFF topikja"-t, és ott lehetne ezeket úja, és újra, és újra megtárgyalni.
A törzs tagokat kérdezem: mi a véleményetek erről? -
válasz
saddybaddy #3186 üzenetére
Hat a g3 nekem a g2 utan egy elbaltazott valami volt
Nem banom, hogy akkor mas kiterot tettem az lg tol
-
válasz
saddybaddy #3184 üzenetére
El is varhato, hogy jobb legyen... Azert van par generacio kulonbseg az emlitett telefonok kozott
-
psg5
veterán
válasz
saddybaddy #3151 üzenetére
Persze, de (gyakorlatban) nincs lenémítva, rezgőre állítva a telefonom, csupán hallkítva, erre csinálok egy fényképet oszt kattan egy akkorát, hogy mindenki odafigyel...
Kamera koordinátás hullámokra valaki?
-
zoleeno1
veterán
válasz
saddybaddy #2991 üzenetére
Ez a nesze semmi fogd meg jol
Na mind1, amire nekem kell, boven eleg az apex is
-
zoleeno1
veterán
válasz
saddybaddy #2972 üzenetére
Megis mivel jobb? Kifejtened?
-
psg5
veterán
válasz
saddybaddy #2982 üzenetére
smartshare.cloud van meg? Úgy nézem ez valami belső app ezért nem találom. Léci nézzétek meg a ram kezelésben hogy van e nektek ilyen.
-
psg5
veterán
válasz
saddybaddy #2979 üzenetére
Persze próbáltam igy is de ez a smart share nincs is az áruházban..
Az a neve hogy smartshare.Cloud -
saddybaddy
tag
válasz
saddybaddy #2979 üzenetére
Legvégső esetben letiltod max.ezzel : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zomut.watchdoglite
-
psg5
veterán
válasz
saddybaddy #2977 üzenetére
Nos én sem tettem fel ezt a Smart Share-t...alapból rajt volt és nem is találom az alkalmazások közt, hogy törölhessem, de RAM használja ha megnézem...
Hol kereshetem még a törölhető appokat? -
psg5
veterán
válasz
saddybaddy #2975 üzenetére
Jogos, közben látom erre van csak egymás után csináltam (tv-re megosztás, majd felhőbe töltés) akkor a tv-re megosztás fagyott be...
De az akkor is akadozik, hogy amikor rámegyek, hogy töltés felhőbe (3 kis pöttynél jobb fent kiválasztva) (egy videónál) és kiválasztom (mindegy, hogy drive vagy onedrive) akkor a karika (ami a betöltést jelzi) akadozva forog és meg is fagy, majd fordul tovább. (egyébként ha a megosztásnál választom a drive-okat akkor nincs ilyen)
Ez mitől? -
psg5
veterán
válasz
saddybaddy #2973 üzenetére
De valamiért ott is használja (ha oda töltöm) a telefon ezt a smartshare-t ami akadozik.
Meglepődtem ezen az akadozáson. -
zoleeno1
veterán
válasz
saddybaddy #2961 üzenetére
+1, En Apexet hasznalok evek ota minden telomon, a testreszabhatosaga miatt, semmi fele lassulas. Sot, csamcsungokon egyenesen kellett, mert gyorsabb volt, mint a gyari tacsviz
-
gretzky77
veterán
válasz
saddybaddy #2941 üzenetére
Ő lezárt képernyőnél kérdezi sztem!!?
-
Arween
senior tag
válasz
saddybaddy #2925 üzenetére
Köszi én most kintről rendeltem, (gearbest,arany színben) remélem bejövős lesz
A kiegészítő cuccokat házon belül luimapeiz kollégától vettem meg
-
psg5
veterán
válasz
saddybaddy #2926 üzenetére
Köszi mindegyikotoknek. Naptar funkciot meg jo lenne outlookbol kitűzni kezdokepernyore.
-
Arween
senior tag
válasz
saddybaddy #2902 üzenetére
Lehet tudni honnan és mennyiért rendelted?Most rendelnék egy Xiaomi Hybrid fülest is,lehet megrendelem ezeket a kiegészítőket is ,csak kicsit sokallom az árát
Még egy kérdés Impedance Adapter-ből elég a 75ohm-os?
-
válasz
saddybaddy #2902 üzenetére
Mondjuk pont most a head-fi fórumon panaszkodtak rossz minőségű impedancia adapterre ( ? ), nem tudom mennyire szavahihető.
-
E2E4
aktív tag
válasz
saddybaddy #2886 üzenetére
Hivatalos specifikáció szerint 2 TB a micro SD bővíthetőség határa.
(Emlékeim szerint, itt a topikon egyvalaki osztott meg olyan információt, hogy ő egy 256 GB-s micro SD kártyával használja a V10-ét.)
Jól belehúztál a Hi-Fi zenehallgatásba...
-
E2E4
aktív tag
válasz
saddybaddy #2850 üzenetére
Érdekes "feature", de ezzel sajnos a 100/75-ös hangerő korlátozás nem lesz feloldva, r-go a kerek hangerőszabályzón a 100% = rendszer hangerő 75.
Illetve, a finom szabályzás így is előehető volt a Poweramp-ban az EQ modulnál, sőt, a rendszernél is (Hi-Fi beállítások), bár kétségtelen, hogy így kényelmesebb zenehallgatás közben finoman hangerőt szabályozni, ha az szükséges.
Érdekes, hogy a hátlapi hangerő szabályozó gombokkal random módon 6 illetve 7%-ot lehet léptetni akár fel, akár le próbáltam.
Köszönöm a megosztást.
-
válasz
saddybaddy #2769 üzenetére
"PowerAmp a playered? Mert ha igen akkor a beállításokban be lehet skálázni a hangerő szabályzást akár 100 ig és akkor 1 pöccintés 1 % lesz."
- csak kíváncsiságból, hol lehet ezt beállítani?Köszi,
OPi,
-
psg5
veterán
válasz
saddybaddy #2826 üzenetére
Na ezt már nem tudom követni...
miben cáfolnál meg? Nem vitattam az audio képességeit a telefonnak egyszer sem...
-
psg5
veterán
válasz
saddybaddy #2821 üzenetére
Neked pedig lehet nem is telefont kellett volna venned, ha ennyire ez a fő szempont..😁
.bocs,peace, de ez kikivankozott..
Majdnem ott van ez szerintem minthogy fényképezőgépet akarunk kiváltani telefonnal... -
psg5
veterán
válasz
saddybaddy #2821 üzenetére
... lehet másikat kellett volna vennem, mert nem foglalkoztat az audio képesség ...
Ühüm. -
válasz
saddybaddy #2773 üzenetére
-
válasz
saddybaddy #2769 üzenetére
direkt nem akarom, mert a head-fi fórumokon a 70-es skálán adják meg az viszonyítási alapot
-
Arween
senior tag
válasz
saddybaddy #2766 üzenetére
Csak halkan kérdezem meg a gyári füles nem jó zene hallgatás terén?
-
válasz
saddybaddy #2766 üzenetére
Ez egy nagyon pöpec kis telefon, zenehallgatásra a legjobb talán.
-
válasz
saddybaddy #2728 üzenetére
Ha nem akarsz root-ot, se high gain trükköt (ami szerintem nem szükséges, ha jó minőségű fej/fül hallgatót szerzel be), akkor a head-fi fórumain az Equalizer alkalmazást ajánlották erre a célra a minap.
-
E2E4
aktív tag
válasz
saddybaddy #2728 üzenetére
High-gain trükk egy - azt szépen toleráló - alacsony impedanciás fül/fejhallgatóval.
-
válasz
saddybaddy #2647 üzenetére
A 2év gariból a +1 csak bolti gari.
Nekem se túl szimpi a mobilker, annyival nem olcsóbb mint egy normálisabb gsm. -
E2E4
aktív tag
válasz
saddybaddy #2571 üzenetére
A téma-összefoglalóban a Hi-Fi audio fejezet, Szoftveres minőség javítás alfejezetnél lévő linkre klikk, regisztrál, majd klikk ide, kiválaszt a 703 Alpha-t, letölt, telepít, használ.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
saddybaddy #2571 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Renault, Dacia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Macska topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest